Undorító szappanos művirág íz

Legtöbbünknek “csak” ennyi baja volt a lefolyós levesei el :rofl:

(Kérnék még egy kis basszust a fuvolára…)

Na bezzeg a vattacukit kiszúrtam a képen is azonnal. :smiley: A jóságot nem vitték túlzásba. :confused:

1 kedvelés

Eszerint az csak a képen van :rofl: szóval dekor.
Vevőcsalogató.
Szlogen: Ilyen is lehetne!

Megyek pisztárciát enni mellé most hogy már tudom, ez igaziból török édesség és nem szappanos művirág. :sweat_smile:
Sztem az lesz a megoldás hogy fogok valami szimpla cukor ízű lötyit és megpróbálom mellé adagolni. Pl elf natúr vattacukor.

1 kedvelés

Igen, ez a “vattacukrot is tehettünk volna bele, de jön a tavsz, ugyhogy tessék egy csokor ibolya”. :smiley:

Szerinem egy jó negro közben és majd csak elfogy. :grin:

Én ilyenkor egyébként elrakom a polcra és egy év után kiöntöm, ez a titkom.

A sima vattacukor a málnával és az eperrel nagyon tud szimpatizálni. Persze külön-külön. Egyben a két gyümölccsel még nem próbáltam. :slight_smile:

2 kedvelés

Csomag.
Raklap.
Extra erős.

Aki pedig a virágot szereti… :roll_eyes: Vegavattazucker.

Én nem bírom ki az 1 évet.:+1:lesem,. kerülgetem…

Ezt kipróbálom. Van olyan málna ami bejött és tuti málna íze van?

1 kedvelés

Van ilyen szappanos málna ha érdekel :sweat_smile:

Én még 4 év alatt nem mertem 2 különböző aromát összeönteni, mondjuk eszembe se jutott. :joy:

1 kedvelés

Részemről az Inawera, TPA gyümölcsei elég valódiak. De 2-3 százalékban kell indítani a keverésüket.

1 kedvelés

Jajj de jó, úgyis bővíteni akartam a szappanos liquid kollekciómat…:smirk:

AMO Berry :+1: with parasztreggeli

A Mystic Juice málnája isteni. Viszont azt nem tudom lehet e kapni még valahol. Esetleg még Inawera, Capella aminek a szimpla gyümölcs ízei is nagyon jók, de a liquidhallon nézz szét, azokban a márkákban nem csalódtam még. :slight_smile:

1 kedvelés

ilyen az mikor már a szar is le van szarva :rofl:

Rendben, köszi :slightly_smiling_face:
Egyébként az össze fujjolónak üzenem hogy egy jó száraz vörösbor megoldotta az ízét, mert így már kiérzem a gyümölcsös édességet is.
Ennyi. :joy::sweat_smile::joy:

1 kedvelés

előny: ilyen kollekciója másnak nincs a fórumon :grin:

De ha muszáj volna, nem tudnád összehozni.

1 üveg 74-es Tatratea után bekevernél 1000 millit is :point_up::rofl:

Egyébként van még egy trükköm, fogsz egy kokszosra szívott tekerést és arra öntöd, nincs íz, nincs bánat, a leves meg elfogy. :grin: