Olvastam a Parfüm című könyvet…veszélyes hobby
Jó kis hobbi. Biztos nagyon jó az illat érzékelésed.
Könyvet olvasni?
Jah, akkoriban még nem kellett olvasószemüveg
A film se rossz van a témában vagy 2.
A mozit is láttam, de a képzeletem (könyv) durvább volt
Szia Anna!
A FM Hypnose és Hypnose Infinity (+gyömbér) az egyik kedvenceim. Ezek a hűsítős verziók, neked meg anélküli van. Namost, nekem is 10%-ban keverve 50/50 alapban először ez a szappanos feelingem volt, mondom mi ez a förtelem. Vártam vele 1 hetet kb. és úgy próbálltam, máris sokkal jobb lett. Ez ilyen, ha nem adsz neki legalább 5 napot, akkor még nem ért be. Azt is tapasztaltam, hogy az első pár tank belőle a nem tudod hova tenni íz kategória, aztán szép lassan ráálnak az ízlelőbimbók és szép kerek lesz a történet. Esetleg megpróbálhatod egy kis hűsítővel is pluszban, ha szereted.
Köszi, várok
A mostani töltéshez barbár módon már rátöltöttem a legédesebb hűsítős ízt amit találtam és úgy el fog fogyni
Kíváncsi leszek mit mutat majd később.
Update, a rettentő édes dinnyés epres bekeveréssel mára eltűnt a szappan íz, és inkább valami málnát érzek.
A minimális hűsítés is jót tett neki.
Viszont az az ibolya csak nem akar elmúlni a háttérből
Várunk még vele és sztem lesz ez még jobb is.
Örülök, hogy tévedtem.
Az is lehet hogy a dinnye hígította és azért javult, de annyi biztos hogy elég türelmetlen voltam a kóstolással.
Nem baj, ez is egy tapasztalat, sokkal többet kell várni velük.
Megvan már 5 napos a bekeverés? Ha nem, várj még! Ha már beért, az ibolya íz nem lesz annyira előtérben, pár tank és megszokod! Ne add fel!
Igen annyi megvan, de nem sok híja.
Valóban érezhetően javult.
Csak olvastam h van aki az első pár naptól teszteli a gyümiseket és sokszor jók, nem tudtam hogy ez az ibolyásokra nem érvényes
Amikor elkezd halvány rózsaszínű lenni, na akkor a legjobb. Sztem elég lehetetlen íz, nem tudnám gyümisnek mondani. Ibolyát még nem kóstoltam soha, így összehasonlítási alapom sincs
Kellett nekem sötét színű palackba tenni…
Sose derül ki hogy mikor lesz rózsaszín.
Pech, töltsd átlátszóba
Na majd legközelebb… most nincs átlátszóban olyan jó adagolós flakonom.
Azért köszi a tippet.
Olyan lehet az a hipnózismint az M-Type van akinek bejön,van aki meg hányingert kap tőle
Majd gyakorlok egy kis önhipnózist hogy megszeressem és ne kelljen kiönteni…