Zöldfülű kérdések part3. Avagy a hülye gyerek belerángatta az anyját is

Reggeli kv-hoz javasolnám, tartson valamelyik Azhads Elixir kivonatosból.
Signature1000, Gold America, Kentucky.

Persze, ha elengedi totál a dohányízt, az se baj. Nekem a fő vonulat a dohánykivonat maradt (igazi, nem utánzat).

hát igen a választás lesz nehézkes majd mert több 100 féle aroma van​:grin::blush:és még keveset is mondtam.

Azért fogalmaztam így…:rofl:
Mert látom sokan bajban vannak/voltak az aromával, de azzal az agyérgörcsöléssel még próbálom magam nyugtatni, hogy oké, nem kötöd fel magad spaniferrel az első fára…:rofl::rofl::rofl:

Mert csak nálam néztél szét elme-trükkel :joy:

A spanifer nyúzza a bőrt… :roll_eyes:

2 kedvelés

Én kipróbáltam az ananász-barack-hűsítő kombót, nos, nem, nem jött be. Kávé mellé dohány, desszert-dohány vagy desszert.

5 kedvelés

Igazad van, a vonat gyorsabb… :see_no_evil::joy:

Azt nem bírja el a spanifer… :roll_eyes:

Nekem van pár kedvenc ízem egy keveset hordok magammal

5 kedvelés

Vagy kv ízű :rofl:

Múltkor egyszer kipróbáltam kv mellé a kv-sat.
Átkozottul veszélyes volt…

Így van, kv mellé, főleg reggel és délben, baxxon oda az a dohány :muscle::muscle::muscle:

Mondjuk az Inawera Pyramid még egy lélekrázó íz, a régi szintetikus China vonulatból :joy:(tornazsák, dorkó, július dereka) azt szoktam néha, ha rámgyün a terror.

Azt nem szeretem. :rofl:

Ami nekem kv mellé nagyon megy mostanában az a Vitruvianos Capri , Parliament, Desert ship. :metal:

2 kedvelés

Utóbbi 2 az elején nekem is jó volt.
Csakhát :corn::corn::corn:

2 kedvelés

Discovery :+1:

2 kedvelés

Nem tudom milyen márka de szerepel benne a flavor szó. Na az az valami förmedvény kolegám adott Desert shipet meg r4y ont . Hú bakker mosás tank és száj :nauseated_face:

Inkább progrock de a Disco is very :grin:

Amúgy a Parliamentnek pl. kifejezetten jó, ha áll 2 hetet, aztán hamar lerántod. Mert 3 hónap múlva megnyúvad, elmegy kukoricába. (Kék Villamos is…)

Nincs ideje állni :rofl:. Érlelés meg gyárban a keverőmmel :rofl:. Pontosítok nem éli meg a 3 hónapot semelyik .

A Parliament is szintetikus, mintha M-type lenne benne kicsi.

A Pyramid az üt :grin: azt én nosztalgiából nyomom néha. De még az üvegbe is beszívódik :joy:

Megvan flavourArt na azt kerülöm mint a flavor west-et :nauseated_face: