Sziasztok! Most szeretnék át állni az e cigire rendes cigarettáról. Nagyon komplikált ez az e cigi téma igy első nekifutásra. Azt már tudom, hogy a nekem megfelelő az MTL lenne. Kicsi segítség kellene liquid ügyben. Mit mennyit és hogyan a keveréssel kapcsolatosan.
Üdvözlünk köztünk ! komplikáltnak hangzik ,de nem atomfizika az a része majd az RTA és a huzal résznél jön …
A standard MTL alaplé álltalában 50-50 VG/PG .
Bármi egyébb kérdés merülne fel … Itt mindig segít valaki
Szia,jó döntés az egészségednek és a pénztárcádnak is.
Én rákérdeznék mit és mennyit szívtál.
Pod,vagy porlasztós kazán+mod kombóban gondolkodsz,esetleg magadnak tekernéd kevernéd?
Milyen aromára,longfillre gondoltál?
Nagyon sok kérdést vet fel az átállásod.
A fő kérdés mennyit szánsz rá,azt ne írd hogy keveset mert ha volt cigire,akkor szánj rá egy havit,elsőnek nagyobb beruházás,de utána jóval kevesebb mint a havi adagod volt.
Szia. Barna sopianae és több mint egy doboz, de az utóbbi 1 évben iqost a sötétkék (mentolos). Egy ilyet néztem ki ( Aspire Zelos 3) Aromán még nem gondolkoztam. A cigit már 60 nem futotta.
Az nekem sem volt elég.
Dohányos vagy mentolos gyümölcsös ezek szerint.
Egy próbát megérhet,sokan dícsérik.
Viszont a nikotinon kell elgondolkodnod,saccra én olyan hatos körülire lőném be neked.
Ha olvasgatsz picit ajánlottunk pár oldalt ahol tudsz rendelni akár alapot aromát és nik.boostert egyben(amit neked kell összeöntened)porlasztót hozzá és még talán a mod kazán kombó akkuk,töltő is kapható ugyanott.
Találtam is a liquid aroma .hu-n nikotinos alapfolyadékot 6mg 50PG/50VG csak azt nem tudom, hogy ehhez aroma kel és kész vagy kel e még valami?
Ja. És a nikotin erősége változik e az aroma után vagy sem?
Igen ‘csak’ aroma,de azt neked kell kiválasztani melyik.
Keverési %-ra figyelj és az érési időre is,az aromáknál amit írnak kb annyira keverd.
Igen,picit kevesebb lesz de annyira nem számottevő még neked
Köszönöm szépen a kimerítő válaszokat. Akkor neki is látok.
Sok sikert,kitartást,és ne feledd mi itt vagyunk
Szia! Azt se felejtsd el, hogy az 50/50-es alaphoz öntött aroma módosítja az arányt. Utána pg többletes lesz.
És még kicsit ízesebb is…neki hamarabb kell hogy érjen a pg miatt.
Amennyiben a 6mg kevés lenne mert előjön a sóvárgás a cigi/iQos után, de nagyobb nikotin erősség már túlságosan erős lenne TH-ban (nagyon kapar, köhögtet), akkor érdemes a nikotin só boostert is fontolóra venni (akár hybridként, vegyesen keverve).
Nekem nik.sóval (20mg) sikerült letenni a cigit. Szabadbázisúval egyrészt volt pár évvel ezelőtt egy elbukott próbálkozásom, és második próbálkozásra is olyan erős kellett volna (első pár hétre) hogy kiköptem volna a tüdőm (ne jöjjön a sóvárgás). Másrészt valahogy nem vagyunk jóban a freebase-zel, lehet ezzel egyedül vagyok a világon , nagyobb erősségnél teljesen berekedtem, ráment a hangszálaimra.
Azóta fokozatosan, pár hetente csökkentettem az erősséget, jelenleg már jó vagyok 5-6 mg-os hybriddel (2/3 niksó, 1/3 freebase nik) mert azért csak próbálom szoktatni magam a freebase-hez is Nekem most így jó de ugye mindenki más, és mindenkinek megvan a saját útja a vapelésben
Kingának vannak nagyon jó írásai, Tudástárban érdemes olvasgatni
Én tavaly 12mg/ml, 50/50 pg/vg liquiddel kezdtem, szintén Aspire Zelos 3 szettel.
Napi alig 100 slukk elég is volt ahhoz, hogy letegyem a cigarettát.
Sok kitartást kívánok, ne add fel az esetleges kezdeti nehézségek ellenére sem!
Mi van ebben a Zelios -ban ? 10 ből 8 leszokni vágyó ezt válassza
Nagyon kezdőbarát szett: erős beépített akksi, megbízható tank ( nagyon jó az a funkció, hogy porlasztó cserénél lezár) és jó áron is van.
Mesh porlasztóval pedig az ízek is vállalhatóak.
Én is azt vettem a barátnőmnek, de az a mainapig cigizik!! Igaz a Zeliost elvesztette, legalább is nekem ezt mondta!!
Biztos a ChatGPT, GeminI és GIlbert ezt ajánlja!
Valami fizetett promó lehet
Ő Gilbert
Vegyél Zelos 3-mat … Vegyél Zelos 3-mat … … Most