Yihi, DNA, Dicodes chipes modok és egyéb apróságok

LyóistN, gyere le… Megérne egy topicot, a vape Sötét Bugyrai :rofl:

MEHHHA

Ja nem, lenyomás szabályzós varrógép MOD.

5 kedvelés

Ezekkel már nyitott valaki itt egy ilyen topicot… Ha jól emlékszem rá…alighanem Kinga… De nem vagyok benne biztos…

3 kedvelés

Na majd jön, aztán megmondja. Imádom az ilyen suttyó cuccokat :grin: én olyan jót röhögtem…

Szerintem ez olyan, mint a karórák, vagy autók kérdése. Árban a felső határ a csillagos ég. Meggyőződésem szerint az alsó kategóriától felfele haladva egy darabig a minőség is egyre jobb, de egy bizonyos szinttől fölfele már az “egyediség” az, ami többe kerül, növeli az árat. :disguised_face:

Például: jó (kopásálló) anyagból, kiváló elektronikával készített termék 100 Eu, ugyanaz az “igényeknek” gyémántporozással 1000 Eu, … stb. :thinking:

Azt meg mindenki maga ítéli meg, hogy milyen határig akar/képes elmenni.

Az biztos, hogy a videóban látható termék soha sem lesz a kezemben. :pensive:

8 kedvelés

Túl sok benne a biszb@sz, nagyobb a meghibásodási lehetőség.

Ezzel szemben, ha van rá fizetőképes kereslet, esetleg ráállhatok a következő kézműves termék előállítására nagyobb tételben. A bevezető ár 999 Eu, ami persze később visszazuhanhat 998,3 EU-ra is.

Esetleg befektetőkkel társulnék.

9 kedvelés

A szilót keveslem, de amúgy szegény ember kézzel nőz… :joy::+1:

(Én barom meg veszem itt tizenezerért a tankot :roll_eyes:)

Beszállok, ha hozol 10 előleges vevőt. Flakon van jeligére :grin:

4 kedvelés

Hifista gondolkodással:

Vajon a réz vagy a nikkelezett nyomógomb ad jobb ízeket? Koax, árnyékolt, vagy sodort vezetékkel hozza a vaníliás, háttérben meghúzódó szálat?
Zavarszűrt konnektorból töltsem? :roll_eyes:

9 kedvelés

Az hagyján, de svéd szüzek polirozták Mória bányáiban, na ezért drága. :grin:

6 kedvelés

Hát azzal is az van, hogy télen a hőmérséklet csökkenése miatt nem hozza úgy az ízeket, mint nyáron. Akkor viszont nagyon tuti. Télire meg másikat kell venni :sweat_smile:

3 kedvelés

Van az az izzítógyertyás klimatizált modell…az akkufedél kifelé nyílik.

2 kedvelés

Amelyiknél nyitáskor ilyen sikamlós trutyit fecskendez az akkutérbe, hogy amikor kiszeded az akkut, akkor ne sérüljön az akkufólia?

5 kedvelés

Így van. Bezáráskor meg lenyalja. És sterilizál is.
Így már viszont értem a Joystick-ot is :grin:
(Kár, hogy pc kontrollernek kicsi :sweat_smile:)

3 kedvelés

Hi. Valaki tudna segiteni dani modhoz hasznalati utasitassal? Dani micro. Tc- nek de nekem ennek a menuje egy katyvasz. Amugy nagyon minosegi a kicsike.

2 kedvelés

Ez van, a tct nem tudom mit meg hogy:

6 kedvelés

Koszonom. At kell bogarasznom.

Szia! Szabi próbálja a maga finom szókincsével bemutatni! :grin: Egy kis gyorstalpaló: https://www.youtube.com/watch?v=oTodlAT0fEw&t=340s

4 kedvelés

Koszi mar lattam. Nagyjabol mar megy a beallitas. Meg ezt a Tcal reszt nem ertem a TC ben. Itt hogy kell beallitani. Van egy ini , confirm es process resz. Ezzel vagyok bajba. Pedig pont a tc miatt vettem Danit.

Inicializálod tűzgomb megnyom confirmálod tűzgomb megnyom át ugrik processre nem babrálod vársz még kimegy a főmenűbe. Élvezed.

2 kedvelés

En is igy gondoltam. Gondolom mikor feher megnyomom. De kilep a fomenube.

Be van kapcsolva a tc-mod?

2 kedvelés