Yihi, DNA, Dicodes chipes modok és egyéb apróságok

Szia. Igen, az Quest, nem pedig DNA, de élményben nem hoz kevesebbet. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszi. Bar ezeknek meg nem olvastam utanna, hogy mi a kulombseg a chipek kozott. Van voopoo-gaur 21-legend l200 es most ez a lost vape, de nem erzek koztuk semmi különbséget :slight_smile:

2 kedvelés

Persze, egy futószallag. :joy:

4 kedvelés

Könnyen lehet…

3 kedvelés

A Quest esetében csupán letisztultabb a menü, egyszerűbb a használata, és nem kell Escribe hozzá. Élményben ugyanazt tudja nyújtani mint a normál DNA chipes társai, csak ott ugye bonyolultabb a menü, és az Escribe szükséges bizonyos beállításokhoz, illetve adatok kinyeréséhez. Ja és a Quest olcsóbb is. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Régebben nagyon sokáig szemeztem a Lost vape ursa quest, és a grus modokkal… De a pod tank nélkül. Valahogy engem megfogott a kinézetűk. És az h 21700-as modok…

7 kedvelés

Nézzétek meg ezt a videót. Jó lenne ha lenne hozzá felirat is… Egy mod és tank kombó ami majdnem 2000 euróba kerül…
Remélem jó helyre tettem be… A videót…

8 kedvelés

Talán “enyhe túlzás” már. Bár így egy filmsztár vagy popcsillag is érezheti az, hogy vett valamit…
Gondolom ajándék aranyporos liquiddel, és plusz egy készlet O-ringgel adják :grin:

2 kedvelés

Allitolag azt mondja a videóban h a mod olyan anyagból készült amit a luxus autók és vadász repülőgépek gyártásanál használnak, mert könnyű és strapbíró fémes anyag…

7 kedvelés

Nyilván meg kell magyarázni…még jó hogy nem ABS :grin:

4 kedvelés

Mar most tudom mondani hogy nem veszek :grin:viszont szépek ! Na meg drágák …

4 kedvelés

Szép, de nem az esetem… Mert nem mtl…, :grin::joy:

3 kedvelés

Vannak szépek az tuti :grin:

4 kedvelés

Pedig van egy 3 naposom eladó. Egy tank M-type ment át rajta…na? 1550 Juró.
Beszámítok Dvarw-ot 15 Juróig…

5 kedvelés

Nem a tank :rofl::rofl::rofl::rofl:a mod :blush:

5 kedvelés

Most viccelsz ugye? Ha lenne 1550 juróm, nyomban megnősülnék… :joy::joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Magamat venném el… :rofl:

3 kedvelés

Nem ugy akartad írni h 15.50 juró? Úgy még bele is férne… :joy::joy:

5 kedvelés

Hát, annyiért van Laposelem meg biciklidrót :grin:Mecha

Ingatlant beszámítok…

4 kedvelés

Ok, van 2 15.5 Jurós ajánlatom. Akku nélkül :rofl:

Az alsó nem tudom, minek a klónja…de szerintem megsérült a DNS​:joy::joy::joy:

És egy TH-sabb modell, bár ez eszi a liquidet meg az Akku se mind1. Ez szerintem Lyihy. :star_struck:
Clapton vagy SS? :roll_eyes:
Family passive vape.

5 kedvelés