Undorító szappanos művirág íz

Kifelé vagy befelé? :roll_eyes:

pedig csak úgy tapadnának rád a pasik…levakarhatlanul :rofl:

Ezt a kapcsolatot csak Isopropanol választja szét :joy:

Néztem a képet, de nem tűnt fel a virág. :thinking: Van egy asszem Nestea baracktea rózsavirággal, a gyerekem oda van érte én meg akkor köptem ki amikor nem nézett oda. Ő nem érzi rajta a virágot, csak egy kis pluszt… Bármit is jelentsen ez. :slight_smile: Lehet, hogy te sem bírod a virágok ízét.

Akkor ezentúl csak glicerint használok…:grin:

Van egy jobb fajta elin.
Nem a mikró :point_up::church:

Én @Peva71 -tól kaptam ilyen lötyit, olyan íze volt, mint ezeknek a török édességeknek, amik 2 tonna porcukorba vannak hempergetve, ilyen rózsa ízé…brrrr.

Ibolya nem rózsa. Most olvasom.

Ha a szappanos íz érik be akkor már mindegy. Hoztak nekem ide anno olyan aromát amit az ajánlott 10% helyett 20%-osra higítottak, mert a nő szereti az intenzív ízt, de csak szappanos maradt, hiába higította fel. Neki is mondtam hogy má’ mindegy. Ilyen ez, meg kell tapasztalni. :slight_smile: A tiéd szerintem azért lett jó, mert még nme érett be teljesen.

2 kedvelés

Lehet hogy tegyek még hozzá aromát hogy édesebb legyen, és akkor nem csak cukormentes virág íze lesz?

Ha elhatároztad a kiöntést, egyben is kimehet, az igaz… Szerintem veszett fejsze :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Jó kérdés, ha rámhallgatsz, odamész az ablakhoz, kinyitod és kibaszod rajta a világba.

A baklavát én sem tudom megenni, annyira édes, hogy aaaaaaaaaaaaaaaa :rofl:

De gonoszak vagytok… egyik első liquidem, több együttérzéssel kell bánni vele.
Érzékeny a lelke.
:grin:

Hígítsd :grin: víz pl.

Gondolom sírva mászott a virtuális kosárba :grin:a kis durci

Én sem tudom megenni a sült tejberizst a török kajáldába (de, igazából bármennyit).

Jó, akkor ne baszd ki, csak finoman pöttyintsed, hogy érezze a törödést. :sweat_smile:

Bocsánat igazad van. :frowning: Egy percig néma csendben fogok gépelni. :black_heart:

1 kedvelés

Igaziból nekem csak annyi a bajom hogy nincs mellette annyi vattacukor íz hogy elnyomja a többit :thinking: