Zöldfülű kérdések part3. Avagy a hülye gyerek belerángatta az anyját is

Van mtl kazánka és ahhoz tartozó pori is, épp ezért esett rá a választásom.

1 kedvelés

Igen igen, latom hogy van hozzá, de az alap készletben nincs se fej se pori mtlhez. Mindenképpen külön kell hozzá rendelni.

2 kedvelés

Úgy lesz megoldva.:grin: Köszi,hogy felhívtad rá a figyelmem, de valahol amúgy láttam kitet is, de az lehet pont nem ehhez a készülékhez tartozik (bár úgy emlékszem ehhez tartozott). De lényegtelen, már készítettem be rendelést és ott direkt 8x átnéztem jól raktam össze avagy sem. :grin:

1 kedvelés

A liquid cityn is nézem, ott alatta közvetlenül ki lehet választani mit szeretnél még hozzá.
Na de vissza a liquidhez :blush:
Most milyen eldobhatós ami tetszik neki?
Én egyre vagyok rakattanva, a hqd wave ice mangósra, de ugyanolyan liquidet szerintem sose fogsz találni amilyen ízeket ezek adnak :woman_shrugging:

2 kedvelés

Kauflandban vásárolt Puff House-os van jelenleg,meg egy Izy Vape-es. Viszont az Izy-st kevésbé találta olyan jónak.

Mentolos vonulat . Ez csak sima mentol ?

1 kedvelés

Sima igen. Engem az Orbit rágóra emlékeztet mondjuk, meg ezt bevallom, a mentolosat én vettem. Csak nem merem most elvenni tőle egy fotó erejéig a gyümisét, meg nem hiába hogy a másiknak a dobozát vettem csak el, mert félek agyon leszek csapva, hova viszem el előle…:rofl::rofl:

Chocolate Want GIF by SNICKERS

Na igen, valahogy így…:rofl::rofl::rofl:

Nem rég én voltam így a maradék Discovery North-al . Lányom majd az jó lesz neki meg az apád

dc comics fox GIF

Én nem akarlak lebeszélni róla, mert ha el döntötted arra költöd a pénzed amire szeretnéd (meg amúgy is ki vagyok én).
Viszont az élet arra tanított meg hogy amelyik készülék jó mindenre, az nem jó semmire :slight_smile:
(ez ne befolyásoljon téged :slight_smile: )

De ha Mtl és jó íz visszaadás nem nagyon tudok mást ajánlani, itt is nagyon sokan jöttek le vele az analógról:

vagy

hozzá

és 1 ohmos

Nikotinnál azért azon érdemes elgondolkodni, hogy hivatalosan az EUban kész liquidet (akár Salt)
20 mg/ml felett nem lehet kapni. (ez nem azt jelenti hogy nem lehetne megoldani, de szerintem felesleges)

Az meg hogy Salt vagy FreeBase, nem tudom én nem vagyok “TH fan”, és érdekes a héten sokat voltam olyan helyen ahol nem lehet vapelni, viszont elég stesszes is voltam nekem nagyon bejött a nikotin-tasak(snüssz). És bármily szentség törésnek is hangzik “nem kezdőként”, én most a saját készítésű Nicsaltal, “játszom” egy kicsit. De persze ehhez az kell hogy tudd mit keresel.
Én csak Nicet és Ízt. (TH nem kell, már nem szeretem ha fáj :slight_smile: Arra elég az élet)

Tisztelettel

7 kedvelés

Ne haragudj meg . A fájdalom jó dolog mert tudod , hogy még élsz :joy: .

25mg tól fel dobnánk a talpunkat szerintem​:sweat_smile::grin:

1 kedvelés

Nem vagyok elzárkózva semmitől, nem hiába írtam ki a problémám. :grin: Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod, mert ha ez neki nem vállna be, akkor legalább tudni fogom mit keressek. :grin:

2 kedvelés

Inkább valami más legyen 25 mg pl cbd :rofl:

Nem kellemes a nikotin mérgezés . Van akinek helyből felszínre hoz más szövődményeket vagy akut betegségeket . :pensive:

3 kedvelés

Azért írtam, hogy úgy készülj, hogy több kis adagot csinálj, keveset keverj be, lefolyóba minden drága. Az egész az ízlésről szól, meg kell találni a saját receptet.

4 kedvelés

Még egy gondolat én 12mg/ml freebse-el jöttem le, (de ez nálam maradt is)
a nejem is aki kevesebbet is dohányzott.
Viszont nála az egy napi liquid mennyiség is kevesebb volt mint nálam.
Ezzel csak azt szeretném mondani hogy lehet
hogy többet fog vapelni az elején anyukád,
mintha pl. amit írtál 24essel, de a bevitt nic. össz. mennyisége ugyanannyi lesz.
pl. 1ml 24mg/ml = 2 ml 12 mg/ml.

Tisztelettel

4 kedvelés

Yap ahogy írod beletenni lehet kivenni már nem

3 kedvelés

Én hatossal freevel, azóta már 10-est használok. :rofl:

Igaz csak napi 3 ml…