LyóistN, gyere le… Megérne egy topicot, a vape Sötét Bugyrai
MEHHHA
Ja nem, lenyomás szabályzós varrógép MOD.
LyóistN, gyere le… Megérne egy topicot, a vape Sötét Bugyrai
MEHHHA
Ja nem, lenyomás szabályzós varrógép MOD.
Ezekkel már nyitott valaki itt egy ilyen topicot… Ha jól emlékszem rá…alighanem Kinga… De nem vagyok benne biztos…
Na majd jön, aztán megmondja. Imádom az ilyen suttyó cuccokat én olyan jót röhögtem…
Szerintem ez olyan, mint a karórák, vagy autók kérdése. Árban a felső határ a csillagos ég. Meggyőződésem szerint az alsó kategóriától felfele haladva egy darabig a minőség is egyre jobb, de egy bizonyos szinttől fölfele már az “egyediség” az, ami többe kerül, növeli az árat.
Például: jó (kopásálló) anyagból, kiváló elektronikával készített termék 100 Eu, ugyanaz az “igényeknek” gyémántporozással 1000 Eu, … stb.
Azt meg mindenki maga ítéli meg, hogy milyen határig akar/képes elmenni.
Az biztos, hogy a videóban látható termék soha sem lesz a kezemben.
Túl sok benne a biszb@sz, nagyobb a meghibásodási lehetőség.
Ezzel szemben, ha van rá fizetőképes kereslet, esetleg ráállhatok a következő kézműves termék előállítására nagyobb tételben. A bevezető ár 999 Eu, ami persze később visszazuhanhat 998,3 EU-ra is.
Esetleg befektetőkkel társulnék.
A szilót keveslem, de amúgy szegény ember kézzel nőz…
(Én barom meg veszem itt tizenezerért a tankot )
Beszállok, ha hozol 10 előleges vevőt. Flakon van jeligére
Hifista gondolkodással:
Vajon a réz vagy a nikkelezett nyomógomb ad jobb ízeket? Koax, árnyékolt, vagy sodort vezetékkel hozza a vaníliás, háttérben meghúzódó szálat?
Zavarszűrt konnektorból töltsem?
Az hagyján, de svéd szüzek polirozták Mória bányáiban, na ezért drága.
Hát azzal is az van, hogy télen a hőmérséklet csökkenése miatt nem hozza úgy az ízeket, mint nyáron. Akkor viszont nagyon tuti. Télire meg másikat kell venni
Van az az izzítógyertyás klimatizált modell…az akkufedél kifelé nyílik.
Amelyiknél nyitáskor ilyen sikamlós trutyit fecskendez az akkutérbe, hogy amikor kiszeded az akkut, akkor ne sérüljön az akkufólia?
Így van. Bezáráskor meg lenyalja. És sterilizál is.
Így már viszont értem a Joystick-ot is
(Kár, hogy pc kontrollernek kicsi )
Hi. Valaki tudna segiteni dani modhoz hasznalati utasitassal? Dani micro. Tc- nek de nekem ennek a menuje egy katyvasz. Amugy nagyon minosegi a kicsike.
Ez van, a tct nem tudom mit meg hogy:
Koszonom. At kell bogarasznom.
Szia! Szabi próbálja a maga finom szókincsével bemutatni! Egy kis gyorstalpaló: https://www.youtube.com/watch?v=oTodlAT0fEw&t=340s
Koszi mar lattam. Nagyjabol mar megy a beallitas. Meg ezt a Tcal reszt nem ertem a TC ben. Itt hogy kell beallitani. Van egy ini , confirm es process resz. Ezzel vagyok bajba. Pedig pont a tc miatt vettem Danit.
Inicializálod tűzgomb megnyom confirmálod tűzgomb megnyom át ugrik processre nem babrálod vársz még kimegy a főmenűbe. Élvezed.
En is igy gondoltam. Gondolom mikor feher megnyomom. De kilep a fomenube.
Be van kapcsolva a tc-mod?