Sziasztok!
Ki hogyan óvja, védi a balesetektől a modjait? Ki miben tartja pl. asztalon? Gyári vagy házibarkács a tárolód? Van valami jó ötleted rá? A hosszú kecses modok, csövek pikk-pakk a legkisebb érintésre is dőlnek, sokszor oda a palást vagy ha nem, akkor sem tesz jót a gépnek a zakó…Tudsz valami jó ötelet rá? Mutasd ![]()
Nálam a két akksis MOD-ok játszanak leginkább, így a dőlés kevésbé az ellenségem, na jó a Drag X pont nem ilyen de az is felettébb stabil szerkezet pedig csak egy 18650-es fér a fenekébe. Szóval egy szó mint száz, a szekrényben ácsorognak a sötétben tartó nélkül, szerencsére nem magányosan. ![]()
Nem tudom mennyire kivehető a képből.Én ilyen beosztott kis tárolót vettem a Pepcoba.Nekem is mindig eldőltek.És ebben a liquid is melléfért.
Én is a szekrényemben tartom.
A tankokat elmosva,szét szedve a saját dobozaikban minden alkatrészeikkel és kiegészítőkkel.
Modokat egyelőre, jobb híján, a talpukon tárolom.
Nem tudom, higy jobb lenne-e valami mod stand vagy vegyes vaper stand.
Az éppen nem használt tankokat egyelőre egy 5 állásos tank standon (de van egy 10 darabos is, még folpakkban)
Tomi ezzel az ellátmánnyal a következő életed is ki van pipálva!![]()
És mennyit vettél belőle Beatrix? Mert ahogy nézem csak a harmada van benne a csapatnak! ![]()
Akárhányszor látom ezt a képet, mindig leesik az állam… ez valami csoda ![]()
Köszönöm szépen. ![]()
Szia Jani! Ügyes tároló. A rekeszekbe dobozostól vannak a tankok?
Szia @Elek_Segits
Nem a dobozok egy szekrényben vannak a másikba a modok és van még egy ilyen tároló mert ez már megtelt ez egy régi kép![]()
Ezt mintha már láttam volna… Valahol… ![]()
![]()
![]()
Köszönöm a képet… Igy utólag is… Tudod… ![]()
![]()
Az még nem készúlt el sajna…nem tudom dicsekvésnek tüne mindent megmutatni…elég egy részét csak..![]()
![]()
Engedd meg kérlek, hogy “aztabüdösqvafaxba”! ![]()
Szótagolva ha kérhetném., mert ebből semmit sem érteni… ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez régebbi kép![]()
De csak 1et vettem![]()
Egy mod,egy RDA és 3 liquid nem fér csak bele![]()
Nem dicsekvés ,te dolgoztál érte !
Én is így gondolom de van akit már a byka is zavar…a danikról meg ne is beszéljünk![]()
![]()