Jártatok már úgy aromával hogy “öblítő” íze volt?
Igen. Kékszőlő. Nem szívtam el ![]()
Solub eper-ről van szó, ananásznál és epres cukorkánál nem tapasztaltam ilyet ![]()
Néha előfordul, egyszer pár éve egy erdei gyümölcsös cucc volt még ilyen. Az is ment a kukába.
Illatra nem volt baj vele, éreztem azt a tipikus eper illatot.
De ízre… Förtelmes ![]()
Még kísérletezési eljárásban vagyok ízekkel és márkákkal is.
Maga a márka vagy az eper a mumus a számodra?
Ja azthittem hogy a márkával van bajod. Mert egy megosztó márka amint láttam
Mondjuk nekem a gyümölcsösökkel nincs bajom.
Az ananász az most jelenleg bejön, Dandy Puff is ízlett.
Nekem inkább a sütis ízek a mumusok.
Kóstoltam a RHE Greedy Scrach-ot de nekem az nagyon tömény émelyítő volt. Lehet sok volt neki a 10%
Próba képp rendeltem egy Revolut Maka And Raspberry-t hátha bejön
Az számomra is visszataszító
Dandy Puff fincsy ![]()
Hát volt rá eset hogy véletlen a számba fröccsent az öblítő ahogy szagoltam vagy ontottem ki ![]()
![]()
![]()
Hát én most megpróbáltam vizualizálni azt a technikát, ahogy szagolás közben a szádba fröccsen az öblítő ![]()
Még dolgozom rajta, nincs meg minden részlet ![]()
Hát meg nyomom picit a flakont és fröccsen![]()
![]()
![]()
Hádde azért egy öblítős flakon szája elég széles, hogy csak úgy fröccsenjen, nem olyan mint egy tusfürdőé.
És… izé… közben miért van nyitva a te szád is? Azzal szagolsz, vagy ez ilyen gyöngéd, érzelmes kapcsolat az öblítővel? ![]()
Hát én most MTL-t keresek ![]()
Ahhh bonyolult ez az egész ![]()
![]()
Ige, kívülről is annak látszik ![]()
Na nem zrikállak ezzel tovább, majd nyitunk egy öblítős topicot, ahol mindenki leírhatja ki mit haszál, ízlelési módszerek videokkal, stb ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rendben ![]()
![]()
Igazából valahogy úgy képzeld el hogy az orrom alá raktam, megnyomtam a flakont H jobban érezzem, és hát feljebb jött benne a lötyi, vissza ment és ahogy lement fröccsent és rá az orromra meg a számra én meg automatikusan lenyaltam persze ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(én most azé elég erősen röhögök, picit bele is rázkódtam
)