Ma két hónapja tettem le az analóg cigit! Szinte már nem is hiányzik, maximum havi 1x-2x gondolok rá vagy jön rám a “derágyújtanék” érzés. Szeretném megköszönni az itteniek segítségét is mindenki nevében!
Gratula!
Minden elismerésem!Csak így tovább!
Sziasztok én is a tegnap mult 2 hete hogy nem gyújtottam rá és ma vagyok 2 hetes vaper de már böngészem az mtl rta kazánokat és modokat
Üdv. Közöttünk!
Csak így tovább! Olvasgass bátran, ha valami kérdés van,biztosan lesz aki válaszol,tanácsol valamit.
Hajajj esetleg ajánljunk ?
Megtetted amin én gondolkodtam.
így?
Csak a kazánt egy másik móddal bár igy nagyon ütősen néz ki
Nem rossz kis kazán,a mod is jó,ha elég a 18650 akkor sinen vagy.
Porlasztós bvc,és tekerni is tudsz bele,volt olyan hogy megbántam hogy nincs már itthon egyik sem
Én is most láttam Tami videójában és egyből bele szerettem csak jó lenne találnom hozzá egy modot is ami megbízható és jó minőségű ( olcsó húsnak híg a leve)
Nem feltétlenül ! De ha hosszú ideig szeretnéd használni,akkor érdemesebb egy minőségibbe fektetni.
Ha sokat olvasol itt az oldalon láthatod is hogy hova fajult a világ
a végét megtudjuk mondani,az oda vezető modok darabszáma meg rajtad múlik.
Tanúsíthatom,nálam már fogynak.
Igen feltűnt hogy a világ hová fajult már és nem csak itt sajnos mindenképpen hosszú távra gondolkodom mivel már elsőre bele ugrottam egy vásárlásba és megvettem 2 hete egy Veynome ex ét és rájöttem hogy a dl nem annyira az en villágom
én évekig erőltettem a kínai modokat sok volt…aztán jött a megvilágosodás és most is sok van de mind működik ez a különbség
Köszi szépen és igyekszem informálodni hogy lehetőleg ne csináljak rossz vásárt amit később megbánok de ez amúgy is benne van a pakliban.
Nincs bajom a dl el sem csupán annyi hogy olyan mintha ice izeket használnék és nagyon lehüti a torkomat de ettől eltekintve imádom a nagy gözöket eregetni ezért azt is használom naponta többször is