Sima szál huzal kezdésnek talán 28ga és 26ga között. Én a 27 és 26ga vastagságot szeretem de van akinek az már nagyon vastag és 30-ra esküszik. 30at kezdésre nem ajánlom, vékony és nehéz vele dolgozni. Mtl claptont és mtl fused claptont se ajánlom kezdésnek, ha bejön az építgetés akkor majd csak kipróbálod ha érdekel.
Mindegy melyiket veszed… Kinek ez kinek az, ki kell próbálni. Én a ni80-at szeretem de sokan itt A1-et használnak, kezdésnek én is azt használtam, de nem szerettem, hogy nagyobb tekeréseknél “lomha”, MTL-nél viszont nincs ez a problem. Továbbá szerintem a Ni80 picit jobb a gyümölcsös cuccaimhoz… Mintha jobban hozná a “magas” ízeket mint pl citrus, míg A1 jobb a közép-mély ízekre (magok, sütik, dohány, hagymásbab) - de ez csak szerény véleményem, az is lehet hogy csak placebo hatás…
Ss-ben nem szeretem hogy alacsony az ellenállása, és fémes ízt is érezni (amihez egyébként egy nap alatt hozzászoksz úgy, hogy utánna észre sem venni)
Vatta… Teljesen mindegy csak tudd megfelelő méretre vágni ha olyat veszel (pl muji lapokat)
Ha nem akarsz vagdosással széthúzogatással bajlódni akkor 2,5mm-es BP-t ajánlom a jó ár értéke miatt.
Én a muji lapok fanja vagyok, főleg “nosztalgia” okok miatt, de lustaságból sok BP-t elhasználtam.