Ezt én még nem kockáztattam meg sosem, de jó tudni, kössz az infót
Tartalék tervnek pod beválik? így azért másokat látva nem tűnik lehetetlennek, hogy kevesebb szettel induljak el otthonról
Az azért nagyon fejvakarós, hogy pl tartalék dolgot leszámítva melyik ízt vigyem magammal…
Csak akkor tudod meg beválik - e, ha kipróbálod!
Többünknek bevált, de lehet neked nem.
Lehet ám podból is több, ha találsz olyat, ami beválik.
Mondjuk most csak a szám jár. Én inkább 2 podefejet viszek magammal, különböző dolgokkal töltve.
Turisztikai vagy military boltokba kehet kapni ilyen övtáskát.
2-fakk van benne fakkonként 1-1 különálló belső zsebbel.
Plussz egy különálló külső csattos zseb.
A belső zsebekbe simán elfér 2-db pico és mivel külön vanbak zárva nem koccanak össze.de simán ekfér benne nagyobb mod pl thelma qest.
3-izt tudsz vinni magaddal. Egy egy ìz a két tankban és a kedvenc a külső csattos zsebben.
Szerintem egy napra megteszi.
Az ára kb 3000-4000ft.
ilyeneket már én is nézegettem, most is hasonlót használok. Csak hát nincs benne négy különálló szűkebb flakk a négy 22 milis csőmodnak
Lehet hogy hülyeség de még a koccanások elkerülésére érdekében használhatsz bubis fóliát.
Akkor több modot is egymás mellé tudsz állitani.
Külön külön becsomagolva.
Nálam is a válltáskámban vannak a csere készülékek ugyan ebben a bubis zacsiba csomagolva. Hibátlan!
Én a home office gang tagja vagyok, fogalmam sincs miről van szó, munkába mindent viszek.
Sajna van úgy, hogy 2hét európa. Biztonsági tartalékban 3mod+3tank meg minden cájg van a kamionba! 1x kellett vezetés közben egy póttankot kikukáznom, beüzemelnem! De este megállás után takarítás, tekerés és vissza a szokásos tank! A pót szinén kitakarítva megkötve vissza a zacsiba!
Színezős, koxolós leveseim miatt 2 hetente ultrahangos mosózok. Nem gondoltam, hogy ilyen jó dolog, tényleg a zugokat is kipucolja.
(Hálisten melóban van egy készülék).
Úgyhogy ezt is ajánlom, hosszú távon megtérül az a 10-15 k. (Plusz jó ékszerre, alkatrészre, stb).
Már sokat találkoztam, olvastam ultrahangos mosóról. Annyira megéri? Bishop-ot elmosom folyó víz alatt, megtörölgetem és jól van az úgy Legtöbbször nem veszek észre semmi bajt, ritkán előfordult már, hogy “nedvesebb” volt a gőz mint szerettem volna
Azt hittem, felesleges cucc. De amikor van egy koxerdő dohányos vagy dexxert anyagom, akkor bizony bizonyos tankok deckje IS be tud rakódni, illetve a bekötőoszlopok töve, meg egy-két zug.
Kipróbáltam, remekül működik, 2 hetente 5-6 tankot beletolok 2x9 percre.
Még az áttetsző szilikontömítést is szépen elpucolja.
Nem kötelező segédeszköz, de nekem bevált plusz kiveszem forrón, és önszárít, mint a jó mosogatógép.
De meg lehet lenni nélküle.
És veszel bele varázsvizet, vagy a csapból töltöd?
Csap vízet használok hozzá én…
Már vagy 3 hónapja vadászok egyre lidl-be vagy aldiba
én valamelyik vape boltból vettem talán sőt biztos innen:
Csapvíz, RO víz, desztvíz…csapvízzel is OK. Teszek bele 1 csepp mosogatószert maximum.
Tök jó, ha azt mondjátok, hogy csapvízzel is ok, mert nem akarok még 1 valamire figyelni, hogy jaj van-e még.
Tavaly a fejemre kényszerítettek egy szemüveget, azóta gondolkodok azon, hogy venni kéne valamit, ami szépen leszedi róla a dzsuvát. És akkor a tankokat sem kéne kihordanom többet a kis kezemben a csap alá.