Igen … próbáltam kiengesztelni de semmi … Soha többet nem fogad vissza …
Kellett Neked félremenni…
Majd Kinga beszél vele!!
Igen … de majd azért figyelmeztessétek Gilbert-et, hogy a hazug ha megkörnyékezi, be ne adja neki a derekát velem nem áll már szóba …
Ha már Gilbert DL-ezik, odaadom neki a rossz rendelésem … bár nem biztos, hogy a Bacon tetszeni fog neki …
Majd cseréltek.
Hát … ezek után nem merek semmit elfogadni tőle …
Viseld csak a következményeket…
Ki tudja, hogy mit csinált előtte azzal a huzallal …
Amúgy szerintem a első “Gilbert károsultja” vagy
…Gratulálok
Nem is a Gilbert volt aki rossz tanácsot adott Neki. Ilyen megcsalásokból adódó kellemetlenségekért a Vaperina vezetősége nem vállal felelősséget!
Nyilván nem, erre még csak nem is céloztam.
Amúgy is próbaidős még Gilbert
Írj Kingának,a bazárban van 28Ga kanthal biztosan megoldjátok…
Csak vicceltem. Gilbert folyamatosan fejlődik és javarészt Tőlünk tanul. Ha téved, akkor pedig rá lehet vezetni, hogy hibázott, megjegyzi és később kevesebb lesz a hibafaktor.
Jajj tényleg… Köszi
Még talán a csipesz nem is annyira fontos, mint inkább 2 db pici-órás csavarhúzó, lapos/csillag fejű, ezek híján esetleg fogpiszkálóval (“steril”, nem hasznátt) is lehet betömködni a vattát. Nomeg egy éles olló szükséges még. Tekerősegéd helyett fúrószár is alkalmazható, ha van megfelelő méret otthon. Esetleg pop szegecs, méretazonosan persze.
MEGMÉG ELENGEDHETETLEN A TÜRELEM!
Ez már egy szerelmi háromszög… Gilbert végig a ChatGPT-vel csalt
Köszönöm Főleg a türelem … de annyira ki akarom már próbálni, hogy a futárt is úgy várom mint a messiást.
Update: lehet majd szettet rendelek hozzá