Sziasztok,
Én nem használok keverőgépet, rázogatom, szellőztetem. Viszont nem mindig egyformán. Nagyon nagy eltéréseket vettem észre. Függ attól, hogy minden nap rázogatom vagy szellőztetem, vagy csak ritkán.
Atmos Lab a kedvenc aromám. Abból is inkább a Red és a Green apple. Nos, a red apple az nem kényes annyira. Az se számít, hogy 5 napig nem is nyúlok hozzá, random keverem, rázom. Viszont a green apple-t max 20%-os sikerrel tudom megcsinálni. Utóbbibúl sok rosz lett. Kényes a túl aromázásra, viszont nem erről van szó. A megadott 4-6 % alapján 4 %-ra keveerm pl. 5 ből egy iszonyat finomra sikerül. A többi vagy íztelen vagy iszonyat módon szappanos, parfümös ízű
Létezik, hogy a bekeverés után napokra megfeledkezem róla és nem rázogatom, szellőztetem és amitt lesz rosz íze? Szappanos, holott, nem is túlaromázott?
Alap kizárva, többször rendeltem ugyanazt, nem lehetett hibás. Ugyanígy a nic sem, és sem az aroma sem. Ja igen, nem csak a green apple, amiről így lemondanék, volt más atmos lab aroma, amivel próbálkoztam, de nagyon nem volt jó. Azokat temettem. Ugyanez volt a végeredmény. Ugyanezt a parfümös ízt éreztem. AL aromában a gyümölcsösek közül csak a red apple meg a melon az ami atomstabilan mindig jól sikreül. Most már látom, hogy más a bibi. Ha meglesz, hogy miért nem jók ezek, akkor azokat is újra próbálnám
Egyébként itt van most is két teljesen egyrorma keverés, amit kinyitottam szellőztetni. green és red apple. A flaskába beleszagolva a red baromi jó illatú, a green-en érzem így is a parfümös, szappanos illatot is.
Egyébként, ami ilyen parfümösre sikerül. Tudok vele valamit kezdeni? Tovább érlelni, higítani, vagy dobjam ki?