Tehát, a kész alatt azt érted, hogy már csak be kell illeszteni a kazánba, és más dolgom nincs vele.
Nem erre gondoltam, hanem tekercsesre, de abból is láttam sodrottat is, és olyat is, amelyiket előtte még sodorták, de megkeressm a videót, mert még kérdezni se tudok.
Akkor az nem sima szálhúzal volt, hanem valami clapton.
Ezt olvasd el…
Meg ezt.
Hát ne ezzel kezd. Egyébként sincs sok értelme manapság, talán 10 éve, amikor még 0 kínalat volt…
Szerintem még ezt a vertikálisat hanyagold először mtl huzal,28 ga SS,Ni 80, vagy kanthal vatta cotton clouds .
Hát egy jó kis vertikális buildel még én is megízzadnék, így 4 év után.
Komolyan, hogy miket tudtok előhalászni a netről? Nem semmi.
Köszi, ezeket meg is találtam, azt hiszem “szerszám” is lesz hozzá. Megrendelem, aztán ha túl leszek az első káromkodásokon , és kerül ki valami használható is a kezem közül, jelentkezem egy-két képpel.
Köszi mindent.
Most nézem a videót és ámulok, kanger subtank vertical build, jézus, ez tényleg nem mai cucc.
És tényleg 7 éves videó, ez talán az első vape build videó lehetett.
Baromi alapos kutatómunkát végzek, szakmai ártalom, de ez most konkrétan csak arra volt jó, hogy ha addig is felfogtam valamit abból, hogy mit hogyan kellene, minden után IS tehettem egy kérdőjelet.
Hát ez már régészet volt a javából.
Ha kérdésed van, most már tudod hová gyere, a youtube-ot hagyd meg másoknak.
Igen, ezután találtam rátok.
Igen, ez is be van könyvjelzőzve, köszi.
Alap videó…a legjobb.
Én basszus sosem értettem ezekben a vattázós videókban, hogy miért kell 4m vattát elpazarolni. Egy ekkora darabból megcsinálok 3-at. Agyrém
Én se használok ennyit, de nem ez a lényeg
Asszem erre még nem válaszolt senki.
Igen az alacsonybb ellenállás hamarbb felizzik, de az alacsony ellenállás DL tankokba való. Annak más a levegőzése, hamarabb visszahűl. Ha ilyet teszel MTL tankba, az csak fel fog forrósodni.
Szóval MTL-be olyan 0.8-tól mondjuk 1.5ohm-ig érdemes.
Vagy akár 2-2.5 ohm -ig ahogy én…
Jó, de ahhoz már negatív watt kell, nem mindenkinek van olyan készüléke