Szia Dani!
Üdvözöllek az oldalon! Szerintem, kezdetben a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban bátran használd a keresőt, a jobb felső sarokban a nagyító fülre kattintva! Jó olvasgatást! Szinte mindenre is lesz válasz és én is innen gyűjtöttem ki Számodra a bejegyzéseket.
Na most a tutitutituti (avagy utazás visszafele, sázatu)
Arra gondoltam, legyen egy ilyen is, ahol a jól sikerült setup-ot rögzítve a végén, visszafele van kifejtve a recept, fényképpel, pontos adatokkal, paraméterekkel, mint egy fordított építés.
Az én mai versenyzőim:
HCigar VT75 Evolv DNA 75W TC Box Mod
STEAM CRAVE AROMAMIZER PLUS V2 RDTA TANK (BASIC)
A mod-ot még Virnya komámtól kaptam, össze-vissza mindenfélével egy szatyorban, úgy hogy az első átnézés után, sikerült kihajítanom …
[borito-huzalok]
Bevezetés
Ennek a cikknek a célja egyszerű: bemutatja a vape huzalok leggyakoribb típusait és megvitatja azok fő felhasználási lehetőségeit és jellemzőit.
Huzalmérték, ellenállás , rámpaidő és TCR
Van néhány alapvető jellemző, amely az összes huzalra vonatkozik, függetlenül annak összetételétől. Ezek a huzal átmérője, ellenállása és a különböző anyagok rámpaideje.
Huzalmérték
[huzalmertek]
Bármely huzal első alapvető jellemzője a huzal tényleges átmérője. Ezt általában g…
<strong>Webshop akciókat, kuponokat tartalmazó kategória.</strong> Ebben a kategóriában boltokra bontva találjátok meg a legjobb akciókat. Ti szerkesztitek! Add hozzá Te is kedvenc webshopod legjobb ajánlatait…
5 kedvelés