Én pl anno, egy évet csináltam katonaságban. Ebből 8 hónap kemény planton volt( egy lőszer raktárat őrizni éjjel nappal, esőben fagyban, egy erdő közepén…
Eddig még soha nem volt szükségem rá, hogy kéznél legyen egy extra bicska…lehet akkor rosszul csinálok valamit
Én is csak olvasom, hogy a topik címéhez híven milyen irányba ment el a beszélgetés
Nincs túlélő csomagom, késem is csak a konyhaszekrény fiókjában. “Ahogy lesz, úgy lesz”
Így van.
Nincs vége mindennek.
(Kivéve a lóf@xnak a mondás szerint).
/Én se vagyok késes fajta…ha nagyon kellene valami, akkor valami golyószóró inkább, amit vennék/.
Hatlövetű,”bétbóz”,vaskígyómarás,és a bugylik ha kellene
Röhögök, de közben meg lerajzolni se tudnám a mozdulatsort plusz az első pár képkocka után vinne a rohammentő
Box zsargonban erre mondják, hogy benne maradt az ütés.
A padló nyert, technikai KO-val.
Sziasztok
Nekem akkor volt ilyen mikor a napi 2 doboz cigit elszívtam. Nem akartam el hinni. Párom le kamerázott 35 - 45 mp kihagyásom volt.Beszartam.És onnantól e cigi.
Köszönöm jól vagyok
17 bejegyzést új témára osztott fel: Túlélő topik
1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Túlélő topik
Először is kitartást és sok erőt kívánok. Nem olvastam el minden választ, de ha jól tudom az Országos Korányi Pulmonológiai intézetnek van egy szuper “alvásklinikája”. A doktornőt, aki vezeti csak dicsérni tudom. Bár gondolom a készüléket valami hasonló helyen kaptad, hátha mégis ez segítség.
https://www.koranyi.hu/alvasdiagnosztika/
Én azt szoktam mondani, hogy röhögök egy nagyobbat, és már rajtam van +5kg…
Tegnap a kollégák annyit zabáltak, hogy már a látványától sem férnék be az ajtón nem tudom, hogy aki nem hízékony, ehet 2 pofára, az áldás, vagy átok
(Hó végén átok )
Túléljük valahogy
Az asszony 12 éve próbál felhízlalni, ezalatt felmászott vagy 4 kiló… szerintem a kapcsolatunknak van jövője
12 perc alatt hízok 4 kilót és szeretek enni, főzni. Szóval jojó és küzdelem az élet.
De még be tudok jönni a rendes bejáraton.
A párom szerint jól nézek ki.
(Intézek neki szemészt meg pszichológust, de amekkora a várólista, addig még hízok 10 kilót…)
(Nekem egy világégés meg egy Mad Max szitu hozná el a tartós soványságot )
Nekem ilyen esetben el kellene fogyasztanom a szomszédaimat Csak hogy tartsam a versenysúlyomat
A fűszerezés a titka (állítólag)
Ajánlom:Életben maradtak c. és a Cannibal holocaust c.filmeket a témában.