Sok sikert!
Nekem ez inkább sárga, az enyém frissen volt lilás pink színű.
De nem baj, mert mint tudjuk úgyse látszik
Volt már rá példa más aromával nekem is,sőt a Flaska is repült
Heves volt az önhipnózis?
Mit ártott szegény flaska?
Neeeeemkívártam az érést,de nem adta ki azt az ízt amire rákészültem valami erdei gyümölcs azt hiszem még az elején olyan Mille Miglia parfüm lett
Én is mindig megszívom az erdei gyümölccsel.
Legutóbb mondjuk az elf cream tobaccoval összeöntve végezte az egyik, és ha hiszed ha nem finom lett.
Olyan ha nem ismered milyen a valódi dohány akkor finom aroma. Alternatív képzeletbeli dohányíz.
Nekem eddigi szívhatatlan kategória győztese: Chill Pill Hungry Wife Tropical Mango. Geil, túl édes, émelygős és a flaskámat is szétrepesztette A tank is majdnem repült vele Ha csak rágondolok, már rosszul vagyok!
Sokat kevertél be? Ha nem akkor engedd el és öntsd ki vagy ajándékozd el! Saját tapasztalatom szerint nincs lényeges különbség ízben frissen keverve vagy 5 nap múlva.
Kollégámnak jó volt köszi! Odaadtam neki az egész 100ml-t Ez kb. fél éve volt, de a mai napig kísért!
Jajj pedig azt pont venni akartam
Azon kívül hogy cukros volt mi volt a rossz benne?
Sztem megpróbálhatod, de csak saját felelősségre!
Iszonyat émelyítő íz, bennem undort keltett, pedig nem vagyok alapból finnyás. Az édes ízeket szeretem, de ez vmi más volt, nem tudom leírni…
Egy Ares 2 vagy Intake MTL tankkal még lehet lazán szívható lett volna…kezdem a létjogosultságát látni ezeknek a tankoknak
Meggyőztél, nem kell
Találtál már finom édes mangót? Most olyat keresek éppen.
Nem próbáltam ezek után más mangót, pedig szeretem ízben. Hungry wife-tól PTSD-m lett!
PJ Mango Bango, édes érett mangó ananásszal és hűsítővel, ezt sokan szeretik, de nem próbáltam. PJ termékek viszont nagyon hűsek, agyfagyásig. PJ-ből ezt próbáltam és fincsi: PJ Berry Burst, szedermálna, eper, kaktuszfüge és sárkánygyümölcs, hűsítővel.
Nálam is. Én hipnóztam volna, de a férjem közölte hogy nincs az az isten hogy ő ezt szagolja.
A tankomból is csak citromlés áztatással jött ki
A flaskámat meg se próbáltam kimosni
akkor lehet hogy nem dobom ki