Sziasztok!
Októberben rendeltem meg az első ecigimet.
A választás egy Eleaf iStick Power 2 Kit-re esett. Hogy miért épp arra, főleg elsőre, nem tudom. Tetszett a nagy akksi (5000 mAh), valamint úgy gondoltam számomra a 80W mindenre is elég lehet, az 510-es tank csatlakozó miatt pedig tehetek rá másik tankot.
Egyelőre még nem sikerült átállni, analóg cigit is szívok, meg ezt is. Voltak napok hogy a vape elő sem került.
Aztán az elsőre bepattintott 0.8 Ohm-os porlasztóval elkezdtem fura mellékízt érezni. Gondoltam akkor véget ért az életútja. Beraktam egy új 0.4 Ohm-osat. Pár használat után azzal is jött a mellékíz, többféle - bár általam kevert - liquiddel is.
Kicsit kedvemet is szegte a dolog, nem ízlett.
Aztán eltelt pár nap vagy egy hét és gondoltam csak adok a dolognak még esélyt, rendeltem egy másik tankot hozzá. Aspire Nautilus 3-ra esett a választás, tegnap (megjegyzem 22 órával a rendelést követően!) kézhez is kaptam.
Gondoltam kipróbálom, hátha az MTL használat szimpibb lesz. Be is pattintottam az 1.8 Ohmos porlasztót, feltöltöttem, majd kis várakozás után elkezdtem pöfékelni. A mellékíz eltűnt szerencsére, viszont egy fél napos használat után arra jöttem rá, ez az MTL nem nekem való. A cigit is egyből tüdőre veszem.
Kicsit megint elszontyolodtam. Az is megfordult a fejembe, meghirdetem itt és eladom, mivel elálláshoz nincs pofám, elvégre összeliquideztem, kibontottam a pót porlasztót, kipróbáltam mindkét drip tripet.
Aztán ma reggel újult erővel nekifogtam a kísérletezésnek. Kipucoltam, beleraktam a 0.7-es porlasztót, raktam bele egy VG többletes lötyit. Ugyanezt megcsináltam az Eleaf GTL tankkal is. A GTL-ben pár slukk után megjelent az említett mellékíz, a Nautilus viszont remekül teljesített! Újra megtetszett az élmény
Legalábbis egyelőre úgy fest, meglátjuk majd mit mutat hosszabb távon.
Hoztam róla egy képet is.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, így sikerült
Legyen szép napotok!