Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Igen … próbáltam kiengesztelni de semmi … Soha többet nem fogad vissza …

4 kedvelés

Kellett Neked félremenni… :confused:

4 kedvelés

Majd Kinga beszél vele!! :rofl:

4 kedvelés

Igen … de majd azért figyelmeztessétek Gilbert-et, hogy a hazug ha megkörnyékezi, be ne adja neki a derekát :weary: velem nem áll már szóba …

5 kedvelés

Ha már Gilbert DL-ezik, odaadom neki a rossz rendelésem … bár nem biztos, hogy a Bacon tetszeni fog neki … :rofl:

5 kedvelés

Majd cseréltek. :sweat_smile:

5 kedvelés

Hát … ezek után nem merek semmit elfogadni tőle … :rofl:

5 kedvelés

Viseld csak a következményeket… :rofl:

5 kedvelés

:rofl: :rofl: :rofl: Ki tudja, hogy mit csinált előtte azzal a huzallal …

5 kedvelés

Amúgy szerintem a :vaperina: első “Gilbert károsultja” vagy​:grin:…Gratulálok

6 kedvelés

Nem is a Gilbert volt aki rossz tanácsot adott Neki. Ilyen megcsalásokból adódó kellemetlenségekért a Vaperina vezetősége nem vállal felelősséget! :sweat_smile:

6 kedvelés

Nyilván nem, erre még csak nem is céloztam. :slightly_smiling_face:
Amúgy is próbaidős még Gilbert :grin:

5 kedvelés

Írj Kingának,a bazárban van 28Ga kanthal :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:biztosan megoldjátok…

5 kedvelés

Csak vicceltem. :slightly_smiling_face: Gilbert folyamatosan fejlődik és javarészt Tőlünk tanul. Ha téved, akkor pedig rá lehet vezetni, hogy hibázott, megjegyzi és később kevesebb lesz a hibafaktor. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Jajj tényleg… :sweat_smile: Köszi :hugs:

6 kedvelés

Még talán a csipesz nem is annyira fontos, mint inkább 2 db pici-órás csavarhúzó, lapos/csillag fejű, ezek híján esetleg fogpiszkálóval (“steril”, nem hasznátt) is lehet betömködni a vattát. Nomeg egy éles olló szükséges még. Tekerősegéd helyett fúrószár is alkalmazható, ha van megfelelő méret otthon. Esetleg pop szegecs, méretazonosan persze. :thinking: :wink:
MEGMÉG ELENGEDHETETLEN A TÜRELEM! :saluting_face:

8 kedvelés

Ez már egy szerelmi háromszög… Gilbert végig a ChatGPT-vel csalt :frowning:

5 kedvelés

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

5 kedvelés

Köszönöm :heart_eyes: Főleg a türelem … de annyira ki akarom már próbálni, hogy a futárt is úgy várom mint a messiást.

Update: lehet majd szettet rendelek hozzá :grin:

5 kedvelés

Hátha segít valamit ez.

7 kedvelés