Sziasztok,
Engem is érdekel ez. Én egyenlőre csak “kompakt” eszközöket használok, de nekem is mozgatja a fantáziámat, hogy gyakorlatilag “rövidzárakat” tekergessek Tanultam középsuliban légmagos tekercseket csinálni kézzel. Ámbár azok lakkozott huzalok voltak, és a lényeg az volt, hogy a menetek szorosan egymás mellé simuljanak. Ez egy kicsit más. Rövidzárlatra kell csinálni és úgy, hogy a menetek ne érintkezzenek egymással. Én is csinálnám csak úgy hobbiból
Szeretnék venni én is mtl rta mod kombót. Nézetem én is sok leírást. Hááát el tud veszni benne az ember. Tudna valaki össze válotni cuccokat csomagban, amit egy helyen egyben meg lehet venni? Nyilván a szállítási költség miat nem szeretnék mindent máshonnan megvenni… Mod, tank, huzal, vatta, segédeszközök stb. Össze tudna valaki linkelni egy ilyen listát egy adott webáruházra?
Nekem pl fontos a design is. Szimmetria b**i vagyok, nem tetszik az olyan mod, amire asszimetrikusan kell rárakni a tankot. Vagy széles legyen , de a középre, mint ennél:
Smok R-Kiss 2 MOD 200W Black (eliquidonlineshop.com)
Vagy csőszerű.
Ezeknél a mod-oknál írják, hogy milyen módokat támogatnak. Az mi a fene? Villyanyt engedünk egy rövidzárra, aztán az izzik a nagy áramtól és párolog a folyadék. Milyen módok vannak itt?
Ami feltűnt, hogy szinte az összes mod-nál reklámként, képekben MD tankokat, porlasztókat mutatnak. Ez mingyegy egyébként, vagy specifikusan arra valók? Én is MTL mod-od, illetve porlasztót vennék.
Mi az a teljesítmény kategória, ami elég egy MTL módra? A modok ugye vannak nem is tudom, talán 80-300 Wattig. Ebben a “keretben” mennyi elég egy MTL módra? Nyilván nem kell nagy teljesítmény sub tankra, több száz watt értékben…
Szóval tud valaki nekem is ajánlani komplett csomagot összeválogatva? Egy adott webáruházban?