Sziasztok! Nem olyan régen szereztem be egy Vaporesso GTX One-t. Olvastam a Vaperina-n, ha jól emlékszem @Vaperina_Kinga írásában volt, hogy előfordul olyan bizonyos gépeknél, hogy a porlasztó újratöltésnél becuppantja a levest, mert megszűnik a vákum. Arra lennék kíváncsi, hogy brit tudósok találtak-e rá azóta valamilyen módszert, vagy ezt el kell fogadni, hogy lehet, hogy 4 porlasztóból emiatt 2-3 kuka lesz? Sajnos ennél a gépnél egyszer már előfordult, bár az egy 0.8-as porlasztó volt. Most 1.2-es van benne. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tippekre, trükkökre!
Szervusz @Weoee !
Én azért nem dobálnám el azokat a porlasztókat, szerintem simán ki lehet fújni belőle a felesleget, és egy új próbát tenni vele. Soha nem preferáltam a porlasztós tank rendszert, drága a porlasztó, és bizony van olyan széria ami nem üti meg a mércét. Saját tekerésnél ilyen probléma nincs is.
Nagyon csábít már a saját tekerés … nem sokára váltani fogok rá az biztos. Mindjárt kifogy a tank, most kiderül, hogy ezzel a porlasztóval is ezt csinálja-e. Ha igen, akkor megpróbálom kifújni. Köszönöm a tippet
Lényegesen költséghatékonyabb az építés, mint a porlasztós rendszerek, nem kell megijedni tőle ! És fillérekből meg van egy felújítás…
Ne csábíts, a havi e-cigi keretem már ellőttem
Hát lesz jövő havi keret is , és lényegesen olcsóbb lesz. Egy jó RTA némi huzal , vatta és sinen van az építés. MTL vagy DL felhasználó vagy ?
Így van, csak győzzem kivárni MTL. Tőlem valahogy a DL nagyon távol áll, pedig vízipipáztam régen nagyon sokat.
Akkor ajánlok egy jó MTL tankot ami könnyen építhető és atombiztos.
Töltésnél elzárható a levegő és a léellátás is egyben.
Azt hiszem Kingának van is teszt róla…
Már nézem is! Nagyon szépen köszönöm! Közben megtörtént az ominózus újratöltés. Becuppantotta ez a porlasztó is a levest, első szívásnál szörcsögött meg köpött, most úgy néz ki, mintha jó lenne, bár hallani a hangján, hogy a leves bent van olyan helyen ahol nem kéne lennie. Kezdem azt hinni, hogy én rontok el valamit mikor töltöm, bár ugyan úgy töltöttem fel, mint első alkalommal és ugyan annyit.
Ha sok a leves benne akkor annyit tudsz még csinálni, hogy emeled a wattot, hogy gyorsabban porlassza el a lekvidet, ha megszűnik a szörcsögés azonnal vedd vissza a wattot, nehogy megégjen a porlasztó… Akár 5-10 wattal is emelheted…
Ezt következő alkalommal ki is próbálom! Hálás köszönetem, kezdem megszeretni ezt a kis gépet egyébként
Én szeretem,ha szörcsög
Tudom Te lucskosan… Mint én a káposztát…
De mert TE olyan vagyol!
Ajjaj Ezek a lucskos dolgok …
Egyébként viccet félre téve miért? Van ízbeli különbség, vagy szimplán a hangja miatt? Ne haragudj ha baromságot kérdezek, csak kíváncsi vagyok
Így értem már
A fent említett watt állítgatás mellett esetleg ki lehet próbálni azt, hogy pod fejjel lefelé óvatosan megrázod a ketyerét.
Vaporesso GTX podokat használok zömmel és néha nálam is előfordul, hogy újratöltés után kicsit túlázik a vatta és kuruttyol/szörcsög.
Volt hogy pár erőteljes rázás után kicsit jobb lett…
Köszönöm! Kirpróbáltam most, egy picit segített de vagy 6l leves a számba kötött ki 2x. Érdekes, mert csak az elején ilyen az első pár szívásnál, mint a szívószál, utána jó. Tényleg kezdem azt hinni hülye vagyok a GTXhez. Az is eszembe jutott, hogy újra töltésnél nem-e nyomom át a levest, mikor teszem bele az újat.