Undorító szappanos művirág íz

Olvastam a Parfüm című könyvet…veszélyes hobby :smirk:

1 kedvelés

Jó kis hobbi. Biztos nagyon jó az illat érzékelésed.

1 kedvelés

Könyvet olvasni? :sweat_smile:

Jah, akkoriban még nem kellett olvasószemüveg :slight_smile:

A film se rossz :+1: van a témában vagy 2.

A mozit is láttam, de a képzeletem (könyv) durvább volt :slight_smile:

Szia Anna!
A FM Hypnose és Hypnose Infinity (+gyömbér) az egyik kedvenceim. Ezek a hűsítős verziók, neked meg anélküli van. Namost, nekem is 10%-ban keverve 50/50 alapban először ez a szappanos feelingem volt, mondom mi ez a förtelem. Vártam vele 1 hetet kb. és úgy próbálltam, máris sokkal jobb lett. Ez ilyen, ha nem adsz neki legalább 5 napot, akkor még nem ért be. Azt is tapasztaltam, hogy az első pár tank belőle a nem tudod hova tenni íz kategória, aztán szép lassan ráálnak az ízlelőbimbók és szép kerek lesz a történet. Esetleg megpróbálhatod egy kis hűsítővel is pluszban, ha szereted. :blush:

1 kedvelés

Köszi, várok :slightly_smiling_face:
A mostani töltéshez barbár módon már rátöltöttem a legédesebb hűsítős ízt amit találtam és úgy el fog fogyni :joy:
Kíváncsi leszek mit mutat majd később.

1 kedvelés

Update, a rettentő édes dinnyés epres bekeveréssel mára eltűnt a szappan íz, és inkább valami málnát érzek.
A minimális hűsítés is jót tett neki.
Viszont az az ibolya csak nem akar elmúlni a háttérből :grinning:
Várunk még vele és sztem lesz ez még jobb is.

Örülök, hogy tévedtem. :blush:

1 kedvelés

Az is lehet hogy a dinnye hígította és azért javult, de annyi biztos hogy elég türelmetlen voltam a kóstolással.
Nem baj, ez is egy tapasztalat, sokkal többet kell várni velük. :blush:

Megvan már 5 napos a bekeverés? :blush: Ha nem, várj még! Ha már beért, az ibolya íz nem lesz annyira előtérben, pár tank és megszokod! Ne add fel! :wink:

1 kedvelés

Igen annyi megvan, de nem sok híja.
Valóban érezhetően javult.
Csak olvastam h van aki az első pár naptól teszteli a gyümiseket és sokszor jók, nem tudtam hogy ez az ibolyásokra nem érvényes :joy:

Amikor elkezd halvány rózsaszínű lenni, na akkor a legjobb. Sztem elég lehetetlen íz, nem tudnám gyümisnek mondani. Ibolyát még nem kóstoltam soha, így összehasonlítási alapom sincs :rofl:

Kellett nekem sötét színű palackba tenni… :see_no_evil::joy:
Sose derül ki hogy mikor lesz rózsaszín.

Pech, töltsd átlátszóba :smile:

Na majd legközelebb… most nincs átlátszóban olyan jó adagolós flakonom.
Azért köszi a tippet. :blush:

Olyan lehet az a hipnózis​:joy:mint az M-Type :grin:van akinek bejön,van aki meg hányingert kap tőle :joy:

1 kedvelés

Igazán nincs mit. Vmi ilyesminek kell lennie színben, nem tudom a fotó mennyire adja vissza.

Majd gyakorlok egy kis önhipnózist hogy megszeressem és ne kelljen kiönteni… :sweat_smile: