Mondjuk a porlasztós képeden az a porigumi az eleg gány. Ott ha liquid lennek en is folynék.
Ez a pori volt a dobozban?
“amikor megláttam, hogy azt csak be kell dugni, már szar érzésem volt”
Nekem még előjönnek emlékek, hogy nem volt az olyan sz@r. Sőt kifejezetten jó volt
Én tapasztalatból azt mondom, hogy a voopoo ito podjaihoz a 0.7-es coil a legjobb választás. Volt egy (nagyonsok) pár podom amig sm.-ről flashsale-eztem 1$ alatt. Ment pü.
Azzal, hogy minden porlasztó más vattázást igényel,mert más a lé és levegőbeömlő lyukának a mérete. Nem te tartod bent,hanem a vatta. Ami lehet selejtes itt. Ahogy zsolt68 mondaná ez a porlasztós cucc árnövelő hatása. De én itt el is engedtem a dolgot.
Hála az istennek ,hogy te legalább kifogtál egy jót!! Ha podtestet cserélsz is a fejekre vigyázz! Én ito-m3 1,2 porlasztóval használtam vagy akartam, ha nem folyt minimum könnyezett!!
Nem egy jót fogtam ki hanem 3-at. És igen könnyezik megírtam mi a teendő. De azt is írtam egyedül a 0.7-es coil ami majdnem tökéletes. Nekem is idő kellett míg ráhangolódtam a lelki világára, de azóta ha nem is szerelmesek de jó barátok vagyunk.
Nézd adtak hozzá 2 coilt. A 0.5-ös dl full nyitott levegő kell hozzá tüdőből szíva. Az 1.2-es az mtl. Nyilván aki nem gyakorlott nagyon lezárja a levegőt és kvázi átszívja a levest a vattán. Ennyi. És akkor minden sz@r csak a technikája nem. Ha álltó helyben ráteszem a kazánt egy pzs-re és másnapra elengedi a levest, na az porlasztóhiba.
Én vállalom a megajándékozott személyét, ha durcásan is!
Emlékszem gyerekkoromban is mindig megajándékozott szerettem lenni legyen az húsvét, mikulás vagy akár karácsony.