Vélemény kérése: Smok X-Priv 225W Kit + TFV12 Prince készülékről

Tehát, a kész alatt azt érted, hogy már csak be kell illeszteni a kazánba, és más dolgom nincs vele.
Nem erre gondoltam, hanem tekercsesre, de abból is láttam sodrottat is, és olyat is, amelyiket előtte még sodorták, de megkeressm a videót, mert még kérdezni se tudok.:sweat_smile::rofl:

2 kedvelés

Akkor az nem sima szálhúzal volt, hanem valami clapton.

Ezt olvasd el…

Meg ezt.

2 kedvelés

Ez volt az, konkrétan egy fúróval csodát művel a bácsi.:sweat_smile:

1 kedvelés

Hát ne ezzel kezd. :rofl: Egyébként sincs sok értelme manapság, talán 10 éve, amikor még 0 kínalat volt…

4 kedvelés

Szerintem még ezt a vertikálisat hanyagold :rofl::rofl::rofl:először mtl huzal,28 ga SS,Ni 80, vagy kanthal :stuck_out_tongue_winking_eye:vatta cotton clouds .

4 kedvelés

Hát egy jó kis vertikális buildel még én is megízzadnék, így 4 év után. :grin:

Komolyan, hogy miket tudtok előhalászni a netről? Nem semmi. :rofl:

1 kedvelés

Köszi, ezeket meg is találtam, azt hiszem “szerszám” is lesz hozzá. Megrendelem, aztán ha túl leszek az első káromkodásokon :sweat_smile:, és kerül ki valami használható is a kezem közül, jelentkezem egy-két képpel.
Köszi mindent.

3 kedvelés

Most nézem a videót és ámulok, kanger subtank vertical build, jézus, ez tényleg nem mai cucc. :grin:

És tényleg 7 éves videó, ez talán az első vape build videó lehetett. :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Baromi alapos kutatómunkát végzek​:sweat_smile:, szakmai ártalom, de ez most konkrétan csak arra volt jó, hogy ha addig is felfogtam valamit abból, hogy mit hogyan kellene, minden után IS tehettem egy kérdőjelet.:rofl:

Hát ez már régészet volt a javából. :grin:

Ha kérdésed van, most már tudod hová gyere, a youtube-ot hagyd meg másoknak.

6 kedvelés

Igen, ezután találtam rátok.:smile:

Szerintem ez egész jó videó, és persze utána olvasgasd Kinga írásait :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Igen, ez is be van könyvjelzőzve, köszi.

3 kedvelés

Alap videó…a legjobb.

4 kedvelés

Én basszus sosem értettem ezekben a vattázós videókban, hogy miért kell 4m vattát elpazarolni. Egy ekkora darabból megcsinálok 3-at. Agyrém :rage:

1 kedvelés

Én se használok ennyit, de nem ez a lényeg :joy:

2 kedvelés

Asszem erre még nem válaszolt senki.
Igen az alacsonybb ellenállás hamarbb felizzik, de az alacsony ellenállás DL tankokba való. Annak más a levegőzése, hamarabb visszahűl. Ha ilyet teszel MTL tankba, az csak fel fog forrósodni.
Szóval MTL-be olyan 0.8-tól mondjuk 1.5ohm-ig érdemes.

5 kedvelés

Vagy akár 2-2.5 ohm -ig ahogy én… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Jó, de ahhoz már negatív watt kell, nem mindenkinek van olyan készüléke :rofl: