Azt pörgesd meg 15-20 wattal
Alakul. Én mindig úgy vattáztam, hogy épp csak ült a sodronyokon a vatta. Ha még picit vágsz le a végéből és visszateszed szerintem jobb lesz. Az a jó az RDTA-kban, hogy ilyenkor nem kell teljes vattacsere.
Nyisszantottam még picit a végéből műxik, végre. Már csak a kérdés az, intenzívebb ízt hogyan tudnék elérni? Kicsit gyenguszabb a másikhoz képest
Ahogy Zolika írta, emelj a watton.
Szerk.: Nekem anno 16 watt alatt nem hozta jól amit kellett.
Most 15on kicsit megint perzsel… Na vágok majd még a végéből
Ha éget, meg dry hit, meg ilyenek vannak akkor sok a watta.
Esetleg szálhuzalt nem ajánlottak inkább a boltban ahol vetted? alacsonyabb teljesítménnyel tovább bírná a készüléked,és még olcsóbb is próbálkozni
Most azt a vattat húztam bele, ami még vele járt, ilyen “cipofuzos” végű. Gondoltam az pont jó bele. Vagy a végéből ritkitsak még? Kicsit megtépegettem
Lehet hülyeség,de coilt nem lehetne megfordítani?
Őszintén, én akartam előre tekertet, azt hittem így egyszerűbb míg bele nem jövök
Én is mindig alulról viszem
Szerintem sokkal egyszerűbb, és olcsóbb is tekerni
Nem tudod elrontani, ha mégis, kuka és csinálod az újat. Nézz meg egy két YouTube videót és rajossz mennyire egyszerű
Ritkíthatsz, de, ha atekercs közepén szoros akkor nem lesz az igazi. A csomagban lévő vattát sosem használom el, így arról nem tudom milyen, de Vapefly Cotton Cloud’s for president!
Igazad lehet. Így lehet, hogy túl magas már a tekercs, azért “perzsel” Martinának.
Csinálsz egy képet oldalról? A vatta irányából. Úgy látszik milyen magasan van, és talán több látszik a vattabol is
Ezt láttad, olvastad?
Jó fotók is vannak tekersekrol, vattazasrol.
Most olvasgattam kicsit, köszi! Na már csak az a kérdés, (én szándékosan huzogattam feljebb), hogy a tekerés most akkor hozzáérhet a a tank aljahoz, ahonnan jön a hevites, vagy sem? Mert az elején akkor lehet félreértettem valamit. Az elején szépen ráfekudt és azt hittem, az baj. Aztán mondták a többiek, hogy a huzal végei ne érjenek a falhoz. Bocsi, a szakkifejezésekkel még hadilábon állok, de remélem, így is érthető.
Se az aljára ne feküdjön rá a tekerés,se a topcaphez ne érjen. A lábak se,ahogy Kinga is írta. Bár szerintem a vattazassal van valami. Pesti vagy?
Hát akkor tényleg bena vagyok… A vatta készen volt, végét ritkitottam. Hát nem gondoltam, hogy akkor az egészből kell. Osszetekerve simán át tudtam húzni rajta.
Pesti, igen