Akkor ezt megbeszéltük. Melyik fajtát szereted? Milyet kúldjek?
A mogyorós frankó!! ![]()
Hát, most meghatódtam… Köszönöm! ![]()
![]()
Intézem a csokit! Csak el ne olvadjon ebben a melegben! ![]()
![]()
![]()
Majd megírom a tapasztalataimat, amint használatba vettem a Drag Q-t.![]()
Szerdán vagy csütörtökön tudom feladni!!
Melyik részen tapasztaltad a szivárgást? Kipróbáltam 30PG/70VG 3mg levessel az 1.2 ohm-os porival, de én eddig nem vettem észre a szivárgást. A 3mg kevés :-), és elég furcsa használni, tekintve, hogy eddig DL-ben utaztam. Viszont tetszik, hogy nem kell nyomni a tűzgombot, szívásra aktiválódik. Majd keverek valami erősebbet. ![]()
Én csak 50-50 nel használtam akkor még 12mg, most már csak 10 mg. De alul mindig szivárgott, vagy a számba volt a lötyi!!
A 0.5 ohm-os porit ki sem próbáltam, ami bontva volt, mert annak az alján már a gumi tömítés is rosszul állt (gyári hibás). ![]()
![]()
Számba nem folyik, légrésen nem folyik, fejtetőre állítva 15 mp-ig nem folyik. Eddig! Persze nem egész nap használtam, csak próbálgattam a technikát! ![]()
Örülök, ha neked beválik!! De miért a pót tank van rajt?
Gondolom, jó esetben az megigazítható.
Ez akadt a kezembe. ![]()
Mg igy még rondább!! ![]()
Próbáltam, de annyira apró… és amikor kihúztam az aljából a közepét, hogy megigazítsam… hát nem tudtam visszatenni. ![]()
![]()
![]()
Szerintetek ha DL-ben 3mg-os levest használok, akkor MTL-ben 9-10mg-os leves elegendő lehet szabad bázisú nikkel?
Ja, hát mondjuk a piros szín… lehetne fekete, barna szürke vagy kék. ![]()
Jóreggelt!! Szerintem igen!! Én 10mg-ost szívok most!
Teljesen mindegy annak milyen a színe!!
![]()
Egy tank kiment rendesen, semmi könnyezés, folyás, köpködés, szörcsögés nem volt! ![]()
De… Újratöltöttem, és most szíváskor szörcsög!
Próbáltam kigőzöltetni vele, de még nem jött össze. Lehet, hogy késöbb elhagyja? Amúgy megnéztem feltöltés után is a mod tankbefogadó részét, de ott nincs semmi. A pori szívta túl magát szerintem.
Majd belejő!! De szerintem 50-50 nel meg se próbáld!! Mondjuk akkor még kész lötyit vettem egy nevesincs oldalról ,ki tudja mi volt!!