Modok vándorlása

• Talán nem én vagyok az egyetlen olyan vaper aki több moddal és tankkal rendelkezik.

Számomra adott 6 db mod + tank, egy pod mod, és ez csak gyarapodik, egy 70nm családi kertes ház, autó stb.

Természetesen mindegyik tank feltöltve ilyen olyan ízekkel és ilyenkor jön a gubanc.

Nagy általánosságba minden vaper cuccomat a játszó szobámban egy helyen tárolom, de az emberfia jön megy, a házban, impulzusok érik hol a két tacsitól vagy ép az asszonytól, vagy csak szimplán egy telefonhívás utád köddé válik minden.

Ekkor jön a kérdés! Hova tettem a modomat? Többnyire nem keresem a megoldást, lekapok egy másikat és ez akkor tetőzik amikor kifogyott a készlett.

Nyáron még kaotikusabb a helyzet, mert a kertben számos helyen ott hagyhatom a játékszerem és az autóról még nem is beszéltem. Tudom van baj, de én ezt kifejezetten élvezem, mikor is egy rég érzet íz/modot meglelek a takaró alatt vagy ép a kerti medence egyik tároló dobozában. Legutóbb az autóm anyós ülése alól kapartam ki egy modott, de akkor is csak azért nyúltam oda, mert egy 200-as kiugrott a kezemből. Pár naponta mikor meglelem az összeset újra sorba állítom őket, de tudom, ez egy mókus kerék és minden kezdődik elölről. :slight_smile:

12 kedvelés

Ha nem használom a zsebemben van…esetleg próbáld ki. :grinning_face:

11 kedvelés

Hol a zsebem…. :open_mouth:

10 kedvelés

Ne öregedjetek meg! :joy:

11 kedvelés

Jókor szólsz… :rofl:

11 kedvelés

Már késő de legalább nekünk sikerült…

9 kedvelés

Mind a hatott? :laughing:

9 kedvelés

2-iknál észre veszed …tapasztalat.. :grin:

11 kedvelés

Im Back Going In GIF by NowThis

Hát, vagy…. :roll_eyes::rofl:

8 kedvelés

Ne is mondd. Én mindenhova és bárhova leteszem…tegnap a poharak között a konyhaszekrényben találtam meg, főzés közben nem arra figyelek. :joy:

A zsebemből meg a minap kifordult és ripityára tört a kedvenc drip tip-em. ( Már pótoltam.)

Ilyen ez a show business.:joy:

9 kedvelés

Nem érzem magam idősnek .. ( csak néha ) és nem is élek kartes házban … De ebben a X..os 60 nm-ben is rendszeres a " hol P..bá van a pipám " válogatott helyeken tudom ott hagyni .. de nem csak én hanem az accony is … Ilyenkor megnyugszik a lelkem , hogy nem csak én vagyok selejtes :joy:

9 kedvelés

Azért ez megnyugtat, hogy nem vagyok egyedi eset! :joy:

8 kedvelés

Nálam a használatban lévők, (ált. 3 mod felváltva) egy helyen vannak, így nem kell keresnem, mindig megvan.
Amikor meg a kezemben-zsebemben van, az azért feltűnik.(még nekem is)
:saluting_face: :grin:

11 kedvelés

Én a szemüvegemet hagytam a fagyasztóba. Nic-et vettem ki a keveréshez, majd 3 hét múlva a következő keverésnél meglett. Az eltelt hetek során nem igazán bibliai idézetek voltak hallhatóak…

8 kedvelés

Dehogynem , az öregkornak is megvannak a szépségei, nem kell megállni félúton.

7 kedvelés

Sziasztok! Dettó, nálam is 3 van üzemben, egy szekrényben sorakoznak, várják mikor használom őket. Mondjuk nagy előnyöm, hogy állandó home office-ban vagyok. Ha elmegyek itthonról, akkor meg úgy is húzza a zsebem és nem hagyom el. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Van annak is előnye, ha nem lehet a lakásban mindenhol vépelni … Pl hogy így nem ragad a wc-ben vagy a nem tudom melyik szekrénybe , mert éppen oda nyúltam be :joy:

6 kedvelés

Emlékeim szerint,(olyan 2-3 hónapja :grin: :wink:) még az 53 évem alatt nem hagytam el semmit.
Nálam a konyhai komódon a Hi-Fi hangfal melletti “üres” helyen vannak a gépek+liquidek.
Elég sűrűn járok arra az egész napos rokkantnyugdíjas időm alatt és feltűnne, ha nincs meg valamelyik.
Mostanában becsatlakozott mellé 2 Vaporesso Lux XR Max, ami a feleségemé.

Régebbi kép, de kb. így.

7 kedvelés

Igen, amilyen kicsi ez a 64 m² 4 embernek, csak odakint/kazánházban van gőzölés.
:face_in_clouds: :face_in_clouds: :face_in_clouds:
Némelyik DL setup-ból 3-4 puff és nem lehet a konyhában “kiigazodni”.
:saluting_face:

7 kedvelés

Én tolom, dehát az enyémnek alig van gőze :slightly_smiling_face: (csak üt​:grin:). Viszont még sose felejtettem a wécébe :laughing:

6 kedvelés