Zöldfülű kérdések part3. Avagy a hülye gyerek belerángatta az anyját is

Nem szeretném megmérgeztetni se, félre értés ne essék. Viszont amennyire sokat szív, meg ahogy utána leskelődtem, mindenképp kell neki egy magasabb nikotin mennyiség.
És olyan dolgok is állnak a háttérben, hogy attól függetlenül én vagyok a büdös kölyke, ne én mondjam meg mit csináljon, mit ne. Pedig mondtam neki,hogy jó lenne akkor totál elfelejtenie az analógot mellette, ha már egy csomó energiám az ügy érdekében felemésztem. Tök ellentmondásos az egész, mert attól függetlenül elvárja,hogy segítsek neki ezeket intézni, majd keverni, stb.
És sajnos magától nem fogja csökkenteni a pöfékeléseket, ezért mondhatni kell neki némi “nevelés” is,hogy megtalálja az arany középutat, szal ilyen téren bele fog azért futni olyanba, mikor megtapasztalja a határok végét és nem általam.
(Ilyenkor szoktam amúgy elgondolkozni,hogy néha basszus szerepet szoktunk cserélni vagy nem is tudom…:rofl:)

3 kedvelés

Erről beszélünk :slight_smile:
De a matek ugyan az.
Mert neked ott volt TH, ott volt kellemes.
De te már tudtad mit szeretnél :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés

Néha engem is próbál nevelni a lányom :joy: több kevesebb sikerrel :blush:

Én anyámnak ursa nanot vettem, át nem szokott, de csökkenteni tudta a cigit, bár így nem az igazi, a semminél több.

1 kedvelés

De addig örülj neki amíg van.
Akár milyen is.

Tisztelettel

3 kedvelés

Ehhez egy olyan gondolat, nálam PG többlet, MTL, és 18 mg - és erősebb aromázás. Ezzel indultam neki az átállásnak. Kellett a TH. Így lett is.

DL-t tüdőbetegnek abszolút nem ajánlom​:point_up:

5 kedvelés

Kérdés, tényleg rossz vótá’, vagy csak gyakorol rajtad :grin:

IMG_20230715_101953

1 kedvelés

roll barrel GIF

1 kedvelés

Az igen sqounk tartály :rofl:

Örülök is neki, meg hogy végre jobban is érzi magát ezzel és hosszabb távon akár együtt csökkentjük a nikotint, támogatjuk egymást.
Család az család marad, nekem fontosabb az,hogy jobban legyen a szenvedély mellett, ha nem tud tőle megszabadulni teljesen.
Ezért is tartottam fontosnak azt,hogy utána kérdezősködjek itt is, kinek mi és hogyan vált be. :grin:

5 kedvelés

Nikotin mellé még kérdés lesz az íz is. Egy jó ízzel könnyen át lehet állni .

2 kedvelés

pl én anno 18mg nikotinos levessel szoktam le mtl ben az is jo lehet​:blush:

3 kedvelés

Az áfonya nála favorit, meg a dinnye, alma. Nézni fogok neki valami erősebb dohányt is, ami akár vegyítve van más ízzel is, mert a reggeli első kv mellett igényli nagyon is az analógot.
De aromát nézni már sokkal könnyebb, mint az alapot kisilabizálni.

2 kedvelés

Milyen cigit szív/szívott?

Ha csak nem vagy nagyon szerencsés, az íz keresés/megtalálás hosszabb lesz mint azt gondolod :blush:
Az alap keverés, egyszer átlátod, kiszámolod és pikk pakk menni fog.

5 kedvelés

Most Silver West. Régebben kék LD dohány ment sokat, csak aztán kipróbálta az én dohányom és átállt erre… :rofl:

Fent linkelt alap ajánlott szerintem itt mindenki ad rá 5 csillagot. Nikotin aromaMaszertól szerintem arra is ad mindenki 5 csillagot . Én most a svájci minőséget élem nikotin van :metal: köszönöm @anon75939458 .
Aromát lehet sorolni 1000 és 1-et mi jó .
De inkább azt mondom mi nem jó vegyvédelmis aromák VV ablakmosó/társai, 3bakos , mesterséges dohány aromák .

3 kedvelés

Aha, persze. :rofl:

2 kedvelés

Azt írta nézni . Az pedig könnyű :rofl:

2 kedvelés