YIHI SXmini MQ Class mod tapasztalat

Ilyenre gondolok én is, nálam kb 13w-nál és kb 0,9-1,1 ohm-os coil esetén jött elő gyakrabban a Short üzenet, de amúgy totál véletlenszerű :thinking:

6 kedvelés

Igen, olyasmi, 17.5 Watton nagyritkán csinálja.

7 kedvelés

Ahogy én is írtam, összességében a hibákkal együtt nekem bejött, több a pozitív mint a negatív, pici (könnyű) rohangálós mod, és szerintem megérős. Lehet veszek majd egy másodikat :grin:

DNA-ban a ZQ nagyon jó, én is imádom, csak nem az a nyári rohangálós mert a gatyát letépi rólam olyan nagy és nehéz.
A nemrég megjelent K1 DNA60 AmbitionMods moddal szemezgetek (csak 18650-es), jelenleg 120 eur az ára (olasz, francia shoppokban) de hátha lesz majd HC-n vagy valahol akcióban. Ami nagyon tetszik benne, hogy hasonló a mérete mint az MQ Class-nak, alu vagy cinkötvözet házzal, szerintem jó rohangálós és strapabíró mod lehet. De lehet tévedek :thinking:

7 kedvelés

De egy jóváírás (kedvezmény) vagy csere darab küldése (u.azzal a firmware verzióval) miért oldaná meg ezeket a hibákat?
Sourcemore-on most 36 dodó, a ház és kidolgozottság olyan amilyen (szerintem nem vészes), későbbiekben valahol biztos lehet majd szerezni SX Link adaptert amivel lehet frissíteni, így szerintem könnyen eldönthető hogy valakinek ez Kell vagy Nemkell kategória

7 kedvelés

Felső polcos kínai tucatáru( ez kicsit sajnos)- de ezzel együtt ENNYIÉRT egyértelműen kell. Jó TC, alu ház… elég erős ajánlat​:+1:

A ZQ-t meg a kocsi elhordja kardánboxban​:grin:
Mindig, mikor elkap a gépszíj, hogy kell valami új mod, az SL a lista élén az első, hogy valakinek menni is kellene… ennek van fura menürendszere, apró nyűgje. És ezekkel együtt ezt használom a legtöbbet, évek óta kap tőlem ( meg az élettől​:rofl:) rendesen, nagyon bevált igásló- mindig megmarad, nincs szívem túladni rajta. És azért ez se jön velem szembe túl gyakran az utcán

9 kedvelés

Méretét, tudását stb. tekintve szerintem a K1 DNA60 moddal lehet egy súlycsoportban, de utóbbinak kb 3x-os az ára jelenleg, szóval az MQ nagyon jó ár-érték arányú.

De ettől függetlenül a kívánságlistám első helyén most a K1 van, nagyon vágyom már egy könnyű, kicsi DNA-ra

7 kedvelés

Csak nehogy egyszer elboruljon az agyam és véletlenül vegyek egy Dani style mirkót a 3fvape-ről :rofl:

Bár, most komolyan, kíváncsi lennék az összeszerelés minőségére, mert ha rendben van és strapabíró, akkor nekem aztán tökmindegy hogy koppintották a külsejét, DNA board van benne… csak kínai tömegcuccoknak pont nem a strapabíró a gyakori jelzőjük ami eszünkbe jut :joy:

11 kedvelés

A micro legnagyobb baja… hogy túl pici. Nekem legalábbis már kicsit méreten aluli

8 kedvelés

Rekavapeben nem csalódnál.

8 kedvelés

Soha nem volt még Dicodes modom, nem is tapiztam soha.
De leírás alapján (papíron) szinte nincs különbség a külső méretekben, annyi csak hogy MQ oldal gombos, Dani pedig front gombos

6 kedvelés

Azért hidd el a kettő között óriási a különbség ha fogod!!

8 kedvelés

Mivel nem látok emoji-t, ezért gondolom komolyan írtad.
Akkor viszont érdekes lehet :thinking:, nem igazán ismerem ezt a klón gyártót, eddig csak a többivel találkoztam (SXK, YFTK, DSX).

A f@sás csak azért van bennem ilyenkor, mert pl. ez sem olcsó, több mint 100 dodó és hiába már szinte minden Kínában készül, azért van különbség ha “maguk módján” gyártanak valamit vagy egy nevesebb, jó hírű (legyen az kínai vagy nem-kínai) márka bérgyártat, aki megkövetel szigorúbb minőségellenőrzést.
Mert szerintem tudnak ők, ha akarnak, csak külső kontroll nélkül simán piacra dobják a selejtes vagy kevésbé sikerült cuccokat is, akár az összegányolt termékeket is, profitot maximalizálva.

8 kedvelés

Nekem a méret/kutyacsont forma kombináció miatt nem fekszik annyira a micro. A mini még pont jó, de ez már nem az a kellemes fogású valami. És nem vagyok egy nagykezű

6 kedvelés

Nekem van mindkettő, és egyformán jó nekem!! De mindenki más!!

8 kedvelés

Ezért is írtam, soha nem volt a kezemben.
Tudom nehéz körülírni, de mégis milyen a különbség? Vagy milyen részében jön elő a különbség? Alak, tartás-fogás, kézre állás, kényelem stb?

4 kedvelés

Kb amit leírtál mindenben, nekem!! Ezért nagyon tetszik most is az mq de nekem nem áll a kezemre!!

6 kedvelés

Most jut eszembe, van Zelos X-em is, az is kutyacsont forma. Bár kicsit magasabb, de hasonlónak tűnik papíron.
És ha hasonlít a Dani-ra, akkor már értem mire gondolsz. Érdekes, mások vagyunk, mert nekem inkább az MQ áll kézre (valószínűleg az oldal gomb miatt), nem a Zelos.

7 kedvelés

Beleviszitek az embert a rosszba… Elkezdtem válogatni

68$-ban megáll HC-ról pontokkal :thinking::tired_face:

9 kedvelés

Én ezzel a Sidera DNA-val (és méghozzá SBS is) már azóta szemezek, mióta @gangsta_gergo először feldobta valamelyik topikban talán tavaly okt-nov körül :grinning:

Ami még visszatart (de lehet nem sokáig… :joy:), hogy eléggé lehúzták az értékelésekben a súlyát és méretét tekintve, eléggé “tömzsi” (széles) és nehéz. Pont azt az SBS jellegét veszti el, hogy zsebben könnyű hordani, kézreállóan kicsi, ú.mond kompakt…

9 kedvelés

Az megint egy nagyon szép mod!!

7 kedvelés