Hagyj kicsit több levegőt esetleg töltéskor. Hatha “belenyomódik” bezáráskor a liquid.
Lehet az volt a baj, hogy a másik lyukon még az elején felbuggyant a liquid és ezzel elzárta a kiáramló levegő útját. Próbáltam nem túl gyorsan feltölteni, minnél kevesebb erővel, de ezek szerint nem sikerült. Vagy a 60ml-es Chubby Gorilla tüskéje túl vastag ehhez!??? Na majd legközelebb még jobban figyelek! Köszi a tanácsot!
@Paska intéztem a csokit, viszont a Foxpost automatából kell kivenned a Tesco-nál! Amint lesz bővebb infóm, és kapok visszajelzést, írok neked!
Rendben!!
Lehet megköveztek érte, de ezekkel a Voopoo cuccokkal csak a gond van. Nálam is volt pár, egyik se jött be. Nyilván más márkákkal is akad gond, viszont ahogy olvasgattam a fórumokat, sokan panaszkodnak rá. Ez csak az én véleményem, ennyi.
Amikor írtam, hogy szörcsög, akkor töltöttem fel levessel. Közben elmentünk anyósékhoz, a Drag Q-t itthon hagytam pihenni. Most, hogy hazaértünk rápróbáltam, és már nem szörcsög. Ismét ellenőriztem, nincs szivárgás! Rendben van ismét!
Ne idegesítsd fel magad majd fog!!!
Teljesen egyetértek veled!! Több videót is néztem róla akkor mikor az enyém volt, a java panasz!! Most is csak azt mondom, hogy FT videójában dicsérte, hogy most aztán igen jó!! Na azt kár volt látnom!! De azóta láttam ,neki minden jó!!
Na éppen ezt akartam mondani, azaz írni, hogy neki minden jó! Még nem láttam olyan videót tőle, amiben valamit lefikázna!
Nem idegesítem magam, nyugodt vagyok. Csak leírtam, mit tapasztaltam. Nem dícsérem a Drag Q-t, azért a jótól messze van, bár ez az első MTL eszközöm, így nem nagyon van viszonyítási alapom. Ízben igen csak alul marad a DL eszközeimtől.
Én nem szerettem, de te megszeretheted!! Én láttam tőle olyan videót amit direkt úgy harangozott be, hogy az ő által nemszeretett lötyik!! Nem volt élethű számomra+!!
Kiismertem rendesen az ito superplatformot. A 0,7-es porlasztójukon kívül el kell felejteni az összeset. Mind ízben mind gőzben ez az ami hozza az elvárhatót. Tudsz valamennyit játszani még, hogy több teljesítménnyel küldöd kisebb levegővel. Én 50/50-el használom, nincs bajom az ízzel. Sőt sok porlasztó tapasztalata után merem állítani, hogy ez a legízesebb.
Ne haragudj @Paska még egy kicsit várnod kell a csokira, mivel a webshopok nem vállalták a csoki kiszállítást a meleg miatt. Azt gondoltam ez lesz a legegyszerűbb, de mégsem. Úgyhogy maradt az a verzió, hogy én csomagolom és adom fel.
Csak nyugodtan!!