Undorító szappanos művirág íz

Én az édeset preferálom vörösborból, egyébként feldob téged is és az ízlelő bimbóidat is. :blush:

1 kedvelés

Nem kokszol? :roll_eyes:

Ha eleget iszom nem érdekel mennyire kokszos. :rofl:

Tatratea nincs de 89%-os még hígítatlan házi pálinka párlat igen. :blush:

1 kedvelés

Ennyi, hol van már az az ezeréves művirág ügy… :joy:

Ó, azt ismerem, annak elég a kupakját lecsavarni (remélem kólás flakonban van), egy-két szippantás és bármit el tudsz szívni majd. :joy:

Örök emlék, amikor iskolából megérkezve fater törkölye megcsapta az orrom, amit épp akkor fözött, hmmm.

1 kedvelés

Ásványvizes flakon, nem kólás.
De amúgy a parfümök miatt sokat dolgozom 96% alkohollal is, nem szabad közelròl szagolni mert kiüt.

3 kedvelés

Az, a Kiskunrettenetes Vármegyei Rézeleje :rofl: még a végén külön virágaromákat kell venni.

Pevának volt valami húsospizzás aroma cucca? :roll_eyes:

Szalonnás aroma volt az, sörre állítólag yo. :grin:

Kikérem magamnak, a rézeleje ki lett dobva és ez csak gondosan válogatott, magozott gyümiből van. :joy:

Azt elfelejtettem írni, hogy a vattacukor és a gyümölcs aromát érdemes elegyíteni, ne a kész liquidet, bár úgy is jó lesz, csak jobban összesimul a két íz, ha az aromákat egyesíted. Közben szaglászni szoktam, mikor kiérzem már a gyümölcsöt is akkor jó. :slight_smile: Kicsit megrázom és utána be lehet keverni. :slight_smile:

2 kedvelés

Látod, az aromagyártó is gondosan leszirmozta bibéig a vattacukrot :joy:

1 kedvelés

Addig szirmozta míg csak a pálcika maradt…

1 kedvelés

https://vape42.hu/termek/mj_raspberry_original.html

3 kedvelés

Jajj valóban, Vape42:hugs:

3 kedvelés

Állíts bele pár pálcikát, budiillatosítónak elmegy.
Mégis hasznos valamire :yum:

1 kedvelés

Hacsak nem ront a helyzeten… :roll_eyes:
(Hmm, ez a cucc olyan fincsa, hogy bexarás​:+1:)

Személy szerint nekem, bejön ez az aroma. 50-50 10%-os keverés és nagyon finom íze van már frissen bekeverve is, de úgy veszem észre, hogy ez a kérdés nagyon egyén függő. A szintén Full Moon gyártmány Maja Kimi-t mindenhol istenítik, nekem meg valami égett szemét íze van, se eper,se kiwi, se citrom… (mielőtt rácsaptok, :smiley: nem a túl régi vatta az ok, frissen tekerve 3 tankban és egy podban is próbáltam) bár már az is megfordult a fejemben, hogy gyártás közben félre csúszhatott valami és pont abból kaptam! :smiley: Ja és az illata annak is jó.

1 kedvelés

Interested Drama GIF by Bounce

Milyen parfüm ? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Ez az egy hobbim van ami drágább a vásárlásfüggő vape-nél :joy:
Nem használok se szintetikus adalékot se olyan összetevőt amit csak vegyi úton lehet előállítani.
Egyrészt én készítek alkoholos kivonatokat pl növényi gyantákból, fűszerekből, virágokból, másrészt tiszta illóolajokat használok.
Nagyon jó illatok szoktak sikerülni, csak kevésbé hagynak illatsávot az ember után és rövidebb ideig maradnak fenn (4-5 óra).
De nem árulom, csak ismerősöknek szoktam adni :slightly_smiling_face:

1 kedvelés