Brunhilde MTL lészállítás, segítség?

Azt pörgesd meg 15-20 wattal :wink:

2 kedvelés

Alakul. :slight_smile: Én mindig úgy vattáztam, hogy épp csak ült a sodronyokon a vatta. Ha még picit vágsz le a végéből és visszateszed szerintem jobb lesz. Az a jó az RDTA-kban, hogy ilyenkor nem kell teljes vattacsere. :slight_smile:

3 kedvelés

Nyisszantottam még picit a végéből :grin: műxik, végre. Már csak a kérdés az, intenzívebb ízt hogyan tudnék elérni? Kicsit gyenguszabb a másikhoz képest

1 kedvelés

Ahogy Zolika írta, emelj a watton. :slight_smile:

Szerk.: Nekem anno 16 watt alatt nem hozta jól amit kellett.

Most 15on kicsit megint perzsel… Na vágok majd még a végéből :joy:

1 kedvelés

Ha éget, meg dry hit, meg ilyenek vannak akkor sok a watta.

2 kedvelés

Esetleg szálhuzalt nem ajánlottak inkább a boltban ahol vetted? :thinking: alacsonyabb teljesítménnyel tovább bírná a készüléked,és még olcsóbb is próbálkozni :wink:

Most azt a vattat húztam bele, ami még vele járt, ilyen “cipofuzos” végű. Gondoltam az pont jó bele. :grinning: Vagy a végéből ritkitsak még? Kicsit megtépegettem

Lehet hülyeség,de coilt nem lehetne megfordítani?

Őszintén, én akartam előre tekertet, azt hittem így egyszerűbb míg bele nem jövök

Én is mindig alulról viszem :blush:

Szerintem sokkal egyszerűbb, és olcsóbb is tekerni :blush:
Nem tudod elrontani, ha mégis, kuka és csinálod az újat. Nézz meg egy két YouTube videót és rajossz mennyire egyszerű :blush:

2 kedvelés

Ritkíthatsz, de, ha atekercs közepén szoros akkor nem lesz az igazi. A csomagban lévő vattát sosem használom el, így arról nem tudom milyen, de Vapefly Cotton Cloud’s for president! :smiley:

2 kedvelés

Igazad lehet. Így lehet, hogy túl magas már a tekercs, azért “perzsel” Martinának. :thinking:

Csinálsz egy képet oldalról? A vatta irányából. Úgy látszik milyen magasan van, és talán több látszik a vattabol is

Így jó, vagy emeljem fel a vattat?

1 kedvelés

Ezt láttad, olvastad?
Jó fotók is vannak tekersekrol, vattazasrol.

2 kedvelés

Most olvasgattam kicsit, köszi! Na már csak az a kérdés, (én szándékosan huzogattam feljebb), hogy a tekerés most akkor hozzáérhet a a tank aljahoz, ahonnan jön a hevites, vagy sem? Mert az elején akkor lehet félreértettem valamit. Az elején szépen ráfekudt és azt hittem, az baj. Aztán mondták a többiek, hogy a huzal végei ne érjenek a falhoz. Bocsi, a szakkifejezésekkel még hadilábon állok, de remélem, így is érthető. :grinning:

Se az aljára ne feküdjön rá a tekerés,se a topcaphez ne érjen. A lábak se,ahogy Kinga is írta. Bár szerintem a vattazassal van valami. Pesti vagy?

1 kedvelés

Hát akkor tényleg bena vagyok… A vatta készen volt, végét ritkitottam. Hát nem gondoltam, hogy akkor az egészből kell. Osszetekerve simán át tudtam húzni rajta.
Pesti, igen