Sziasztok!
Pár helyen látom megemlítve a szappanos túlaromázást. Ez ízben és állagban is megnyilvánul?
Ez, akkor annak sikerült?
Sziasztok!
Pár helyen látom megemlítve a szappanos túlaromázást. Ez ízben és állagban is megnyilvánul?
Ez, akkor annak sikerült?
Szia. A szappanos kifejezést az ízekre használjuk. Legjobban a gyümölcsösökre jellemző ez. Ha úgy van említve, hogy “parfümös”, akkor ugyan erre gondolt az író. Ha valami édes aromát aromázol túl, akkor az édesítő érződik ki belőle, az meg a cukros, vagy a “túl geil”. Bár a geil mást jelent, de ez maradt meg a köztudatban.
Szerk.: Szerintem ezek csak buborékok. Lehet, hogy egy kis szellőzés meg is oldja.
Nekem is ilyen amit hétvégén kevertem persian apricot, de szerintem egyre kevesebb van a tetején minden rázás-ülepedés után
Mondjuk elvileg 15% 70/30 esetén.
Én a DL okán 20%-ra felmentem.
A&L Alucard az alany.
Megnyugtató…
Számomra is, hogy nem csak az enyém ilyen mivel többfélét kevertem, de csak ez lett ilyen, arra gondolok, hogy az aroma miatt
Elég soknak tűnik az 5%. Én is aromáztam már túl, de nem lett ilyen. Érdekes. Még mindig javaslom a szellőztetést.
Ennyit számít 1-2%? Elég lett volna 17-18-ra felmenni?
Plusz kérdés. Nincs esetleg az oldalon egy “aromakönyvtár”? Kezdek elveszni a sűrűjében.
2-3%-al szokás csak feljebb vinni az arányt, épp a túlaromázás miatt. Hát, remélem nem lesz gond vele.
Mire gondolsz aroma könyvtár alatt?
Furi…soha nem jártam így…jó az a flakon?
A többi amit kevertem ugyanilyenben nem ilyen. Egyszer már volt ilyen, de szépen eltűnt, és azóta a liquid el is fogyott
Na ennyi ilyen egy bejegyzésben, más nem ír. Ilyent
Én üvegben tartom a nagyobb mennyiséget vagy az alaplé barna literesben. Csak szállítási mennyiséget 100ml-t veszek ki amit viszek magammal. Mert a kici kínai műanyagba nem bizok…
Nálam a szállítási mennyiség a 10 ml
Viccen kívül, 100-200 ml s üvegre van valami jó ötlet, hogy honnan?
Gyógyszertár…évek óta ott veszem…Literes üveg meg bármi lehet…
Ezek honnan?.gyógyszertári?
Egy ismerősöm próbálgatta az otthoni aromagyártást, ebben küldött kóstolókat. Nem tudom honnan vette. Szerintem amúgy 50ml lehet, de majd kimérem. Nekem úgysem kell, amúgyis hadd küldjék már én is valamit.
Olyan sok aromába futok bele, hogy csak kapkodom a fejem. Úgy vagyok vele nem megengedhető (lehet apámtól tanult “nincs pazarlás elv”), hogy ha kakiba futok kiöntésre kerüljön.
Könyvtár alatt valami nagy gyűjtő kódex szerűséget értek.