Egyszer volt a kezemben. Számomra pici. 2 akkus modjaim vannak, így azok után fura volt, és mindig féltem, hogy leejtem. Egyébként mint hardware-ileg mint szoftverileg a csúcsok olcsóbbik, kisebb csúcsa, a legnagyobb csúcs alatt 4 méterrel. Én hibát nem találtam a készülékben. Szerintem vedd bátran. De, ha naprakész véleményt szeretnél, akkor @Andras_Barton az embered. Nálam úgy 2 éve járt.
Na ne csináljátok ezt velem !
Minek még egy mod nekem …
Meg amúgy is ilyet szerettem volna …
Ok ennél megállok ,és nem veszek többet
Még rábeszéltek erre is ,tehát ti vagytok a hibásak
De olyan szííííp
Sztem is…minek neked?
Megveszed és odaajándékozod nekem
A másik yihi mellett igazán jól mutat majd
há de ha egyszer olyan ez a mod mint egy falat kenyér
Én is, én is most nem maradok ki a tutiból!
Sajnálom úgy néz ki lesz pár 21700-asom is
@Vaperina_Kinga a hibás mert megosztotta és régóta keresek ilyet nem horror áron
Ja,még ugye @anon40018559 is mert 21700-as módot keres,na meg kell nekem nézegetni @anon31274546 videóit
Minden tiszteletem az övék és bocsánatot kérek
Valaki vegyen már ugyan légyszike nekem is egy ilyet…mindjárt Beatrix nap,pár napra rá szülinap,de lesz az idén még karácsony is
Ja,és senki nem hibás…mindenkit szeretek
Én ,én ,én ha esetleg megjönne ,ha mittomén vennék…
Khm…lehet lesz pár kérdésem
Igen…ő lesz az pont ilyen
Várjatok, szétkapom a témát. Aztán mehet a dumcsi.
Szia. Meggyőztél. Megrendelve a bronz.
Igazán köszönöm ,és nincs harag ugye ?
De olyan széép
Régóta keresek ilyen módot,de már erős pénzért adják használtan is .
Khm …itt is
Basszus, mielőtt beléptem volna ide magunkhoz rendeltem pont egy ilyet tokkal vonóval 21 549 HUF-ért (benne ÁFA, KÖFA, illeték…minden). Eddig DNA fan voltam, de nemrég nézegettem róla videókat (többek között a tiéd…ment a like) és gondoltam kipróbálom. Remélem beválik… Only vaping!
Azért itt sem 41.75 ojró lett a vége
Kerestem egy kvázi cső szerű módot magamnak, aminek ugyanolyan hibátlan a TC setupja, mint a DNA és erre jutottam. Több teszt is a Yihi chipsetet hozta ki mint nagyszerű alternatíva. Az OK hogy nem lehet hozzá importálni különböző anyagösszetételű huzalokat mint a DNA-ban, de megvallom az SS316L-en kívűl se Ni200 se Titánt se egyebet nem használtam. Ki is kapcsoltam őket, most az utolsó rendelésemmel jött SS430, az meg alapból benne van a Thelema-inban és az Essent LE-ben is. A Dani chip meg nem tetszik. Only vaping!
Én egy Dicodes chipes gépet is kiprobalnek, de a lélektani hatarom többszöröse egy mod, sajnos. Nem utolsó sorban külsőre sem tetszenek (ennek mondjuk a penztarcam örül a legjobban).
Én úgy láttam, hogy a 3 kvázi TC huzal alapból benne van + TCR. Végülis mind1, ha egyenletes teljesítményt tud. Only vaping!
Nem viszem el a balhét.