annyit nem ér…
Kéne egy ilyen félujjas “ok-jel”
Ja,amúgy valami csoda folytán eddig megúsztam a csonkoládt,kicsit szégyellem is magam,hogy a legdurvább sérülésemet szaros szikével sikerült elérnem
Ha gondold és a lakhelyed nem nem változott, a héten valamelyik nap meló után összefuthatunk egy kis eszme cserére. Megmutathatom nálam mi vált be a törpéhez.
Lehet nem borzolom rendesen.
Holnap tényleg rászánok legalább 1órát és meglátjuk mi lesz belőle…
Egyelőre úgy érzem,hogy valamennyit haladtam az itteni jótanácsoknak köszönhetően.
Új drót okés(szálhuzal 28ga),íz okés/kicsit jobb,még ezt a szürcsögést kellene megszűntetnem és marhára boldog leszek.
Jövőhéten valamelyik nap,ha neked is okés,akkor össze lehetne hozni ilyen izé…továbbképzést,vagy mit
(Köszi!)
Ok, ha nem változott a számod mostanában (ha igen dobd át privátban), rád csörgök megbeszélni a randit.
Rossz az,aki,rosszra gondol.
Szerintem nem jó a vatta mennyisége, akkor szokott szörcsögni, dvarw kényes a vattázásra.
A túl vékonyra fröcsögéssel válaszol, az tuti. A feszesre is, ha összébb esik.
Nincs mit tenni ,elvonulok a barlangomba és 3 nap/100 variáció után után előállok a megoldással.
Szia !
Miért fogok elindulni egyszer fölfelé ? És hogy lehet 1 ohm al DL-ezni?
Ezen azóta nem tudok továbblépni
Hogy tudnek tfv18 tankal mondjuk MTL-t kipróbálni? Milyen ellenállással meg állítani kell levegőzést is gondolom ?
Én egy cuboid minivel kezdtem
A mostaniak meg se közelítik annak a minőségét,erre értettem a fölfelé lépést.
Dl kazánnal ritkán lehet kis levegőzést elérni.
Próbálj tekerni 1ohm körül,és meglátod kevesebb wattal ugyan azt a gőzmennyiséget kapod mint 0.2 nél nyitott levegőzéssel
Szerencsére az enyémmel lehet Ha elzárom a légnyilást akkor hiába horpad a homlok, levegő a kazánból nem jön…emellé társul a fokozatmentes levegőállítás és egyből alkalmas az akár extrém szűk mtl felhasználáshoz. Használom is megelégedéssel mtl-re 1.5 éve.
Viszont akkor ha így csinálom,akkor a levegőzést csökkentsem minimálisra ?
Legalábbis én ezt gondolnám, hoyg MTL nél szűk lehet
MTL-t single vagy dual ba építsem? Vagy nem lényeg ?
Mtl-t mindig single-be! Látom még nagy a káosz…Nos, pont az benne a lényeg, hogy ne magas watton párologtass el egy slukkra egy vödör liquidet hatalmas gőzfelhőt produkálva. MTL = szájból tűdőbe (mint a ciginél) A DL pedig egyből tüdőbe, ott mehetnek a gőzfelhők
Igen nagy a káosz nálam MTL és DL téren. Értem hogy egyik szájból tüdőre másik egyből tüdőre. MTL nagy ohm DL kisebb ohm. De most póobálom coil wrapping oldalon kalkulálni huzalt és most még jobban össze zavarodtam.
0.25 ohm target ohm single és dual és az 1 ohm single és dual kalkulációt csináltam.
0.25 ohm dual építésnél azt írja 60 w de ha single be építem 15 w
1 ohm-nál signle 60 w és dualban 241 w .Próbálok rájönni mi mitől függ. De ez az oldal inkabb csak jobban összezavart, de tudom hogy én vagyok a béna