Akkor ezt megbeszéltük. Melyik fajtát szereted? Milyet kúldjek?
A mogyorós frankó!!
Hát, most meghatódtam… Köszönöm!
Intézem a csokit! Csak el ne olvadjon ebben a melegben!
Majd megírom a tapasztalataimat, amint használatba vettem a Drag Q-t.
Szerdán vagy csütörtökön tudom feladni!!
Melyik részen tapasztaltad a szivárgást? Kipróbáltam 30PG/70VG 3mg levessel az 1.2 ohm-os porival, de én eddig nem vettem észre a szivárgást. A 3mg kevés :-), és elég furcsa használni, tekintve, hogy eddig DL-ben utaztam. Viszont tetszik, hogy nem kell nyomni a tűzgombot, szívásra aktiválódik. Majd keverek valami erősebbet.
Én csak 50-50 nel használtam akkor még 12mg, most már csak 10 mg. De alul mindig szivárgott, vagy a számba volt a lötyi!!
A 0.5 ohm-os porit ki sem próbáltam, ami bontva volt, mert annak az alján már a gumi tömítés is rosszul állt (gyári hibás). Számba nem folyik, légrésen nem folyik, fejtetőre állítva 15 mp-ig nem folyik. Eddig! Persze nem egész nap használtam, csak próbálgattam a technikát!
Örülök, ha neked beválik!! De miért a pót tank van rajt?
Gondolom, jó esetben az megigazítható.
Ez akadt a kezembe.
Mg igy még rondább!!
Próbáltam, de annyira apró… és amikor kihúztam az aljából a közepét, hogy megigazítsam… hát nem tudtam visszatenni.
Szerintetek ha DL-ben 3mg-os levest használok, akkor MTL-ben 9-10mg-os leves elegendő lehet szabad bázisú nikkel?
Ja, hát mondjuk a piros szín… lehetne fekete, barna szürke vagy kék.
Jóreggelt!! Szerintem igen!! Én 10mg-ost szívok most!
Teljesen mindegy annak milyen a színe!!
Egy tank kiment rendesen, semmi könnyezés, folyás, köpködés, szörcsögés nem volt!
De… Újratöltöttem, és most szíváskor szörcsög! Lehet, hogy túl sokat töltöttem bele?
Próbáltam kigőzöltetni vele, de még nem jött össze. Lehet, hogy késöbb elhagyja? Amúgy megnéztem feltöltés után is a mod tankbefogadó részét, de ott nincs semmi. A pori szívta túl magát szerintem.
Majd belejő!! De szerintem 50-50 nel meg se próbáld!! Mondjuk akkor még kész lötyit vettem egy nevesincs oldalról ,ki tudja mi volt!!