Üdv újra Urak/hölgyek, nem tudom ki hogy van vele, de én már belefáradtam magyarázkodni a valóéletbe és már a netes világban is, hogy miert szívom az e-cigit,miért csinálok ekkora gőzöget, ez nagyon káros másokra és rám is, kezdem feladni ezt a harcot hogy mindenkinnek magyarázkodjam.
Ne magyarázd nekik kár a szóért
Ha nem tetszik az illatos gőz neki,álljon arrébb vagy csak simán elmehet a …ba
Sajnáldle őket csak ide haza van ez a nép butítás máshol mert nem megy a propaganda ellene ?
Kérdez vissza dízel van vagy benzines és miért az is káros mindenkire
Nem is kell magyarázkodni. Aki nyitott rá, az kérdez, aki nem az meg menjen haza.
hat igen ez jó ötlet de hát sajnos nem ilyen egyszerű.
teljesen jogos, csak már nagyon dühítő
csak az a baj hogy nemkérdez csak itélkezik, ugyérzem magam mint ha egy bűnöző lennék mert gőzölök
Ez egyszerű két jó szó közöd és kérdeztelek nálam jó mert tudják bunkó vagyok
Kérdezz visszaTE MIÉRT DOHÁNYZOL ? MIÉRT ? hidd el nem tud érdemre méltó választ adni.
De te igen ! Mert ha akarod minden tank más ízű
Volt olyan dohány boltot kerestem és egy idősebb hölgyet meg kérdeztem. Hu mit hallgattam amúgy nem tud a közelben . Annyi lett a vége egy mondattal zártam Köszönöm de a vélemény olyan mit a segglyuk mindenkinek van de senkit nem érdekel
Én is úgyérzem stílust kell váltani.
Most már ez lesz, mert nagyon idegesítő már
amit lát a gőz és nem füst…a gőzölgő vasárnapi húsleves bezzeg nem zavarja a fogalmatlant
Na ez az hol a tiszteket a húsleves iránt
beugrott
Tudom. Több diplomás középiskolai kémia tanár is ordította már le a fejemet érte. De fel világosítottam, hogy az etilén-glikolra tetszik gondolni. És most (és akkor sem) nem néztem utána, de azt hiszem csak 1 atom a különbség. Tanárbácsi legközelebb készüljön jobban. Persze soha nem becsmérlő stílusban! Lehet ezt szépen is.
Szerk.: Az kimaradt, hogy a tanárúr a fagyállóra gondolt.
Etilen (fogyaszthatatlan ipari alkohol) szó nem ütötte a pici fülét a tanár úrnak
PG
Fagyálló
A PG is fagyálló, tudooom. De shhhh…
Vissza keresztkérdés cigisnek próbáltad már
Válasza igen sokat kohogtem tőle
Hmm amikor cigizni kezdtél nem köhögtél ?
De
És reggel most is köhögsz meg zihálsz ha futni kell ?
Igen mert ettől nem
Nekem ugyan nem jobban vagyok
Próbálkoztam még fiatal átálló koromban… De a válasz annyi volt kb. hogy “Csak”. Most erre mit lehet mondani?