Sziasztok!
A fenti KIT-ről, pntosabban inkább a MOD részéről van valakinek tapasztalata, illetve véleménye?
Egy hónapja tettem le az analóg cigit, azóta egy kis AIO kezdőkészülékkel (Joyetech eGo AIO 1700 Eco Friendly) “bohóckodom”, tehát MTL-ben. Mivel régi bagós vagyok, (voltam?! ) ezért nekem ez közelebb áll, bár néha egyből tüdőre kapom ezt is. Igazából nem is tekjesen értem valójában mi is a különbség a készülékek tekintetében a két dolog között. Mármint mindent lehet elöször szájba szívni, illetve direkt tüdőre is. Valaki felvilágosíthatna, de nem ez a fő téma / kérdés, amilrt igazából írok.
Szeretnék egy komolyabb MOD-ot, amire tudok tenni akár porlasztós, de akár építhetős RTA tankot is és amivel tudok MTL-ezni, de akár szűk DTL-ezni is. Miért is szűk és tág? Pl. ezt sem értem.
apropó RTA. Mesh deck-eset érdemesebb venni?
Olvasgattam már itt pár témát, meg másutt is a neten a témában. Elég zavaros a dolog egyelőre. Az “építés vs. porlasztó” is nagy dilemma sokaknak, ahogy látom. Sokak szerint olcsóbb a tekerés, vattázás, bár ahogy elnézegetem ötösével kb. 1000 Ft egy porlasztó, ami nem nagy tétel és nem kell vele pöcsölni. Nekem 3 hétig jó volt a Joytechben. Persze az íz is egy más dolog, de azt mondják, ezek a modern porlasztók szépen visszaadják az aromákat. Vajon meddig bírják? Ha ezek is három hétig, akkor nem tekerek.
Szóval mi a vélemény arról a kifutó cuccosról, (irtó baráti áron) amit linkeltem, illetve tudnátok alternatívákat ajánlani? Úgy max. 50 USD környékén.
Jajj, csak még egy dolog. Érdemes olyan készüléket venni, ami cserélhető akkuval bír, vagy a beépített akksi elmegy annyit, mire az egész kütyü behal?
Na hirtelen ennyi. Előre is köszöntem a válaszokat.