Sziasztok!
Októberben rendeltem meg az első ecigimet.
A választás egy Eleaf iStick Power 2 Kit-re esett. Hogy miért épp arra, főleg elsőre, nem tudom. Tetszett a nagy akksi (5000 mAh), valamint úgy gondoltam számomra a 80W mindenre is elég lehet, az 510-es tank csatlakozó miatt pedig tehetek rá másik tankot.
Egyelőre még nem sikerült átállni, analóg cigit is szívok, meg ezt is. Voltak napok hogy a vape elő sem került.
Aztán az elsőre bepattintott 0.8 Ohm-os porlasztóval elkezdtem fura mellékízt érezni. Gondoltam akkor véget ért az életútja. Beraktam egy új 0.4 Ohm-osat. Pár használat után azzal is jött a mellékíz, többféle - bár általam kevert - liquiddel is.
Kicsit kedvemet is szegte a dolog, nem ízlett.
Aztán eltelt pár nap vagy egy hét és gondoltam csak adok a dolognak még esélyt, rendeltem egy másik tankot hozzá. Aspire Nautilus 3-ra esett a választás, tegnap (megjegyzem 22 órával a rendelést követően!) kézhez is kaptam.
Gondoltam kipróbálom, hátha az MTL használat szimpibb lesz. Be is pattintottam az 1.8 Ohmos porlasztót, feltöltöttem, majd kis várakozás után elkezdtem pöfékelni. A mellékíz eltűnt szerencsére, viszont egy fél napos használat után arra jöttem rá, ez az MTL nem nekem való. A cigit is egyből tüdőre veszem.
Kicsit megint elszontyolodtam. Az is megfordult a fejembe, meghirdetem itt és eladom, mivel elálláshoz nincs pofám, elvégre összeliquideztem, kibontottam a pót porlasztót, kipróbáltam mindkét drip tripet.
Aztán ma reggel újult erővel nekifogtam a kísérletezésnek. Kipucoltam, beleraktam a 0.7-es porlasztót, raktam bele egy VG többletes lötyit. Ugyanezt megcsináltam az Eleaf GTL tankkal is. A GTL-ben pár slukk után megjelent az említett mellékíz, a Nautilus viszont remekül teljesített! Újra megtetszett az élmény ![]()
Legalábbis egyelőre úgy fest, meglátjuk majd mit mutat hosszabb távon.
Hoztam róla egy képet is.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, így sikerült ![]()
Legyen szép napotok!