Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Sziasztok!

Tegnap úgy döntöttem, hogy mivel múlt héten is, és ezen a héten is vizsgahetem van, megérdemlem az RTA-t, úgyhogy “teljesen véletlenül”, két tétel és egy kávé között belepottyant a kosaramba és rányomtam a rendelés gombra. :innocent:

Volt egy korábbi poszt, nevezetesen Levest szityolázó porlasztó és a brit tudósok, és itt írtátok sokan, hogy érdemes a Dead Rabbit MTL RTA 2-vel kezdeni, főleg úgy, hogy az hibátlan lesz a One mod-jára kezdésnek. Hát így is lesz! Került mellé huzal és vatta is a kosárba. Őszintén? Rendelés közben/után a szakirodalom bújása és heves videónézés következett, de amit sikerült vele elérni, hogy még inkább berezeltem az építéstől. Az első, amin azóta is gondolkodok, hogy biztosan jó huzalt rendeltem-e … Egy guriga E-Cig Power Kanthal A1 Wire 24ga érkezik majd, mellé meg egy adag Cotton Bacon Prime. A következő probléma, amivel csak a rendelés leadása után szembesültem, hogy bizony kellene csipesz és miegymás. (Itt szívesen fogadok házi megoldásokat, hogy ki mivel dolgozik). :worried:

A watt sem teljesen tiszta még, főleg az a része, hogy pontosan milyennek kell lennie majd a gőznek (50-50 a leves). :thinking:

A poszt végén szeretném kiemelni @Vaperina_Kinga fantasztikus írását, pontosan erről a tank-ról! Ezer hálám érte, Kinga!

Hellvape Dead Rabbit MTL 2 RTA élménybeszámoló

Emellett szeretném megköszönni mindenkinek, aki az előző posztban segített! :heart_eyes:

Ha esetleg valami marhaságot írtam, vagy kérdeztem, akkor előre is elnézést! :rofl:

(A biztonság kedvéért rendeltem plusz porlasztót a GTX-hez, ha nagyon béna lennék a tekerésben :sweat_smile: )

Jennifer Lawrence Deal With It GIF

12 kedvelés

Szia!! A Kanthal jó lehet!! De a 24ga az szerintem vastag Mtl-ben!! 28-29- 30 ga huzalt használok Mtl-ben!! A 24ga szerintem Dl huzal!!

8 kedvelés

Ha DL az baj … :joy: Átvert akkor az AI :expressionless:

5 kedvelés

Pedig az!!

4 kedvelés

És még mindig azt írja a lelkem, hogy patika :astonished:

4 kedvelés

Igaza van Paskának, az sajnos vastag, 30 vagy 32ga-s huzalt vegyél, illetve a Cotton Bacon már évek óta nem az igazi, ráadásul az is DL vatta. Szerencsére ezeket akár a Liquidhall-ról is gyorsan be tudod szerezni, vagy a franciáktól, onnan is gyorsan ideér. Mivel olyan a lébeömlője amilyen (alulról kapja) így lazább vatta lesz problémamentes, ami nem tömörül meg a vájat alján. Ezért kedvelem a Cotton Cloud’s vattát, az mindenbe is jó, de főleg MTL-be. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Köszönöm! Akkor az AI rendesen félre informált … mind a kettőt ő ajánlotta … :joy: No fene, ahogy néztem adnak ugye alapból motyót a tank-hoz, azzal el leszek addig szerintem, míg beszerzem a többit. Az úgyis Szlovákiába átsuhanós mutatvány lesz :blush:, rendelni újra nem akarok most, mert ígyis két külön csomag érkezik a feledékenységem miatt. Semmi esélyem nincs egyébként elhasználni ezeket? :pensive:

7 kedvelés

Az AI-ra ne hagyatkozz teljesen…az egy piszok gyors kereső és szövegértelmező, de még a kereket sem tudná önmaga feltalálni. Kérdezz itt és jön a biztosabb válasz. A 24es Kanthal elvileg nem egy MTL-hez passzoló huzal, ahogy a vatta is inkább DL-hez passzol

update: közben látom Kinga is ezt írta.

9 kedvelés

1prőbát minden meg ér!! De ha nem kapod a várt ízeket, azért ne add fel ,próbáld az általunk ajánlottakat!!!

6 kedvelés

Hááát… Max a legnagyobb AirPin-el, ilyen 4 menet körül, ha tekersz, de a vattát akkor nem csak megborzolnám, hanem ki is ritkítanám. De személy szerint nem szeretem a Cotton Bacon-t, nagyon sokáig vatta íze van, szóval türelmesnek kell lenned, ha el akarod használni.

8 kedvelés

Igen … ezt egy életre megtanultam azt hiszem :rofl: Mondjuk nem tudom, miért nem itt kérdeztem meg előbb … hát ez egy jó tanuló pénz volt.

6 kedvelés

Valamit mindenképp, ha már rosszat rendeltem. Ha más nem, van egy volt kollégám, aki környékbeli és DL-t szív. Hátha hasznát veszi majd :grin:

4 kedvelés

Gilbert nem tapasztalatból ír, ennyi csupán. :slightly_smiling_face: Nagyon hasznos tud lenni, viszont neki a felhasználás mikéntje nem mindig tiszta.

6 kedvelés

Nos … ha megadja magát az amit adnak hozzá, utána megpróbálom, hátha … bár ahogy írjátok, sok esélyt nem adok ennek a rendelt kombónak. :disappointed:

5 kedvelés

Itt most Gilbert-et meg kell védenem, mert nem ő a hunyó :grin: Most éppen a Perplexity volt a ludas …

5 kedvelés

Megcsaltad Gilbertet? :flushed: Na szép… :disappointed:

7 kedvelés

Meg … de hát látod, hogy milyen hazuggal …ígért nekem fűt fát bokrot … és most Gilbert nem fogad vissza :weary:

5 kedvelés

Gilbert is DL-ezik csak rosszul tudja, hogy az MTL :rofl:

8 kedvelés

Okkal sértődik meg, már ha tud ilyet. Én tuti meg lennék sértődve a helyében. :face_exhaling:

6 kedvelés

Ezen felsírtam :rofl: Megyek inkább fát metszeni, mert leragadok itt az oldal előtt egész napra :grin:

5 kedvelés