How do you roll, how do you wick? 😊

Na most a tutitutituti (avagy utazĂĄs visszafele, sĂĄzatu)

Arra gondoltam, legyen egy ilyen is, ahol a jĂłl sikerĂŒlt setup-ot rögzĂ­tve a vĂ©gĂ©n, visszafele van kifejtve a recept, fĂ©nykĂ©ppel, pontos adatokkal, paramĂ©terekkel, mint egy fordĂ­tott Ă©pĂ­tĂ©s.

Az Ă©n mai versenyzƑim:

• HCigar VT75 Evolv DNA 75W TC Box Mod

• STEAM CRAVE AROMAMIZER PLUS V2 RDTA TANK (BASIC)

A mod-ot mĂ©g Virnya komĂĄmtĂłl kaptam, össze-vissza mindenfĂ©lĂ©vel egy szatyorban, Ășgy hogy az elsƑ ĂĄtnĂ©zĂ©s utĂĄn, sikerĂŒlt kihajĂ­tanom a hozzĂĄadott akku adaptert Ă©s a szĂ©psĂ©ggyƱrƱt. Mivel a gyƱrƱ nĂ©lkĂŒl butĂĄn nĂ©ztek ki a tankjaim a mod-on, az összes 22-24mm-es, Ășgy Ă©reztem keresnem kell hozzĂĄ egy maximum 30mm-es tankot. Jelentem, az Aromizer-ben megtalĂĄltam. Nos, “nincs az a zseb” kategĂłria.
Nem kicsi. Nem könnyƱ.

Az Ă©rzĂ©s Ă©s a tank is Ășj volt szĂĄmomra, de mĂĄr csak az Ă©pĂ­tĂ©s volt hĂĄtra

 és Ă­me az Ă©n tutim, nĂ©hĂĄny tĂ©ves prĂłbĂĄlkozĂĄs utĂĄn:

• Fumytech Kanthal A1 26GA – 3-as mag, 5 menet, pĂĄrhuzamosan a duĂĄlhoz, 0,34Ohm.
  • Cotton Bacon Prime - A tank kĂŒlsƑ peremĂ©ig vĂĄgva.
  • 36,0-36,6 W variwatt ĂŒzemmĂłdban.
  • LevegƑzĂ©s közepes, folyadĂ©k zĂĄr egyharmad ĂĄllĂĄsban nyitva.
  • Journey SHAKE Swoosh – Nagyon finom Ă©s nem kokszol amĂ­g el nem fogy Ă©s mĂ©g tovĂĄbb

Úgy nĂ©z ki, szĂĄmomra csupĂĄn ennyi kellett a boldogsĂĄghoz:

(JĂłl nyomon követhetƑ, hogy a befƱzött vattĂĄk vĂ©gĂ©inĂ©l csak az egyik oldalt barnultak meg, nem lettek egyformĂĄn megritkĂ­tva. A tekerĂ©s kĂ©t izzĂ­tĂĄs utĂĄn fĂ©nyes lett Ășjra. Ehhez az összeĂĄllĂ­tĂĄshoz biztosan nem lesz szĂŒksĂ©g 200Watt-ra Ă©s az Ă©lmĂ©ny Ă­gy is a plafonon lesz.)

13 Likes