Brunhilde MTL lészállítás, segítség?

Szerintetek az jó ötlet ha a sodronyból kivenne egy szálat középről?

igen Tamás de még jobb ha vesz minőségi sodronyt.

1 kedvelés
1 kedvelés

Én minőségire gondoltam ez ugyan az a szar mint ami most van benne vagy nem?

Nem tudom milyen minőség,csak ha rendelni akar gyorsba arra küldtem

Ugyan azt kár bele rakni nem jut előre…

Igazad van :pray::pray::pray::pray:

Mindenképp rendelek majd tartalekba, ha már a gyárit is sikerült elcsesznem :joy: persze bosszantó, de már csak azért is rá akarok érezni! :grinning: És tényleg köszi, tok jó, hogy rátaláltam erre az oldalra/közösségre :blush:
Hónapok óta terveztem, végre megrendeltem, megjött és most még kifog rajtam… Ezt nem hagyhatom!!! :grin:

7 kedvelés

Itt találsz minőségi sodronyt:

3 kedvelés

ugye beáztatod a vattát mielőtt összerakod a tankot? :grin:
Szidják többen a sodronyt mert láncslukkoláshoz nem oké…na, ha ehhez még társul egy gyenge minőségű vatta akkor elő is állhat a jelen szitu

Én nem értek hozzá, de nincs ez a sodrony túl mélyen, mármint nálad a képen? Ezt találtam egy videóban, nálad jóval lejjebb van.
image

2 kedvelés

Tudom mazohista vagyok, de kezd megjönni a kedvem ehhez a tankhoz :face_with_hand_over_mouth: :rofl:

1 kedvelés

Az enyém valahol épp Kínában bolyong (AKCIÓS VÓT), ezért csendben, titokban követem itt napok óta az eseményeket. :sweat_smile:

3 kedvelés

Én,ezek után csak a vattára tudok gondolni,talán nem éppen a megfelelő választás ebbe a tankba. :thinking:

Itt nincs olyan h b@lfsz…és nyugodj meg szépen. Azért vagyunk itt hogy segítünk amiben csak tudunk. Nekem volt olyan, h egyetlen nap 5-ször tekertem meg a brunhilde-t amig olyan nem lett amilyennek lennie kellett volna…:blush:

7 kedvelés

Ma reggel azzal szórakoztam, amit adtak hozzá. :grinning: És azzal sem :grinning:
A sodronyt majd feljebb húzom akkor, de akkor meg nem ér le a tank aljáig (= onnan már nem tudja felszivni a levest?!) :thinking:

Tekerés végigizzit, megy bele a vatta, leves rá és ráizzitok megint, aztán mehet a tank teteje és szívás. Ez a helyes menetrend, nem? :grinning:

Szerintem nem kell feljebb húznod a sodronyt. A képen ahogy láttam teljesen jól van

Én is láttam olyan megoldást, hogy sodrony ki, vatta lelogat… Eskü, azt is meg fogom csinálni :sweat_smile: miután lefotoztam nektek a sodronyt, majd feljebb húzom a sodronyt :grinning:

1 kedvelés

Milyen vattáid vannak?