Na most a tutitutituti (avagy utazĂĄs visszafele, sĂĄzatu)
Arra gondoltam, legyen egy ilyen is, ahol a jĂłl sikerĂŒlt setup-ot rögzĂtve a vĂ©gĂ©n, visszafele van kifejtve a recept, fĂ©nykĂ©ppel, pontos adatokkal, paramĂ©terekkel, mint egy fordĂtott Ă©pĂtĂ©s.
Az Ă©n mai versenyzĆim:
A mod-ot mĂ©g Virnya komĂĄmtĂłl kaptam, össze-vissza mindenfĂ©lĂ©vel egy szatyorban, Ășgy hogy az elsĆ ĂĄtnĂ©zĂ©s utĂĄn, sikerĂŒlt kihajĂtanom a hozzĂĄadott akku adaptert Ă©s a szĂ©psĂ©ggyƱrƱt. Mivel a gyƱrƱ nĂ©lkĂŒl butĂĄn nĂ©ztek ki a tankjaim a mod-on, az összes 22-24mm-es, Ășgy Ă©reztem keresnem kell hozzĂĄ egy maximum 30mm-es tankot. Jelentem, az Aromizer-ben megtalĂĄltam. Nos, ânincs az a zsebâ kategĂłria.
Nem kicsi. Nem könnyƱ.
Az Ă©rzĂ©s Ă©s a tank is Ășj volt szĂĄmomra, de mĂĄr csak az Ă©pĂtĂ©s volt hĂĄtraâŠ
âŠĂ©s Ăme az Ă©n tutim, nĂ©hĂĄny tĂ©ves prĂłbĂĄlkozĂĄs utĂĄn:
- Fumytech Kanthal A1 26GA â 3-as mag, 5 menet, pĂĄrhuzamosan a duĂĄlhoz, 0,34Ohm.
- Cotton Bacon Prime - A tank kĂŒlsĆ peremĂ©ig vĂĄgva.
- 36,0-36,6 W variwatt ĂŒzemmĂłdban.
- LevegĆzĂ©s közepes, folyadĂ©k zĂĄr egyharmad ĂĄllĂĄsban nyitva.
- Journey SHAKE Swoosh â Nagyon finom Ă©s nem kokszol amĂg el nem fogy Ă©s mĂ©g tovĂĄbbâŠ
Ăgy nĂ©z ki, szĂĄmomra csupĂĄn ennyi kellett a boldogsĂĄghoz:
(JĂłl nyomon követhetĆ, hogy a befƱzött vattĂĄk vĂ©gĂ©inĂ©l csak az egyik oldalt barnultak meg, nem lettek egyformĂĄn megritkĂtva. A tekerĂ©s kĂ©t izzĂtĂĄs utĂĄn fĂ©nyes lett Ășjra. Ehhez az összeĂĄllĂtĂĄshoz biztosan nem lesz szĂŒksĂ©g 200Watt-ra Ă©s az Ă©lmĂ©ny Ăgy is a plafonon lesz.)