Én úgy szoktam, hogy feltekerem a huzalt, az utolsó hajtást körömmel elhúzom, tehát szét fele, összenyomom aztán ismétlem amíg szép nem lesz.
Általános tapasztalat:
Ha szárazat kapsz, rossz a léellátás, rövid vagy túltömött vatta és vagy kombinálva magas teljesítménnyel.
Ha fröcsög, pattog, liquvid többletre utal. Nincs tökéletes gőzképződés, csak rotyog a koilon a lé. Ritka vattázásra és vagy alacsony teljesítményhasználatra utal.
A 3,0mm vatta a 2,5mm-es coilban biztossan nem kevés és szerintem nem is indokolt. A folyamatos és megfelelő léellátáshoz szükséges az egyenletes vattázás, azonos menetemelkedésű coilozás.
Valószínűleg a tekerésed a két szélen pattog. Középen szárad, lehet hogy a liquvid el se jut rendesen az egész hosszon. Próbáld ki és nézd meg összerakás elött!
Hamar meglesz a tökéletes építés és nem szégyen többször újraépíteni (saját tapasztalat ). Hajrá!
Nincs az ujraepitessel semmi baj. Ezer eve epitek. Megis van amikor nem tetszik valami es mar szedem is szet.
Belenéztem a kajmánba, nem, inkább nem fényképezem le.
Tudjuk a tied kokszos , fekete.
Lécci,lécci,lécci,csak riogatásnak.
Emiatt lennének jók vaper-talik, mert ott a kezdők maguk is építgethetnének, miközben a gyakorlattabbak segítenének nekik. Az mégis jobb lenne, mint bármilyen video a YT-ról. Én gyakorlottként most építettem a DotStick-be egy porlasztóhelyettesítő (mert azokat nem vagyok hajlandó venni) mini ReeWape Ruok RBA-t, de az egy élmény volt! Annyira kicsi, hogy pl. az első tekerésem rövidzárlatos lett, amit hét év alatt még sosem sikerült elérnem De én örültem neki, mert új tapasztalat volt! Amúgy szuper lett, nagyon adja az ízeket!!!
Ezek így hasznos infok nagyon.
Bár kicsit ellentmondásos az eddigi olvasataimmal.
Azért lett a 2.5-ös magba a 3-as vatta (jelenleg csak 3-as vattám van), valamint azért lett széthúzva a coil, mert azt olvastam ezek ellenszerei lehetnek a fröcsögésnek.
Most az itt általad és többiek által leírt tippek alapján (köszi, nagyon szuperek vagytok! ) megyek majd tovább, aztán csak sikerül
Ha megnezed az enyem is szet van huzva. Nem vadalat modjara, de szet. Vatta nalam super sorb cotton. Ha jol emlekszem neked is az van. 2,5 magra tekerek 28ga- s huzalokat.
Jó, hát akinek van erre használható körme, úgy könnyű
Egyébként próbáltam. A lábak mentén szétjött, a két középső maradt egymás mellett.
Vapefly Cotton Clouds vattát vettem. A huzaljaim meg SS430 24GA, Kanthal 26GA. A fentebbi képeken a Kanthal
Teljesen jogos.
Csak antiszociális vagyok egy vaper talihoz
Szerk: de szerencsére itt a
Mondjuk ez még csak most kezd kokszossá válni, volt már ennél sokkal durvább is.
Amelyik a világosabb…azt tegnap vattáztam újra.
nálam még annyira nem akut a szitu, hogy direkt kihagyjak egy vaper találkozót
Amúgy várható valamikor ilyen? Mert most már az idő is alkalmas egy kis kültéri légpárásításra!
passz
Én egy másik - engedély nélkül meg nem nevezett - platformon olvastam egy tervezett taliról.
Júniusra tervezik a vaperek a vaperekért asszem.
Fb-on olvastam. Ehhez kell engedély?