Levest szityolázó porlasztó és a brit tudósok

Sziasztok! Nem olyan régen szereztem be egy Vaporesso GTX One-t. Olvastam a Vaperina-n, ha jól emlékszem @Vaperina_Kinga írásában volt, hogy előfordul olyan bizonyos gépeknél, hogy a porlasztó újratöltésnél becuppantja a levest, mert megszűnik a vákum. Arra lennék kíváncsi, hogy brit tudósok találtak-e rá azóta valamilyen módszert, vagy ezt el kell fogadni, hogy lehet, hogy 4 porlasztóból emiatt 2-3 kuka lesz? Sajnos ennél a gépnél egyszer már előfordult, bár az egy 0.8-as porlasztó volt. Most 1.2-es van benne. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tippekre, trükkökre! :smiling_face:

1 kedvelés

Szervusz @Weoee !

Én azért nem dobálnám el azokat a porlasztókat, szerintem simán ki lehet fújni belőle a felesleget, és egy új próbát tenni vele. Soha nem preferáltam a porlasztós tank rendszert, drága a porlasztó, és bizony van olyan széria ami nem üti meg a mércét. Saját tekerésnél ilyen probléma nincs is.

7 kedvelés

Nagyon csábít már a saját tekerés … nem sokára váltani fogok rá az biztos. Mindjárt kifogy a tank, most kiderül, hogy ezzel a porlasztóval is ezt csinálja-e. Ha igen, akkor megpróbálom kifújni. Köszönöm a tippet :smile:

6 kedvelés

Lényegesen költséghatékonyabb az építés, mint a porlasztós rendszerek, nem kell megijedni tőle ! És fillérekből meg van egy felújítás… :wink:

8 kedvelés

Ne csábíts, a havi e-cigi keretem már ellőttem :sneezing_face:

6 kedvelés

Hát lesz jövő havi keret is , és lényegesen olcsóbb lesz. Egy jó RTA némi huzal , vatta és sinen van az építés. MTL vagy DL felhasználó vagy ?

8 kedvelés

Így van, csak győzzem kivárni :rofl: MTL. Tőlem valahogy a DL nagyon távol áll, pedig vízipipáztam régen nagyon sokat.

8 kedvelés

Akkor ajánlok egy jó MTL tankot ami könnyen építhető és atombiztos.
Töltésnél elzárható a levegő és a léellátás is egyben.

:wink: :innocent:
Azt hiszem Kingának van is teszt róla…

9 kedvelés

Már nézem is! Nagyon szépen köszönöm! :heart_eyes: Közben megtörtént az ominózus újratöltés. Becuppantotta ez a porlasztó is a levest, első szívásnál szörcsögött meg köpött, most úgy néz ki, mintha jó lenne, bár hallani a hangján, hogy a leves bent van olyan helyen ahol nem kéne lennie. Kezdem azt hinni, hogy én rontok el valamit mikor töltöm, bár ugyan úgy töltöttem fel, mint első alkalommal és ugyan annyit.

6 kedvelés

Ha sok a leves benne akkor annyit tudsz még csinálni, hogy emeled a wattot, hogy gyorsabban porlassza el a lekvidet, ha megszűnik a szörcsögés azonnal vedd vissza a wattot, nehogy megégjen a porlasztó:wink: Akár 5-10 wattal is emelheted…

9 kedvelés

Ezt következő alkalommal ki is próbálom! :partying_face: Hálás köszönetem, kezdem megszeretni ezt a kis gépet egyébként

7 kedvelés

Én szeretem,ha szörcsög :hugs:

9 kedvelés

Tudom Te lucskosan… Mint én a káposztát… :yum: :yum: :wink:

8 kedvelés

De mert TE olyan vagyol! :joy:

7 kedvelés

Ajjaj :joy: Ezek a lucskos dolgok …

7 kedvelés

Egyébként viccet félre téve miért? Van ízbeli különbség, vagy szimplán a hangja miatt? Ne haragudj ha baromságot kérdezek, csak kíváncsi vagyok :smiling_face:

6 kedvelés

Tibor DL.-ezik , kell a lekvár a kanócra … :grin: A squonk, ha frissen van etetve intenzívebb az íze …

8 kedvelés

Így értem már :smiling_face:

6 kedvelés

A fent említett watt állítgatás mellett esetleg ki lehet próbálni azt, hogy pod fejjel lefelé óvatosan megrázod a ketyerét.

Vaporesso GTX podokat használok zömmel és néha nálam is előfordul, hogy újratöltés után kicsit túlázik a vatta és kuruttyol/szörcsög.
Volt hogy pár erőteljes rázás után kicsit jobb lett…

7 kedvelés

Köszönöm! Kirpróbáltam most, egy picit segített de vagy 6l leves a számba kötött ki 2x. Érdekes, mert csak az elején ilyen az első pár szívásnál, mint a szívószál, utána jó. :thinking: Tényleg kezdem azt hinni hülye vagyok a GTXhez. Az is eszembe jutott, hogy újra töltésnél nem-e nyomom át a levest, mikor teszem bele az újat.

4 kedvelés