En egy ilyet neztem. Meg azt nem tudom az ogyuruket nem bantja?
nem bántja…ez csak vízet rezegtett…jó cucc
Akkor jo. En is kukkeros lettem tavaly elott. Igy akkor jol jon a szemuveghez is.
Annyi az össz “hátránya” hogy egy kicsit “berreg”, mikor megy. De nem vész. Halk.
Én eleve meleg vizet teszek bele, a 2x9 perc alatt még melegszik rajta, aztán kipakolom egy szalvétára a kivett, lerázott alkatrészeket, és azok szépen meg is száradnak, amíg lehűlnek
Szemüveghez is tök jó. Meg barmihez, ami belefér kollégám bicskát, motoralkatrészt, óraszíjat, stb. is szokott benne tisztogatni.
Billentyűzet kapcsolóhoz is jó, leszedi a balzsamot.
Még a xar kofágot ismeg a windózjelet
Ez vajon lehet nem nagyon szar attól, hogy csak 35W? Amúgy is kéne pár cucc most a Löpötiről. A vélemények elég vegyesek. Van, aki lefikázza, hogy gyenge, mások szerint teszi a dolgát.
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/entretien/1585-nettoyeur-ultra-son-vape-district.html
35-50 watt közt mozognak. Szerintem ha bizonytalan vagy, vegyél egy Silvercrestet vagy hasonlót, itthon.
Ugyan, legfeljebb tovább hagyom benne a cuccokat.
ÓCSÓ is, házhoz is jön. Jóvanaz.
…meg hát már meg is rendeltem.
én is gondolkodtam ultrahangos tisztítón de mai napig ha kell elmosom sima víz alatt a decket max ha kell finoman fogkefe aztán a vègén le rakom száradni de ha gyorsba kell akkor meg hajszárítózom
Nem hiszem hogy 5-10 Watt itt számít. Ha korszerűbb az elektronika, lehet hogy jobb a hatásfok.
Azt hiszem @Ispy kézi hatásfokát nem tudja űberelni egyik ultrahangos mosó sem ott nem tűnnek el dolgok
Ok, meg hát váltott kéz
Tagadok mindent, Tisztelt Bíróság, ártatlan vagyok!
Simán megmondod a szemüveget csap alatt egy kis mosogatószerrel az újadon, megtörlöd mikroszálas szemüvegtörlővel és annyi! A mikrohullámú mosó még képes lesz és lelazítja az anyákat-csavarokat és meg is van a probléma!
Évek óta mossák benne a mostani kollégáim, 3 szemüvegesünk van…ami normálisan össze van rakva, azt még nem cseszte el.
Oké, én nem próbáltam!
Annyira nem erős, megnyugtatok mindenkit.
Mosom én a csap alatt, meg nyilván fogom ezután is. Itt az a lényeg, hogy a láthatatlan retektől is megszabadítsam néha szerencsétlent.
Csodálkozni fogsz mennyi retek van benne …én elmosom csap alatt és utána teszem a tisztítóba.Hát előszőr elcsodálkoztam…