Ma két hónapja tettem le az analóg cigit! Szinte már nem is hiányzik, maximum havi 1x-2x gondolok rá vagy jön rám a “derágyújtanék” érzés. Szeretném megköszönni az itteniek segítségét is mindenki nevében!
Gratula!
Minden elismerésem!Csak így tovább!
Sziasztok én is a tegnap mult 2 hete hogy nem gyújtottam rá és ma vagyok 2 hetes vaper de már böngészem az mtl rta kazánokat és modokat ![]()
Üdv. Közöttünk! ![]()
Csak így tovább! Olvasgass bátran, ha valami kérdés van,biztosan lesz aki válaszol,tanácsol valamit. ![]()
Hajajj ![]()
![]()
esetleg ajánljunk ? ![]()
Megtetted amin én gondolkodtam. ![]()
így?
Csak a kazánt egy másik móddal bár igy nagyon ütősen néz ki![]()
Nem rossz kis kazán,a mod is jó,ha elég a 18650 akkor sinen vagy.
Porlasztós bvc,és tekerni is tudsz bele,volt olyan hogy megbántam hogy nincs már itthon egyik sem ![]()
Én is most láttam Tami videójában és egyből bele szerettem csak jó lenne találnom hozzá egy modot is ami megbízható és jó minőségű ( olcsó húsnak híg a leve)![]()
Nem feltétlenül ! De ha hosszú ideig szeretnéd használni,akkor érdemesebb egy minőségibbe fektetni.
Ha sokat olvasol itt az oldalon láthatod is hogy hova fajult a világ ![]()
a végét megtudjuk mondani,az oda vezető modok darabszáma meg rajtad múlik.
Tanúsíthatom,nálam már fogynak. ![]()
Igen feltűnt hogy a világ hová fajult már és nem csak itt sajnos
mindenképpen hosszú távra gondolkodom mivel már elsőre bele ugrottam egy vásárlásba és megvettem 2 hete egy Veynome ex ét és rájöttem hogy a dl nem annyira az en villágom![]()
én évekig erőltettem a kínai modokat sok volt…aztán jött a megvilágosodás és most is sok van de mind működik ez a különbség
Köszi szépen és igyekszem informálodni hogy lehetőleg ne csináljak rossz vásárt amit később megbánok de ez amúgy is benne van a pakliban.
Nincs bajom a dl el sem csupán annyi hogy olyan mintha ice izeket használnék és nagyon lehüti a torkomat de ettől eltekintve imádom a nagy gözöket eregetni ezért azt is használom naponta többször is ![]()