YIHI SXmini MQ Class mod tapasztalat

Hmmm… a 3x/5x klikk megoldás és az alkalmankénti ‘short’ is tipikusan YiHi probléma :grin:
A YiHi menü mindig ‘egyedi’ volt a maga nemében, de a dicodes deszkákat se a felhasználóbarát menürendszer miatt szeretjük :rofl::rofl::rofl:
Az 1-1 puffnál kihagy a rendszer a short miatt dolog… hát az bosszantó, SL Class v2 nálam a munkába járós mod, napi 2x biztos ráfutok erre vele. Lehet vele együtt élni, csak kár, hogy még mindig nem sikerült megoldani. Az árát mindenképp megéri, ha más nem, a tartósság miatt.
A házról nem nyilatkozom, MQ nincs :laughing:

11 kedvelés

Nagy ritkán előfordul a nagy öreg Yihikkel is. Bizonyos teóriák szerint jobban üzemelnek ezek 30W felett, mint “lightos” mtl módban.

8 kedvelés

Ezeknek a teóriáknak igazuk lehet :thinking:
De akkor rohadt erősen kellene szívnom, különben lángolna a törpe a tetején

10 kedvelés

Engem is zavar néha, de megszoktam. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Legalább én is nyugodtabban rendelném meg, mert így erősen gondolkodtat, hogy egyáltalán igen-e!? :grimacing: :thinking: :flushed:

8 kedvelés

Nem így jött le, csak én is leírtam ami számomra egy kicsit fura!! A többivel egyetértek amit írtál!!

8 kedvelés

Azért nálam még fent van a bevásárlólistán egy MQ. Típushibákkal együtt. Ár/érték oldalról közelítve még mindíg jó cucc :grin:
(21700-at tudna, nem lenne kérdés)
Valami 21700-as DNA kellene, de nem túl erős a felhozatal mostanság​:thinking:

12 kedvelés

Abból csak a ZQ! :wink:

9 kedvelés

Nekem is tetszik még így is. Csak kár, hogy nem tudom kihasználni. :sweat_smile:

7 kedvelés

Az egy hatalmas, brutális, nehéz, elnyűhetetlen vasdarab. Nem is adom ki a kezeim közül :sweat_smile:

@gangsta_gergo nálad a 18650 kicsit korlátozó tényező DL-re. Még én is a 21700-at preferálnám, pedig 11-15W a célzóna. Egy jól belőtt TC se kér 8-10W- nál többet 210°C körül. De rettentően lusta vagyok. Akkut cserélni is​:tired_face:

10 kedvelés

Én inkább az eladó listára teszem!! Amennyire akartam ,most már nem!! Most is szépnek tartom, csak a kezemben valamiért nem bejővös!!

10 kedvelés

Adok-veszekbe rakjad fel, hátha rácsap valaki. :wink: :grin:

7 kedvelés

Akkor majd kiderül, hogy van-e/mennyi az az ár aminél elviselhetőek a hibái :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Akkumulátor mérettel nincs gond. Squonk palack hiányzik róla.:sweat_smile:

7 kedvelés

Szigszalagozzál rá egyet :wink::grin:

10 kedvelés

A pet palack meg már betét dijjas … :rofl:

7 kedvelés

Hátha összeragasztva is benyeli az ótómata :joy:

8 kedvelés

“Héé fiúk, egyszerre csak egy!” :joy:

6 kedvelés

Rossz lyuk, kérem szóljon a személyzetnek :joy:

6 kedvelés

A nagy Yihi guglizásban egyébként találtam infot az SL Class V2-ről is, ha esetleg valakinek érdekes lehet.
Adatlapján azt írják hogy firmware nem frissíthető, de ez csak otthoni USB kábeles megoldásra igaz, elvileg a Yihi szervizekben tudják frissíteni és ha jól olvastam van is hozzá upgrade. Itt az EU-ban Franciaországban van a szervizközpontjuk, egy emailt szerintem megér hogy ez hogy menne, mennyibe fáj. Akit érdekel.

8 kedvelés