Kevés a vatta. A képen ránézésre is.
Na jó, hát ezen lehetetlen kiigazodni. Hol kevés, hol sok… Alig szedtem le a széléről…
Este folytatom, addig várom h jó lesz-e így a vatta
Ha érezhetően nem húzza el a tekerést, akkor jónak kell lennie. Jól borzold meg, és ültesd a sodronyra.
Nem, ne haragudjatok, biztosan én vagyok a balf@sz…már nem tudok nyugodt lenni. Szazadjara rakom össze, vattazom újra és egyszerűen kiszarad. Az első sodronyokkal tökéletesen működött ameddig azokat szét nem csesztem ügyesen… Nem hiszem el, hogy ez ennyire bonyolult lenne. Szépen rafekszik a vatta, nincs tuszkolva, nem hajlik, rafekszik. Nem viszi. Egy csepp nem ürül a tankbol. Feladom, marad a porlasztós
Csak a sodronyokról légyszi raksz fel egy képet?
Milyen arányú a teljesen kész liquided???
Annyi vatta kell, hogy ne szaladjon át rajta, kicsit szoruljon, de azért annyira ne, hogy kitépje a tekerést. Ami valahogy fejjel lefelé van nálad De tulképp mindegy, nem attól nem jó, ha nem jó.
Igaz,ez nem a hiszti de szépen ül a sodronyon a vatta és szépen húzza föl a liquidet.
Valami nem kerek ott nálad,valamit nem jól csinálsz de azon vagyunk hogy kitaláljuk !
Szia!
Találtam valamit,talán egy próbát megèrhet ez is.
Hasonlót akartam én is pont írni,hogy próbalja meg a sodronyok helyett vattával
Hááááát… Jajj.
Most mièrt?
Az is egy lehetősèg.
50-50-es
Fordítva kéne beletennem a tekerést?
Rakok majd a sodeonyokrol, most otthon maradt, este mutatom ha hazaértem
Hát… az. Az úgynevezett nem rendeltetésszerű használat
Őszintén becsülöm a kitartásod és csak bíztatni tudlak! A vattázást lehet elrontani, de olyat nem tudok elképzelni, hogy minden testhelyzetben, ennyi variáció után is mindig szárazra futsz…
Már csak a sodrony lehet ami a lé útjában van.
Gondolom, tekerés nélkül is felkéne húznia, szemel látható mértékben a levest…