Sziasztok!
Ki hogyan óvja, védi a balesetektől a modjait? Ki miben tartja pl. asztalon? Gyári vagy házibarkács a tárolód? Van valami jó ötleted rá? A hosszú kecses modok, csövek pikk-pakk a legkisebb érintésre is dőlnek, sokszor oda a palást vagy ha nem, akkor sem tesz jót a gépnek a zakó…Tudsz valami jó ötelet rá? Mutasd
Nálam a két akksis MOD-ok játszanak leginkább, így a dőlés kevésbé az ellenségem, na jó a Drag X pont nem ilyen de az is felettébb stabil szerkezet pedig csak egy 18650-es fér a fenekébe. Szóval egy szó mint száz, a szekrényben ácsorognak a sötétben tartó nélkül, szerencsére nem magányosan.
Nem tudom mennyire kivehető a képből.Én ilyen beosztott kis tárolót vettem a Pepcoba.Nekem is mindig eldőltek.És ebben a liquid is melléfért.
Én is a szekrényemben tartom.
A tankokat elmosva,szét szedve a saját dobozaikban minden alkatrészeikkel és kiegészítőkkel.
Modokat egyelőre, jobb híján, a talpukon tárolom.
Nem tudom, higy jobb lenne-e valami mod stand vagy vegyes vaper stand.
Az éppen nem használt tankokat egyelőre egy 5 állásos tank standon (de van egy 10 darabos is, még folpakkban)
Tomi ezzel az ellátmánnyal a következő életed is ki van pipálva!
És mennyit vettél belőle Beatrix? Mert ahogy nézem csak a harmada van benne a csapatnak!
Akárhányszor látom ezt a képet, mindig leesik az állam… ez valami csoda
Köszönöm szépen.
Szia Jani! Ügyes tároló. A rekeszekbe dobozostól vannak a tankok?
Szia @Elek_Segits
Nem a dobozok egy szekrényben vannak a másikba a modok és van még egy ilyen tároló mert ez már megtelt ez egy régi kép
Ezt mintha már láttam volna… Valahol…
Köszönöm a képet… Igy utólag is… Tudod…
Az még nem készúlt el sajna…nem tudom dicsekvésnek tüne mindent megmutatni…elég egy részét csak…
Engedd meg kérlek, hogy “aztabüdösqvafaxba”!
Szótagolva ha kérhetném., mert ebből semmit sem érteni…
Ez régebbi kép
De csak 1et vettem
Egy mod,egy RDA és 3 liquid nem fér csak bele
Nem dicsekvés ,te dolgoztál érte !
Én is így gondolom de van akit már a byka is zavar…a danikról meg ne is beszéljünk