Undorító szappanos művirág íz

Sok sikert! :blush:

1 kedvelés

Nekem ez inkább sárga, az enyém frissen volt lilás pink színű.
De nem baj, mert mint tudjuk úgyse látszik :grin:

Volt már rá példa más aromával nekem is,sőt a Flaska is repült :grin:

Heves volt az önhipnózis?

Mit ártott szegény flaska? :blush::joy:

Neeeeem​:joy:kívártam az érést,de nem adta ki azt az ízt amire rákészültem valami erdei gyümölcs azt hiszem még az elején olyan Mille Miglia parfüm lett :joy:

Én is mindig megszívom az erdei gyümölccsel.
Legutóbb mondjuk az elf cream tobaccoval összeöntve végezte az egyik, és ha hiszed ha nem finom lett.

Olyan ha nem ismered milyen a valódi dohány akkor finom aroma. Alternatív képzeletbeli dohányíz.

Nekem eddigi szívhatatlan kategória győztese: Chill Pill Hungry Wife Tropical Mango. Geil, túl édes, émelygős és a flaskámat is szétrepesztette :smile: A tank is majdnem repült vele :sweat_smile: Ha csak rágondolok, már rosszul vagyok! :face_vomiting:

Sokat kevertél be? Ha nem akkor engedd el és öntsd ki vagy ajándékozd el! :smiley: Saját tapasztalatom szerint nincs lényeges különbség ízben frissen keverve vagy 5 nap múlva.

Kollégámnak jó volt köszi! Odaadtam neki az egész 100ml-t :joy: Ez kb. fél éve volt, de a mai napig kísért! :ghost:

Jajj pedig azt pont venni akartam​:sweat_smile:

Azon kívül hogy cukros volt mi volt a rossz benne?

Sztem megpróbálhatod, de csak saját felelősségre! :blush:

1 kedvelés

Iszonyat émelyítő íz, bennem undort keltett, pedig nem vagyok alapból finnyás. Az édes ízeket szeretem, de ez vmi más volt, nem tudom leírni…

Egy Ares 2 vagy Intake MTL tankkal még lehet lazán szívható lett volna…kezdem a létjogosultságát látni ezeknek a tankoknak :joy::smiling_imp:

Meggyőztél, nem kell :joy:
Találtál már finom édes mangót? Most olyat keresek éppen.

Nem próbáltam ezek után más mangót, pedig szeretem ízben. Hungry wife-tól PTSD-m lett! :joy:
PJ Mango Bango, édes érett mangó ananásszal és hűsítővel, ezt sokan szeretik, de nem próbáltam. PJ termékek viszont nagyon hűsek, agyfagyásig. PJ-ből ezt próbáltam és fincsi: PJ Berry Burst, szedermálna, eper, kaktuszfüge és sárkánygyümölcs, hűsítővel.

Nálam is. Én hipnóztam volna, de a férjem közölte hogy nincs az az isten hogy ő ezt szagolja.
A tankomból is csak citromlés áztatással jött ki :rofl:
A flaskámat meg se próbáltam kimosni :sweat_smile:

:flushed: akkor lehet hogy nem dobom ki :laughing: