Szép estét.
Ma végre megérkezett az első RTA kazánom amit már vártam, hogy ki tudjam próbálni milyen is a tekerés és vattázás. Na de, nem nem is mennék ennyire előre…
Áprilisba kezdtem a vapelést és néhány nap eltetltével sikerült az analóg cigarettát drasztikusan lecsökkenteni. Éreztem, hogy működőképes lesz a dolog, még annak ellenére is, hogy voltak kellemetlen pillanatok. Mostanra végre odaértem, ahová szerettem volna. Teljesen elhagytam a cigarettát 16 év dohányzás után!
Aztán ráéreztem a dologra kicsit belemrültem és vennem kellett egy új szettet is, amivel teljesen mértékbe meg is vagyok elégedve, kivéve… a tank! Itt határoztam el magam, hogy akkor eljött az építés ideje. Az RTA-vonal ugyan tervbe volt már egy ideje, de valamiért egyszerűbbnek láttam a porlasztós tankok világát. Ami azért valjuk be, tényleg egyszerűbb kivenni a régit és betenni az újat. Az első tekerésem nem lett túl esztétikus, de csinálja amit kell. A következő majd biztosan jobb lesz.
3 hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna azt, hogy bármikor is leteszem a cigit, most pedig én építem majd a kazánom egy elektromos cigibe. Hihetetlen!