Oda van allitva. Nem power modra. Vagy mire gondolsz?
A főmenű almenűjébe kell az inicializálnod…nem a mod beállításokban …így működnie kell
Srácok, mennyi lehet kb egy ‘Dicodes no 6’ tűzgomb gyári cseréje? 1millió kattintás után gondolom eléggé esélyes a téma.
10ft …sokkal többet ki bír…(plusz 20euró posta)
Az 1 millió kattintás is már elég hosszú idő alatt jön össze. Nekem a két microban együtt van 100ezer kb 1 év alatt. Akkor az 1 millióig még van kb 9 év
Hát ki hogy nekem a legtöbb az 700ezer+ ez van napi használatban van 100ezres 60ezres 10ezres 3-4ezres …
A 700-ast mióta használod? Kellett javítani már?
En az enyemeket meg nem neztem igaz nem is olyan regiek. Kb 1-2 honaposak. Na, majd ranezek.
kb 7-8 éves modell…akár reális is lehet az 1millió
Nem tudom pár éve de ki küldtem felújításra tavaly mert belefolyt leves elokszidálta a csillag alaku pozitiv érintkező egyik lábát.Kapot újat kábeleket cserélték újra 13watt belevolt égve a képernyőbe azt is újat kapot 510 belseje új…gombot nem cserélték még jók.Ez volt cakkpakk 60euró…
lehet kapni újat is…
Nem én akarom megvenni csak szóba került.
ja Tamás kérdezz körbe…nincs bajuk aki meg békél a formával és azzal,hogy nagyon vastag 26650 való bele…és kb eladhatattlan mindenki az újabb szériákat szereti.
El kéne őket lassan küldened egy tísztitásra (én vállalom)
Én nem kérdeztem semmit körbe!
Bocsánat azt hittem mert mindenki ezzel a no6-al jön ami nem gond.Azt hittem tőled indult.
Csak tőled kérdeztem,senki mástól!
Fura…vannak véletlenek…akkor Bocsánat!
Semmi baj!
Én pedig a hsz-ed többi részére nyomtam a -ot