Halihó, szervusztok! Lenne egy kérdésem, illetve sokkal inkább problémám, és ha valaki tudna választ adni rá, azt megköszönném… Most vásároltam egy Voopoo Drag Q- t, és hát az van, hogy akárhogy bele nyomom a porlasztót egyszerűen elfolyik belőle a liquid. Szerintem olyan fél óra alatt minden kifolyna belőle, és a készletben kapott mindkét porlasztóval próbáltam, tehát nem csak egy hibás darabról van szó. Azt szeretném megkérdezni, hogy van e ennek a konstrukciónak valami hekkelési lehetősége, vagy ez az a pont, ahol eldönthetem, hogy leállok e vitatkozni a forgalmazóval a pénzemért, vagy hagyom a francba. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia.
Tutira jól tetted bele a porlasztókat ? Nem nézlek bénának csak ez lesz az első kérdése a forgalmazónak is.
Köszönöm a válaszodat, nem gáz a viszont kérdés. Szerintem igen. Irányát tekintve csak egy irányba lehet beletolni, meg logikus is, hogy az érintkezők nézzenek a tartály alja felé. Belenyomtam normálisan ( folyt ), utána körömmel puszta erővel mégerősebben ( f ), ezt követően keresztül fektettem rajta egy ollót lapjával, hogy jobban felüljön, de folyt. 0,1 mm- t körülbelül kilóg a tartály aljának a síkjából, épp körömmel érezni, de ezt most kalapácsal próbáltam orvosolni, és fenneáll. ( Nyilván nem 3,5 kg- os kalapácsot használtam, de ez gyanus, hogy nem tud beljebb kerülni.
Hivatalosan talán jól tetted bele,akkor rendelj hozzá másik porlasztót ha azzal is folyik akkor lehet reklamálni.
Folyadékod milyen ?
A reklamációt javaslom! ki fogják cserélni, vagy küldenek helyette az árnak megfelelő összegért mást!! Velem együtt sokan panaszkodnak rá!! Ha nem folyik akkor könnyezik!!
Vivo márkanév alatt futó gyártmányú aromának és 10 %- os nikotin adalék keverékét raktam bele. Nem kötekszem csak érdekel, hogy ha veszek még ugyan ilyen típusú porlasztót valahonnan a nten, arról miért gondolod, hogy jobb lenne? Mármint ugyan ez a “nyomd bele alulról fiam, azt majd tőmít az” elven működne az is…
Köszönöm a választ… Magyarul kifogtam egy szar terméket…
Igazad van,abban is lehet hibás porlasztó.
Az attól függ Csen bástyának milyen napja volt kínában a porlasztógyárban
Not bad…
Zoltán én Decemberben vásároltam, pót fejjel plusz 5 db porlasztót. Ha nem folyt akkor könnyezett mind a két fej!! Az hozzá adott porlasztóval és a tartalékkal is!! Ez a gép volt az egyik oka, hogy áttértem az rta-ra!! Hála istennek!!
Szerintem igen!!
Az a baj, hogy nem lep meg. Nem képzelek magamról semmit, de műszaki terepen tanultam, amikor megláttam, hogy azt csak be kell dugni, már szar érzésem volt. A gatya dohányboltban vásárolt vacakom jobban összerakotnak tűnt, amivel először próbálkoztam másfél hónapja…
En talán 5-6 szor próbáltam Decemberben sokfelé érdeklődtem, nagyon sok panasz volt ré!! KB10-ből 2 pozitív , Én rendesen meg gyűlölltem!!
De azt tudjátok ?
Ha mi feladtuk volna az elején akkor nem itt lennénk
Hát azt elhiszem baszus. Vártam mint a hülyegyerek a karácsonyt. Szép is. Amikor beleszívtam egyet, mondom, Amerika… Rendesen elbaszta a hangulatomat. Na mindegy. Maradok a kacatomnál. Pozitív gondolatom annyi, hogy talán így le is szokom. Eredendően azért vettem e- cigarettát. Viszont ha ez működne, hát szerintem többet szívnék nem kevesebbet. Minden esetre köszönöm a választ. További kellemes estét kívánok!
Mindenkinek köszönöm, aki figyelemre méltatta a bejegyzésemet. Kellemes estét nektek, sziasztok!
Legyen szép estéd!! Szia!!
Rossz lukon töltötted. Ha nem a jelölten töltöd kifolyik a tankból az összes leves.
Jelöli, hogy hol kell tölteni… ( Kis csepp alakú, domború nyomat. ) És youtubeon is megnéztem előtte, hogy mi ez, még hogy kellene instalálni.