Legtöbbünknek “csak” ennyi baja volt a lefolyós levesei el
(Kérnék még egy kis basszust a fuvolára…)
Legtöbbünknek “csak” ennyi baja volt a lefolyós levesei el
(Kérnék még egy kis basszust a fuvolára…)
Na bezzeg a vattacukit kiszúrtam a képen is azonnal. A jóságot nem vitték túlzásba.
Eszerint az csak a képen van szóval dekor.
Vevőcsalogató.
Szlogen: Ilyen is lehetne!
Megyek pisztárciát enni mellé most hogy már tudom, ez igaziból török édesség és nem szappanos művirág.
Sztem az lesz a megoldás hogy fogok valami szimpla cukor ízű lötyit és megpróbálom mellé adagolni. Pl elf natúr vattacukor.
Igen, ez a “vattacukrot is tehettünk volna bele, de jön a tavsz, ugyhogy tessék egy csokor ibolya”.
Szerinem egy jó negro közben és majd csak elfogy.
Én ilyenkor egyébként elrakom a polcra és egy év után kiöntöm, ez a titkom.
A sima vattacukor a málnával és az eperrel nagyon tud szimpatizálni. Persze külön-külön. Egyben a két gyümölccsel még nem próbáltam.
Csomag.
Raklap.
Extra erős.
Aki pedig a virágot szereti… Vegavattazucker.
Én nem bírom ki az 1 évet.lesem,. kerülgetem…
Ezt kipróbálom. Van olyan málna ami bejött és tuti málna íze van?
Van ilyen szappanos málna ha érdekel
Én még 4 év alatt nem mertem 2 különböző aromát összeönteni, mondjuk eszembe se jutott.
Részemről az Inawera, TPA gyümölcsei elég valódiak. De 2-3 százalékban kell indítani a keverésüket.
Jajj de jó, úgyis bővíteni akartam a szappanos liquid kollekciómat…
AMO Berry with parasztreggeli
A Mystic Juice málnája isteni. Viszont azt nem tudom lehet e kapni még valahol. Esetleg még Inawera, Capella aminek a szimpla gyümölcs ízei is nagyon jók, de a liquidhallon nézz szét, azokban a márkákban nem csalódtam még.
ilyen az mikor már a szar is le van szarva
Rendben, köszi
Egyébként az össze fujjolónak üzenem hogy egy jó száraz vörösbor megoldotta az ízét, mert így már kiérzem a gyümölcsös édességet is.
Ennyi.
előny: ilyen kollekciója másnak nincs a fórumon
De ha muszáj volna, nem tudnád összehozni.
1 üveg 74-es Tatratea után bekevernél 1000 millit is
Egyébként van még egy trükköm, fogsz egy kokszosra szívott tekerést és arra öntöd, nincs íz, nincs bánat, a leves meg elfogy.