Elöször is nagyon köszönöm hogy rátok találtam googlén keresgetés közben.
Az egész ugy indult hogy a lányom kapott a barátjától egy geekvape T200 vape eszközt.Mellette állva éreztem hogy ennek jó ananász illata van.Anno discoba is imádtam az illatos füstöt. Csak addig nyagattam mondom had próbáljam már ki had nézem már meg közelebről.Na innen indult minden kb 2 hete.Azóta csak olvasgattam mindenről hogy is müködik a vape.Márkák kazánok MTL ,DL stb…
Végül egy szett Aspire Zelos X mod, Nautilus 3 tank,hozzá 5db 1ohmos mesh porlasztó,2db MXJO 3500Mah 3.7v 20A aksikkal lett a kiszemelt.Ami 3 nap alatt meg is érkezett.Bíztam benne jó lesz nem hiába olvastam 5 napig.Ma az első napom 12mg nickel még majdnem erős is.Legközelebb 6os is elég lesz.A liqvidhallról rendelt capella banánt és epret rendeltem.Elsőnek epret kostolgatom de nagyon jó.
Nem akarom letenni!
Már bánom hogy ez a bekatanás nem elöbb jött.Igaz a környezetembe van aki már 15 éve vépel de még senki nem adta oda hogy próbáljam ki.No meg féltem tőle a sok sületlenség amit terjesztenek.Itt meg egyéb oldalakon is olvasgatva rájöttem butaság.Egyenlőre nagyon jó előbb kelett volna átt álnom.Szerintem a banán is jó lesz.
Párom is kiprobálja majd.Ha neki is bejön neki valami vaporesso podot nézünk majd.Igy mind ketten viszlát analóg bűzrúd.Ő is kb 20éve szívja.
Gratulálok és Finom Gőzöket
Ez az érzés,hogy bár csak előbb … Sztm sokunkban itt meg van .. Életem egyik legjobb döntése volt a vape random kipróbálása…
2003-tól évről évre figyeltem a témát és amint gyártottak olyat ami mellett letudtam tenni az analógot már dobtam is el. Mondjuk ahhoz a kanócos Helix tank +Ego akkus ősketyeréhez kellett is a 18+ mg/ml
igen, csak nem jutott eszembe a neve. Kb fél évre rá lett a proVari (egy vagyonért) és valami egyel komolyabb 510es porlasztós tank.
Viszont a cigi elhagyásával hamar megspóroltam a kezdeti bruttó 100k-s befektetést. Egy Lava Tube-nál meg bőven többet ért.
Helix CE4. Utána jött nekem a Kanger T2, egy rakat kartotank, Vision Eternity, Bulli A2-T. Ez utóbbi majd 2 évig, aztán a Taifun GT. Modokban eGo, Láva, majd a Provari, Dicodes Dani, Semovar, Taifun Eye, volt egy Gepettom is még DNA-20 chippel, meg egy valag mecha, Nemesis, Golden Greek Telescope, plusz a játszós cuccok. Szerencsére majdnem minden eszkőzről, kazánról van képem, lehet egy nap veszem az erőt és felrakom valami album formájában…
Erőltettem a fémszövetet sokáig, mert az akkori “veteránok” feketefórumon tolták…de vattázni nem is próbáltam utána. Nem volt nekem való akkor, sacc 13+ éve.
Taifun GT-m ahogy meglett, kb akkor jött egyszerre a microcoil és a koh-gen-do vatta kombó. Annyit nem vizsgálgattam azóta se még minden slukk után a tankot, hogy az a “szar” mikor gyullad ki. Aztán nem gyulladt azóta se…
Kolléga beköszönő posztját meg sikeresen telefostuk nosztalgiával…
Már-már gyanakszom hogy te nem is Arpee vagy hanem Charlie
Ha még azt is ideírod hogy szereted a málna aromát akkor meg nagyon gyanakszom
Tőlük hallottam,láttam ilyeneket