Sziasztok!
Tegnap úgy döntöttem, hogy mivel múlt héten is, és ezen a héten is vizsgahetem van, megérdemlem az RTA-t, úgyhogy “teljesen véletlenül”, két tétel és egy kávé között belepottyant a kosaramba és rányomtam a rendelés gombra.
Volt egy korábbi poszt, nevezetesen Levest szityolázó porlasztó és a brit tudósok, és itt írtátok sokan, hogy érdemes a Dead Rabbit MTL RTA 2-vel kezdeni, főleg úgy, hogy az hibátlan lesz a One mod-jára kezdésnek. Hát így is lesz! Került mellé huzal és vatta is a kosárba. Őszintén? Rendelés közben/után a szakirodalom bújása és heves videónézés következett, de amit sikerült vele elérni, hogy még inkább berezeltem az építéstől. Az első, amin azóta is gondolkodok, hogy biztosan jó huzalt rendeltem-e … Egy guriga E-Cig Power Kanthal A1 Wire 24ga érkezik majd, mellé meg egy adag Cotton Bacon Prime. A következő probléma, amivel csak a rendelés leadása után szembesültem, hogy bizony kellene csipesz és miegymás. (Itt szívesen fogadok házi megoldásokat, hogy ki mivel dolgozik).
A watt sem teljesen tiszta még, főleg az a része, hogy pontosan milyennek kell lennie majd a gőznek (50-50 a leves).
A poszt végén szeretném kiemelni @Vaperina_Kinga fantasztikus írását, pontosan erről a tank-ról! Ezer hálám érte, Kinga!
Hellvape Dead Rabbit MTL 2 RTA élménybeszámoló
Emellett szeretném megköszönni mindenkinek, aki az előző posztban segített!
Ha esetleg valami marhaságot írtam, vagy kérdeztem, akkor előre is elnézést!
(A biztonság kedvéért rendeltem plusz porlasztót a GTX-hez, ha nagyon béna lennék a tekerésben )