Én is fantáziáltam nemrég róla csak sajnos a Fat Rabbit Solo 2 nem férne rá.
Valami negatívat még olvastam róla, de nem ugrik be…talán valami kopáshoz volt köze.
Update: Eddig próbáltam megtalálni, de sikertelenül…így inkább vegyétek úgy, hogy tévedtem…az a biztos. Rémhíreket nem akarok kelteni forrásmegjelölés nélkül
Azzal nincs is gond, hogy kell-e, mert mindig kell egy újabb darab.(lehet holnap nyélbe is ütöm az üzletet)
Velem van problem. Nincsen “kedvem” ezekhez a “gyerekbetegségekhez”.
De amennyiben azt írjátok lehet vele együtt élni, valszeg én is tudok majd.
Alacsony watt tartomány nem jáccik nálam úgysem.
Èn az MQ Class modnál nem tapasztaltam az általatok említett hibákat(bár mèg csak 3000 puff van benne).Amolyan otthoni szoba mod szerepet tölt be nálam.
Ellenben az Sl Class gyakran produkálja a Short problèmát,9-10 Watton 1.5 Ohmos ellenállásal,de csak akkor,mikor már kezd lemerülni az akksi.
Viszont,ha 0.6 Ohmos a tekerèsem,azt 12 Watton hajtom,egyáltalán nincs Short.
Így hogy mondod, elképzelhető, hogy összefügg az akku al fél töltés alatt fordult elő jobban, szerintem. Amúgy a nagy Yihim folyamatosan mintát vesz, minden puffnál, szóval túl jól akarja csinálni
A 21700-as akksiaim,amiket a Sl-ben használok,igen csak öregecskèk,lehet ez is közrejátszhat.
Majd kipróbálom mèg új 18650-esekkel is,de ez csak most jutott eszembe,hogy szóba került ez a Short problèma.
140g-ot találtam róla. Majdnem egy súlyban van a ZQ-val. Az azért jó erős csontozat
Ez is szerintem olyan mint az ízlés aromák esetén, kinek ez jön be, kinek az.
Mindenkinek megvan a saját bogara, heppje amire érzékeny és ha azt nem érinti az adott hiba, akkor együtt tud vele élni. Vagy épp a pozitív dolgok egy termékben “feledtetik” azt a kevés negatívat.
És veled sincs probléma szerintem pont ezért, te már el akarod kerülni az új cuccok “gyerekbetegségeit”.
Az egésszel csak azt akarom kinyögni, nehogy mi legyünk a hibásak ha mégsem tetszik majd
max eladja itt picit olcsóbban…ha eleve jó áron vette. Annyit megér mert úgysem hagyná addig nyugodni a gondolat
Nekem már akkor elkezdte a Short-ot dobálni amikor még csak kb 200 puff volt benne. Coil kb 0,9-1,2 ohm, 13w körül, akksi tele, félig vagy negyedig, mindegy, random feldobálta. És picit, pár tized wattot módosítottam a beállításon, akkor egy időre abbahagyta…
De most hogy felvetetted az akku dolgot, én is elgondolkoztam.
Kezdetben már koros (kb 1-1,5éves) de töltő szerint még jó akksival gőzöltem, ami más modokat tökéletesen meghajt hibaüzenet nélkül. Aztán kb. 5-6 napja már friss 18650-eseket teszek bele. És épp ugyanennyi ideje nem dobálja fel a hibát.
Lehet ez lenne a rejtett összefüggés? Tényleg ennyire érzékeny az elektronika és “nagyobb” vagy hirtelen feszültség vagy áramerősség esésre/változásra (elhasználódó akku) reagálna a Short hibával?
Igen, egyik negatív vélemény volt a súlya, másik a mérete. Hogy akár 21700-ast is fogadhatna ilyen méretekkel és túl ormótlan a kézbe, zsebbe.
Gyorsba összegányoltam egy ábrát, loptam a Löpötyiről az alapokat , pl. max 24mm-es rta-t tud fogadni mégis 31mm széles, mélysége pedig 54mm (…kinek mi a szélesség, mélység, magasság…
, csak igazodtam a lentebbi ZQ táblázathoz)
Összehasonlításnak, a ZQ szinte kisebb pedig nem is SBS.
Na ez a nagy bajom most vele pedig nagyon tetszik…
Ha hibáztatnék is valakit, az csak én lennék.
Neeem olyan családbul száármazok én. Teccik tunni.?
Már a kezdetektól nézegetem, csak most lett jó az ára.
Megmost van rá pénz.(elég “karcsú” a rokkant nyugdíj)
Próbáltam már mindenhogy, valahogyan nem szereti a kezem!! Ha nem szokom meg ,meg a piacra!!
Majd jól megveszem.
Sziasztok!
Tegnap rákérdeztem a sourcemore-nál mi a helyzet, mert egy hete nem jelentkeztek. Ma reggel jött a mail, hogy küldenek másik modot.
Remélem azzal nem lesz gond!
Ilyen a jó webshop hozzáállás! Pacsi a Sourcemorenak!
MORE than a feeling (dicsak)
.
.
.