Vape tudatlanság

Igen, de ezeket már csak ritkán használom. Már inkább a desszert dohány ami állandó :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

És azok mik? Had tanuljak…

The crown a favorit :slightly_smiling_face:
Sweet Virginia keverve egy kis tejjel és mogyoróval :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Köszi!
Le vagyok maradva még az Iw-Tpa-Journey-nél tartok…

1 kedvelés

Ezeknek is vannak desszert dohányai… :slightly_smiling_face:
Vagy akkor mondjuk úgy, hogy desszerttel kevert dohány :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Értem én amit mondasz de gyáva vagyok ez a TEJ nem mernék bele szívni… :slightly_smiling_face:

Magában nem is jó, (milk and honey) de pici keverve a Virginiához… Isteni :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ha érdekel, szívesen küldök…

Ne félj az újtól ,fogjuk a kezed neked is :rofl::rofl::rofl::rofl:

Mézestej? te jó nyúl… :slightly_smiling_face:
Áááá nem Aranyos vagy de nem köszi…

Én arra jöttem rá,hogy túl jók az rta-im élvezem bennük a dohány ízt…kéne venni valami szart… :slightly_smiling_face:

Azt hogy írod be a keresőbe ? :rofl::rofl::rofl:Rossz ízű rta? Amiben nem jön íz ? :rofl::rofl::rofl:

Hagyd csak vásárolni szeretne :slightly_smiling_face:
Neki a dvarw pont ilyen :slightly_smiling_face:

Igazad van Dvarwom viszont van több is…mondjuk azt hallottam abból nagyon jó a desszert

1 kedvelés

Akkor már csak valami vattacukros aromát kell szerezned​:rofl:persze nem drágát mert az úgyis rossz​:rofl:

Őszintén… Nekem semmi nem igazán jó benne, de mégis valahogy más, markánsabb mint mondjuk a v9. Nem olyan finomkodó. Értitek mire gondolok?

Majd küldök neki valami normálisat​:joy:

Azt hiszem én vagyok aki megértelek :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

én értem de nem akarom már ócsárolni a dvarwot mert igazából szeretem szép modon dobozba is csak nem használom… :slightly_smiling_face:

Az is épp olyan mint az aromák,van aki szereti és van akinek nem hoz többet :blush: