Túl szoros a menet egymás mellett ? Na ezt nem értem mire gondolsz ? =( sorry nem vagyok egy nagy szaki még ezekben
Csak arra gondoltam, hogy annyira szorosan van tekerve, hogy ott kigőzölni alig tud a vatta…Minden menet közé egy 0.5 mm távolságot képzelnék, és talán ízesebb lenne. De mondom, csak tippelek. Én csak claptonnal tekerek, az nem ilyen lapos-széles, de szoktam hagyni réseket, azaz széthúzottabb a tekeRés-em.
ez ami képen van nekem ez nem clapton? a clapton az nem az előre tekert huzal ?
Bocsánat a kérdésért de liquidhallon elfogyott a kedvenc ízem és ez bosszantó. Tudtok valami hasonló oldalt ahonnan lehet rendelni vape cuccokat? Ti honnan rendeltek márha nem titok ?
A clapton alatt a két vagy több, különböző vastagságból “font” vape huzalt értjük. Lehet kapni 3-10m-es gurigán saját készítéshez és van az előretekert coil, amit darabra és készen vásárolhatsz. Mindkettő clapton, csak a második többe kerül…
Bejáratott és biztonságos oldalak gyűjtőhelye:
Jah a gurigás megoldás nagyon nem nekem való arról semmit nem tudok. Előre tekerteket veszek mindig meg mesh lapot. Most , hogy nézem ezt amit küldtél vannak elég extrém kinézetűek is köszönöm átfutok rajta mindenképp de szerintem magas szint nekem, hogy én magam tekerjem.
Azért nincs távolság menetek között, mert videóban azt láttam,hogy építéskor hevítették a coilt kicsit kapargatott valamit róla és utána nyomta össze két oldalról miközben hevítette alacsony watton. Azt gondoltam ha szorosan egymás mellett van egyenletesebben melegszik fel. Így utólag lehet javítani rajta ?
Nem hibáztál semmit. A tank nem igazán működik single építéssel, én csak meshként használnám. Abban nagyon jó.
Rendben köszi a segítséget !
Mégis kipróbálnám saját guriga készítést. Amit így én magam tekerek fel az nagyon más lesz, mint amit veszek előre tekert dual, tri vagy quad core fused clapton? Szerintem eddig minden előretekert huzalom ilyen fused volt, vagy hogy mondják ezeket Szeretem mert amikor áthúzom vattát nem fog eldeformálódni. Viszont vettem múltkor SS316 fumytech-et 0.26 ohm talán és az annyira vékony volt, hogy nagyon rossz volt vele dolgozni. Most ez elvileg quad core és ezt könnyebb volt installálni :D. Viszont szeretném kipróbálni , hogy én magam tekerem fel huzalt.
Mythical Vapers - Ni80 Wire 28 GA
Ezt néztem ki, viszont ebből nem jövök rá, hogy ez jó lesz e DL felhasználásra ?
28GA ha jól tudom vastagabbnak számít szóval kis ellenállás ez jó lehet DL-hez nem?
De mikor ezt nézem:
28GA X 3 + 32GA most akkor 28 vagy 32 ? de látom ez haladóbb cucc, nekem sima egyszerű huzal kell kezdésnek gondolom. Ni 28 GA jó lehet nekem erre ?
A 28ga ni80 az mtl drót, 28ga vastagságú szálhuzal.
A linkelt másik drótod 28gax3 + 32ga - 3db 28ga szálhuzal összefogva,majd kőrbetekerve egy negyedik,32ga vastagságú huzallal. Az már jó vaskos dl drót.
“a gauge számának növekedésével a huzalátmérő csökken” itt olvastam ezt, most akkor DL-hez vastagabb huzal kell ezért néztem alacsonyabb GA-t. De most összezavarodtam Ez az alien akkor már nem a sima egyszerű huzal kategória gondolom. Alapoktól akarok indulni hátha megértem ezt az egészet egyszer
Kicsit hátulról közelítettél a kérdéshez, de valahol igen. Mtl-hez képest DL-ben sokkal több levegőt szívsz át a tankon, ráadásul rövidebb idő alatt. Ahhoz, hogy ebből a levegőmennyiségből egy bohókás és jóízű gőzfelhő legyen, egy szép nagy teljesítményleadásra van szükség a tekerésed részéről- lehetőség szerint minél nagyobb kontaktfelületen a vattával, csakis a jó porlasztásért. Viszont azért, hogy ez értelmezhető és kivitelezhető keretek között maradjon a szükséges feszültség és leadott áramerősség mellett, na itt jönnek be ezek a vicces 3-4-5 szálból tekert mindenféle clapton huzalok. Jellemzően kicsit nagyobb fajlagos felületet adnak, rövidebb ramp up time mellett, mintha ugyanezt egy vastag szálhuzalból próbálnád megoldani.
Szóval…igen, a dlhez vastagabb jár
De kezdésnek szeretném egy sima szálhuzallal kezdeni , akkor azzal is tudok DL-hez tekerni csak nem lesz olyan jó mintha többszálasból csinálnám igaz? Milyen huzalt keressek hozzá ? Olyat amit ami nem előre tekert persze
ne haragudj nem akarlak ezzel lefárasztani de mintha már kezdenék érteni valamit
Próbálj ki egy sima 20,22,24,26 ga bármilyen huzalt,próbálkozni jó lesz,hogy milyen ellenállás jön be dl ben.
0.13 és 0.27 között szoktam mozogni.
ezt néztem ki
Még most,majd elindulsz egyszer fölfelé
1 ohmos tekeréssel déelezni is lehet
Azt hogy ? magas ellenállásnál mennyi watt kell ? Nem tudom megindulok e , igazából kipróbálnék mindent de nagyon hülye vagyok még hozzá
Köszi amúgy a segitséget !
20-30 watt (28 ga 2.5-3 mag 5-6 tekerés)elég ha kellően levegős a kazánod
Nem beszéllek rá,csak az akkudat kíméled vele
Az ellenállás az tekerés számától függ ?