Szerintetek az jó ötlet ha a sodronyból kivenne egy szálat középről?
igen Tamás de még jobb ha vesz minőségi sodronyt.
Én minőségire gondoltam ez ugyan az a szar mint ami most van benne vagy nem?
Nem tudom milyen minőség,csak ha rendelni akar gyorsba arra küldtem
Ugyan azt kár bele rakni nem jut előre…
Igazad van
Mindenképp rendelek majd tartalekba, ha már a gyárit is sikerült elcsesznem persze bosszantó, de már csak azért is rá akarok érezni! És tényleg köszi, tok jó, hogy rátaláltam erre az oldalra/közösségre
Hónapok óta terveztem, végre megrendeltem, megjött és most még kifog rajtam… Ezt nem hagyhatom!!!
Itt találsz minőségi sodronyt:
ugye beáztatod a vattát mielőtt összerakod a tankot?
Szidják többen a sodronyt mert láncslukkoláshoz nem oké…na, ha ehhez még társul egy gyenge minőségű vatta akkor elő is állhat a jelen szitu
Én nem értek hozzá, de nincs ez a sodrony túl mélyen, mármint nálad a képen? Ezt találtam egy videóban, nálad jóval lejjebb van.
Tudom mazohista vagyok, de kezd megjönni a kedvem ehhez a tankhoz
Az enyém valahol épp Kínában bolyong (AKCIÓS VÓT), ezért csendben, titokban követem itt napok óta az eseményeket.
Én,ezek után csak a vattára tudok gondolni,talán nem éppen a megfelelő választás ebbe a tankba.
Itt nincs olyan h b@lfsz…és nyugodj meg szépen. Azért vagyunk itt hogy segítünk amiben csak tudunk. Nekem volt olyan, h egyetlen nap 5-ször tekertem meg a brunhilde-t amig olyan nem lett amilyennek lennie kellett volna…
Ma reggel azzal szórakoztam, amit adtak hozzá. És azzal sem
A sodronyt majd feljebb húzom akkor, de akkor meg nem ér le a tank aljáig (= onnan már nem tudja felszivni a levest?!)
Tekerés végigizzit, megy bele a vatta, leves rá és ráizzitok megint, aztán mehet a tank teteje és szívás. Ez a helyes menetrend, nem?
Szerintem nem kell feljebb húznod a sodronyt. A képen ahogy láttam teljesen jól van
Én is láttam olyan megoldást, hogy sodrony ki, vatta lelogat… Eskü, azt is meg fogom csinálni miután lefotoztam nektek a sodronyt, majd feljebb húzom a sodronyt
Milyen vattáid vannak?