Sziasztok!Tegnap találtam az oldalra,most javában bújom a témákat.Aktiv 28 év cigarettázás után két és fèl hete vettem az első kitt-emet.Legelső naptól kezdve 2-4 cigit elpattintottam,de kb pár slukk után meg is bántam ,ettől a héttől kezdve pedig egy szál nélkül megúsztam .Kizárólag klasszikus módon mtl-ben nyomom különböző dohány ízekkel ,amin egyelőre nem is kívánok változtatni .A különbség pedig…bő hete köhögès mentesen,nincsenek fázós,hideg lábujjak tehat az ér rendszerem is tisztul.Szinte el sem hiszem Már úton vannak az újabb adag liquid-ek és meg egy set,habár ezt csak a készülék miatt rendeltem tartalék erőforrásnak.Most pedig már a következő kazánomat vadászom.Egy elégedett felhasználó !
Szervusz Attila !
Üdvözlünk a Vaperinán ! Érezd jól magad !
Szia @Paldeak_Attila !
Üdv a közösségben! Gratulálok! Érezd jól magad, ha pedig kérdésed van, ne tartsd magadban!
Üdv nálunk! További vapegazdag napokat!
Szia Attila!
Légy üdvözölve nálunk! Örülünk, hogy ránk találtál! Érezd jól magad!
Én 16 év után lassan 2 hete álltam át. Napi 1 doboz cigi minimum, mostanra lecsökkent 1-2 szálra. Az utolsó doboz cigiből maradt még 1 szálam a reggeli kávéhoz. Ezt leszámítva én is el vagyok egész nap az analóg nélkül. Sok sikert a végleges átálláshoz!
Sziasztok,Köszöntünk minden újonnan érkezettet.
Szia.Érezd jól magad!Örülök nagyon, hogy bújod a témákat Nagyon sok hasznos olvasnivaló van ittMit rendeltél még?Most lett másik témában említve a Nautilus gt mini tank
Tényleg sokmindent lehet itt olvasni Általában(kb mindig) csak külföldi oldalakat,fórumokat böngészek,de ez megfogott.Egyelőre csak egy aspire onixx kit-et rendeltem,de csak a készülék miatt(mod?),hogy legyen tartalék erőforrás . Valószínű erre napokon belül majd szerzek mègegy nautilus 2 s tankot, habár most van nálunk akciósan nautilus 2 kazán 12€-èrt,nem tudom az butább-e…,tetszik az is.Azután majd látom akarok-e építgetni,vagy maradok a porlasztòsiknál
A Nau2 alulról tölthető, a Nau2S már felülről. Ami azért jó, mert mikor a Nau2 fém palástját le szoktuk szedni a töltés miatt (mutatom, találtam képet)…
…akkor néha napján kicsit felbiccent az üveg, ezért volt hogy szivárgott. Illetve a porlasztó csak úgy cserélhető, ha levesszük az üveget. Ami akkor gáz, ha mondjuk 3/4 tanknyi liquidnél beég a pori.
S ekkor jött Aspire-éknek egy isteni szikra…
A 2S-t már felültöltősre csinálták. Ami sajnos csak a töltést konnyitette meg. Mer’ a marhák ugyanúgy a deck-re tették a palástot…
Így én ennek fényében. Illetve saját tapasztalat útján aszondom, a sö betűset vegyétek.
Ja még annyi, hogy a 2S kissé szűkebb levegőre.
Köszi az infót !Akkor maradok a 2S-nél,a töltését amúgy is szeretem és mikor első készülékemet vadásztam az egyik dolog ami megfogott a drip tip formája volt.Az elmúlt pár évben sodortam a cigit ,amihez ultra slim 5.5 mm-es tippet használtam.A 2S elég jól visszaadja azt a feeling-et.Nézegettem is ma 2 rta-t ,ami elég tetszetős és hasonló kinézetű .
Én már egy ideje tekertem a cigit és meg van 4-5 csomag dohányom(kb 3-4 hét),de erős dohány ízű liquid-ekkel 18mg 4. napja tiszta vagyok
Most esett le, hogy 2S van a Zelos-on. Ne haragudj. De a lényeg, hogy jót vettél. Gratulálok! Hamarosan már 4 hét lesz, majd 4 hónap és így tovább! Úgy hiszem ez sima út lesz. Ha kérdésed lesz, vagy elakadsz valamiben mi itt leszünk.